EMIL VLAJKI: Šešelj je bukvalno razbucao Hag

EMIL VLAJKI: Šešelj je bukvalno razbucao Hag

1 jula 2014

vojislav-seseljDanas se u Hagu navršava 11 godina otkako je dr Vojislav Šešelj zatvoren. Taj zločin, ta svinjarija, dešava se u centru Zapada kome su puna usta ljudskih prava. Uopće nije važno koje je dr Šešelj nacionalnosti, vjere, ili političke orijentacije. Pa da je i najcrnji zločinac, takav tretman ne bi zasluživao.

Ali to nije ono najgore. Kako stvari stoje, on će još dugi niz godina sprovesti na istom mjestu, ako poživi. Jer njega je zahvatio rak, i ishod te bolesti je uvijek mračan. Treba samo napomenuti da je u Haškom tribunalu „umrlo“ već desetak srpskih optuženika, a nijedan Hrvat, nijedan musliman!

Kao i za Miloševića za kojeg sam godinu dana prije njegove smrti napisao da će nastradati u zatvoru (vidi na internetu: „Kako ubiti Miloševića i zašto“), tako sam prije izvjesnog vremena objavio tekst o dr Šešelju: „Slučajne smrti u Ševeningenu“. Jer „Veliki brat“ ga neće pustiti živog iz zatvora, osim ako dr Šešelj ne bude toliko onemoćao da će njegova smrt veoma brzo biti izvjesna.

Dr Šešelj je bukvalno razbucao optužnicu protiv njega, pravno porazio čitav Haški tribunal, a krvnici su uvijek osjetljivi na takve stvari i svete se na najgori mogući način.

Historija će, međutim, dati konačan sud o ovom tribunalu, i pokazat će se da je propast ovakvog Zapada započela upravo u centru „međunarodne pravde“ u Hagu.

(NSPM)

KOMENTARI4 komentara

 1. STOJAN says:

  INKVIZICIJA NIKADA NIJE PRESTALA DA POSTOJI,SAMO JE MIJENJALA SVOJ STATUS.ODAVNO JE TO HAG, VJERNA SLIKA INKVIZICIJE,NOVOG SVJETSKOG POREDKA,NOVE SVJETSKE DEMONKRATIJE,RASADNIK VAMIRA,SEJTANA I DJAVOLOVIH POTOMAKA..

 2. soko says:

  zar vam nije jasno da pravoslavlje treba uništiti,,,a načina je milijon,,, u tom pravcu se radi,,,

 3. Zoran Blagojević says:

  Nije dr, Šešelj razbucao Hag, već je njihova optužnica bila tako "tanka" da je ni bolji tim advokata uz pomoć lažnih svedoka nebi mogli odbraniti,

 4. nikica says:

  Kako ljudi ne vidite , nije Šešelj razbucao Hag već Amerika... Za njih je ovo vin-vin situacija u svakom pogledu...1)Optužili i UBILi Miloševića i cijeli vojni i politički vrh Srbije -zaključak :kad te Amerika napada ne smiješ da se braniš jer ćeš biti ili obješen (Sadam) ili ubijen (Gadafi) ili zatvoren do smrti (Milošević) 2) Ne smiješ ni da "laješ" na njih ,jer ćeš biti optužen i zatvoren (sa presudom ili ne) na neodređen broj godina (Šešelj) 3)Ako ,usput ,pokažeš da je taj "sud" jedna apsolutno monstruozna ,idiotska tvorevina ...Još bolje,na taj način lako obezbjeđuješ "nenadležnost" takvog suda, na one koji po čitavom svetu decenijama siju smrt i razaranje...Kad bi (ne daj bože) ,takav sud stvarno mogao da postoji i kad bi "zaživeo" to bi značilo da bi SVI posleratni predsednici SAD završili na vešalima ,a pored njih i desetine hiljada "diplomata" i "vojnika"... Dakle -"RAZBUCAJ GA ,MOLIMO TE ŠEŠELJU"...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *