„ЕЛЕГАНТАН ШАМАР“ БАЈДЕНУ: Путин одиграо мудар потез

„ЕЛЕГАНТАН ШАМАР“ БАЈДЕНУ: Путин одиграо мудар потез

27 децембра 2021

ПРЕДЛОЗИ Москве о безбедносним гаранцијама су практично постали ултиматум, пошто је председник Русије Владимир Путин започео компетентну „игру шаха“ за одбрану Руске Федерације, изјавио је војно-политички експерт Јаков Кедми за „Соловјев уживо“.

Према његовим речима, Путин је разговарао са кинеским председником Си Ђинпингом, што је био „елегантан шамар“ за америчког председника Џоа Бајдена.Амерички лидер је рекао да неће присуствовати Олимпијади у Кини и то је била велика стратешка грешка, сматра Кедми.

– Си Ђинпинг је рекао да није позвао Бајдена, али је позвао пријатеља Путина. Под притиском ситних политичара, Бајден је рекао да му Си Ђинпинг није пријатељ. Како је Путин почео? „Мој драги пријатељу…“ Односно, ударио је такав шамар Бајдену, али елегантно, рекавши му: „Ево ми смо пријатељи, а ти си пријатељ са Зеленским“. Кина је изразила подршку ставу Русије о НАТО-у, док се Пекинг никада раније није изјаснио о европским питањима. Москва ће ипак постићи свој циљ по питањима безбедности, па је боље преговарати мирним путем и нема потребе присиљавати Русију на радикалније кораке – резимирао је Јаков Кедми.

 

KOMENTARI4 коментара

 1. See Y Leter Aligeder says:

  Nema komentara, jer od tog šamara se Joe Bide tri puta okrenuo oko ose, eno samo mu se leđa vide. Putko je iznova zaigrao ulogu iz svog filma "Sam u kući" još dok je bio klinac do sada je on to sve apsolvirao. američki kongres može da mu pljune pod prozor, ali nedo Bog da to stvarno i urade.

   • Bolywood says:

    No ti seyo nijesi obaviješten da su sami filmski kritičari proglasili sličnost druga Putina gledajući njegove slike iz detinjstva sa likom iz "sam u kući" No sličnost je i još mnogo šira po delima.

   • See Y Leter Aligeder says:

    Ne igram nigde ništa jer su mi noge odsečene radi dijabetisa, a ovo što se dešava oko nas jes neki psiho ne treba ti televizor, pogotovu da ti ja igram. A taj film nije psiho već komedija, upravo i ovo što se dešava sa opsadom Rusije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u