„ЕЛЕГАНТАН ШАМАР“ БАЈДЕНУ: Путин одиграо мудар потез

„ELEGANTAN ŠAMAR“ BAJDENU: Putin odigrao mudar potez

27 decembra 2021

PREDLOZI Moskve o bezbednosnim garancijama su praktično postali ultimatum, pošto je predsednik Rusije Vladimir Putin započeo kompetentnu „igru šaha“ za odbranu Ruske Federacije, izjavio je vojno-politički ekspert Jakov Kedmi za „Solovjev uživo“.

Prema njegovim rečima, Putin je razgovarao sa kineskim predsednikom Si Đinpingom, što je bio „elegantan šamar“ za američkog predsednika Džoa Bajdena.Američki lider je rekao da neće prisustvovati Olimpijadi u Kini i to je bila velika strateška greška, smatra Kedmi.

– Si Đinping je rekao da nije pozvao Bajdena, ali je pozvao prijatelja Putina. Pod pritiskom sitnih političara, Bajden je rekao da mu Si Đinping nije prijatelj. Kako je Putin počeo? „Moj dragi prijatelju…“ Odnosno, udario je takav šamar Bajdenu, ali elegantno, rekavši mu: „Evo mi smo prijatelji, a ti si prijatelj sa Zelenskim“. Kina je izrazila podršku stavu Rusije o NATO-u, dok se Peking nikada ranije nije izjasnio o evropskim pitanjima. Moskva će ipak postići svoj cilj po pitanjima bezbednosti, pa je bolje pregovarati mirnim putem i nema potrebe prisiljavati Rusiju na radikalnije korake – rezimirao je Jakov Kedmi.

 

KOMENTARI4 komentara

 1. See Y Leter Aligeder says:

  Nema komentara, jer od tog šamara se Joe Bide tri puta okrenuo oko ose, eno samo mu se leđa vide. Putko je iznova zaigrao ulogu iz svog filma "Sam u kući" još dok je bio klinac do sada je on to sve apsolvirao. američki kongres može da mu pljune pod prozor, ali nedo Bog da to stvarno i urade.

  • Miki says:

   ....a ti igras u "Psycho" Izgleda glavnu ulogu.

   • Bolywood says:

    No ti seyo nijesi obaviješten da su sami filmski kritičari proglasili sličnost druga Putina gledajući njegove slike iz detinjstva sa likom iz "sam u kući" No sličnost je i još mnogo šira po delima.

   • See Y Leter Aligeder says:

    Ne igram nigde ništa jer su mi noge odsečene radi dijabetisa, a ovo što se dešava oko nas jes neki psiho ne treba ti televizor, pogotovu da ti ja igram. A taj film nije psiho već komedija, upravo i ovo što se dešava sa opsadom Rusije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *