EKSTREMNA LJUBAV: Devetogodišnjakinja kojoj su omiljene igračke zmije

EKSTREMNA LJUBAV: Devetogodišnjakinja kojoj su omiljene igračke zmije

11 marta 2014

Krista Guriano, 9, posing for a picture holding an Ivory Ball Python at home in Warren, MichiganKrista Guarino iz Detroita nasledila je od oca strast i ljubav prema zmijama, živi sa 30 gmizavaca, mešu kojima su anakonda i piton, pa i neke najotrovnije na svetu.

Većina devetogodišnjakinja se igra sa lutkama, ili isprobava maminu šminku, a za ljubimca ima psa, ili macu, koju češlja, vezuje joj mašnice. Ali ne i Krista Gvarino. Ova devojčica živi sa, ni manje ni više, 30 zmija, koje su je i ugrizle više puta, ali ih ona i dalje obožava!

Krista Guarino je iz Detroita. Među 30 zmija sa kojima živi su i anakonda i piton od gotovo četiri metra. Ova devetogodišnjakinja jede, spava i igra se s reptilima. Iako su je ljubimci ugrizli više puta, kaže da je ne boli, a nisu ni otrovne. A za sve je kriv njen otac Džejmi, koji je, kako piše Dejli Mejl, stručnjak za reptile.

– Zmija joj je bila jedna od prvih reči. Iako je bila jako mala, znao sam da će postati njezina strast – rekao je ponosni otac.

Tokom raspusta Krista pomaže ocu na farmi reptila. Ne boji se ni aligatora, hrani ih. Zajedno traže čegrtuše, jedne od najotrovnijih zmija na svijetu.

– Nikada se ne bojim zmija, nimalo. Obožavam ih – kaže devojčica.

Međutim, Kristinu ljubav ne deli majka Ešli i drugo dvoje dece. I baka Laura kaže kako se ne oseća najugodnije dok se njena unuka igra sa zmijama. Međutim, otac Džejmi tvrdi kako njegova ćerka nikada nije bila u opasnosti.

– Bilo je negativnih komentara. Ljudi me osuđuju i govore da su zmije zle, da ne bi smeo da joj dozvoljavamda im ide blizu. Ali, oni su neuki. Moja ćerka ih voli i ne želim da joj to uskraćujem – rekao je Džejmi. -Krista zna koje su zmije opasne, a koje nisu.

Krista je odlučila da otvori ZOO za reptile kako bi pokazala ljudima koliko su zapravo te životinje divne. 

 (Novosti.rs)

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *