ЕКСПЕРТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ ШОКИРАО ЕВРОПУ: У овој европској земљи ће избити грађански рат! БОГАТА И МИРНА ЗЕМЉА ПРЕД ХАОСОМ

EKSPERT ZA BEZBEDNOST ŠOKIRAO EVROPU: U ovoj evropskoj zemlji će izbiti građanski rat! BOGATA I MIRNA ZEMLJA PRED HAOSOM

12 januara 2019

Švedska je na ivici građanskog rata kao rezultat evropske otvorene granične politike, izjavio je stručnjak za međunarodnu bezbednost Olle Fjordgren.

Pozivajući se na Liban kao primer onoga što se dešava društvu, kada integracija ne uspe, i kada različite etničke i kriminalne bande učestvuju u ratovima na tlu, Fjordgren vidi „samo jedan mogući razvoj“ u budućnosti Švedske – „građanski rat“.Ovo se dešava jer policija još uvek radi po zastarelim pravilima, a kriminalci su postali nemilosrdniji, i igraju po potpuno drugačijim pravilima.

Fjordgren kaže da bi poslednje rešenje bilo da Švedska usvoji politiku nulte tolerancije na kriminal, iako se, s obzirom na progresivni pristup zemlje pravdi, to čini malo verovatno.

“Sudstvo mora osigurati da ovi opasni ljudi budu onesposobljeni i uklonjeni sa ulica”, tvrdi on.

Rastući problem kriminala u Švedskoj pogoršan je time, što je zemlja posljednjih godina otvorila svoje granice milionima migranata.

Kao što je studija Spectator-a primijetila, „Ubistvo je poraslo za 40 posto od 2012. godine; broj ubistava oružjem se više nego udvostručio za deset godina. U poređenju sa Britanijom, pet puta je češće za mladiće u Švedskoj da budu ubijeni. “

Napadi granata, masovno paljenje vozila i drugi zločini takođe su u porastu.

Brojke objavljene u avgustu otkrile su da je 58 odsto osuđenih silovatelja i 85 procenata svih osuđenih napadača u Švedskoj rođeno van Evrope.

U slučajevima kada žrtva nije poznavala napadača, udeo stranih počinilaca bio je veći od 80 posto. Skoro 40 odsto osuđenih silovatelja je sa Bliskog istoka ili iz Afrike.

(Srpskidnevnik.com)

KOMENTARI5 komentara

 1. Zoran says:

  Vratio se Mujo iz Svedske u Bosnu i pita ga Haso kako je tamo. Kaze Mujo: Oni su iza nas. Kako iza nas, pita Haso, valjda ispred nas? Ne, kod njih je jos uvek dobro.

 2. Rale says:

  ..a lepo im Nele i Đura u ,,top lista nadrealista" sve opisali.....

 3. Vojna i ojdesve says:

  Shta chekate Josh. Neka bude rat...

 4. Budi Bog s nama says:

  U stvari Šveđani se odavno bore protiv emigranata, sterilišu ih i gledaju da ih eliminišu. Ali izgleda da i oni imaju problem sa natalitetom. te su stoga daleko iza Muje i Hase.

 5. Za Srbiju says:

  Ovo poćinje i kod nas.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *