ЕМИСИЈА О КОЈОЈ БРУЈИ СРБИЈА – СВЕ О УБИСТВУ ЂИНЂИЋА: Ништа није онако како мислимо (ВИДЕО)

EMISIJA O KOJOJ BRUJI SRBIJA – SVE O UBISTVU ĐINĐIĆA: Ništa nije onako kako mislimo (VIDEO)

26 decembra 2017

Pre tri godine u Beogradu je objavljena knjiga” Treći metak,” koju su napisali novinar Nikola Vrzić i Milan Veruović, šef obezbeđenja Zorana Đinđića, inače teško ranjen u atentatu. Izvođenjem nepobitnih dokaza autori “Trećeg metka” dokazali su da Đinđić nije ubijen hicem iz Gepratove ulice; da je pucano sa dva mesta, puškama različitog kalibra; da Zvezdana Jovanovića niko od svedoka nije video ni u Gepratovoj ni u zgradi iz koje je pucano; da sam Jovanović nije mogao da locira mesto sa kojeg je, prema presudi, pucao i ubio Đinđića…

Vrzić i Veruović odgovaraju na pitanje zbog čega nije obavljena rekonstrukcija ubistva, inače prvo što se radi u takvim slučajevima i objašnjavaju malo poznatu a izuzetno značajnu vezu između Zemunskog klana i obaveštajaca britanske i američke tajne službe MI-6 i CIA. Govore i o vrlo čudnim ulogama Čedomira Jovanovića i Vladimira Bebe Popovića, u celom ovom slučaju.

Svakako je interesantno i njihovo sagledavanje ponašanja, političkog i privatnog, Zorana Đinđića u poslednjih desetak meseci njegovog života. Čovek koji je sa Đinđićem bio sve vreme govori o sastancima, razgovorima ubijenog premijera i akademika Dobrice Ćosića.

Pogledajte emisiju o kojoj bruji cela Srbija:

(Intermagazin)

KOMENTARI26 komentara

 1. sergej says:

  Čeda Jovanović je glavni organizator ubistva Đinđića a svi ga zaobilaze otkud mu jahta na Visu i vila od šes miliona eura. To je isto kad lopov beži i viče držite lopova.

  • rale says:

   sergej-pa čuvaju ga kolege lopovi,i kriminalci koji glasaju za njega.

 2. Walter says:

  Prestanite više da širite teorije zavere. Premijera su ubili zemunci u hodniku vlade ,tu je došlo do obračuna izmedju zemunaca i obezbedjenja Zoran je ubijen zbog plana početka borbe sa kriminalom ( trebali su da padnu i Čeda i Mihajlović,zemunci pa svi redom) a poklopilo se to ubistvo sa željama mnogih da premijer umre. Od radikala i socijalista i raznih desničara smrt Djindjića je proslavljao i svaki kriminalni klan jednostavno je morao da bude “ubiven” Kum i Šiptar su ubijeni neposredno posle atentata. Da nisu ubijeni rekli bi istinu. A istinu zna Čeda i Dušan Mihajlović pa i mnogi drugi samo ćute,zavet ćutanja ili OMERTA. Zvezdan Jovanović nije pucao...

  • Zoran says:

   Da, da zemunci. Srpska naiva. Pa meni bilo dsumnjivo sto sma to pratio preko interneta iz Kqanade. Te fotorobot, te treci metak, te onaj sa cvikerima, te Hrvat ui na kraju Zvezdan. A sve sam pratio sa pola mozga.

  • Zoran says:

   Znas da tvoje ime je u stvari pravo Titovo ime koji je porastau Bruklinu, poljski jevrejin? Onaj pravi ubijen u spanskom gradjanskom ratu. Znas li da je Titovo ime bilo Vater Vajs? A to da ti neko rekao pre 50 godina smejao bi se. A j se smej sad.

   • Walter says:

    Walter je oslobodio Sarajevo!

    • Zoran says:

     Pa da. Dok ucio srpski od sekretarica, jedna po jedna nestajala...bili bi svedoci da ne zna srpski. Pravi Tito bio visok oko 190cm, imao debele obrve crne i crne oci. Ovaj 170 i plave oci. Inace ubijen kod Barselone jer pucao komunistima u ledja. Nije imao dva prsta, ovakj imao sve. Valter Vajs je poslat od Amerikanaca u Rusiju prvo da pravi komunizam, onda ga setali malo komunisti po svetu.

     • Zoran says:

      Moji roditelji plakali za Valterom Vajsom, pljskim Jevrejinom iz Bruklina. Doduse nisu znali, ali eto....ljubav to bila velika.

     • Zoran says:

      Znao je i jidis varijantu nemackog jezika tako da mogao da se sporazumeva i sa Nemcima. Aeno ga sahranje nas Tile u sred BG, nose mu stafete, tuzni, pevaju od cetnicke melodije sa komunistickim recima: Sa ovcara i kablara,...

      • Zoran says:

       I da, dosli Zapadnjaci i ceo svet da odaju postu jednom "Balkancu" na njegovoj sahrani. A mi ponosni na nas rod. Uzas!

      • Zoran says:

       I nema petokrake na njegovom grobu. Toliko skroman komunista bio. E baleee... koliko budala po Srbiji.....

    • Zoran says:

     I da, dodje Amerikanac kdo nas i pita odakle smo. Reko Srbija, Jugoslavija. Amer 80 godina. A znam, Tito, on bio vozac trkackih kola. Sta!? A pa to s ezna, kaze on. Bravar covek....

     • hristina says:

      Zoran/ 😂😘!

  • RS says:

   Ne provaljuj se.

 3. Milutin says:

  Zavisi kako ko misli i kakva saznanja ima. Činjenice su veoma retko dotupne javnosti a ISTINA KAD TAD MORA DA IZAĐE NA SVETLOST DANA. Đinđića su ubili CIA I MI6 UZ POMOĆ DOMAĆIH VELEIZDAJNIKA. DOKAZI POSTOJE U KNJIZI PEŠAT VREMENA.

 4. slobo says:

  Neka vama vaseg Cede .Sve znate o njemu a nista ne poduzimate pa nek vas handri onda kad moze

 5. gaga says:

  Zoran Djindjic je ubijen od strane zapada!secate se da je bio u Vasingtonu i hteo je da pregovara o Kosovu.Amerikanci su to odbili.On je onda otisao u Bon secate se.Odmah posle toga ubili ga!Jer je hteo sa Nemcima da napravi dil!Medjutim on je isti ko i oni.Imao je istu sudbinu kao i kralj ASleksandar jer se uhvatio sa Masonima i jezuitima! Postoji razgovor kralja Aleksandra i bugarskog cara Borisa .Tu je bugarski car rekao srpskom kralju da ce biti ubijeni sto se i dogodilo!Djindjic je kao i Aleksandar video skim ima posla al je posel bilo kasno!

 6. Kurmaster says:

  Niko taj dan nije video Zagorovu sekiru koja je za razliku od promasenih, duplo sporijih metaka, nasla svoj cilj i usmrtila negativca :-))

 7. goran says:

  Znate ko je ubio Djindjica, ali ne znate ko VAS ubija. Srbi, pleme najgluplje.

  • Strahinja says:

   "Gorane" odavno si presao granicu kada treba da dobijes po gubici... Vredjaj svoju hrvatsku skupinu,ne i srpski i ruski narod...

 8. hristina says:

  Ne zanima me emisija! Za mene je vazno da je izdajnik - tamo gde treba! Ako neko misli da "zna" nesto drugo - pravac istrazni organi!

 9. Zoran says:

  Sa kim saradjivao, to i dobio.

 10. Milutin says:

  Sve to je napisano 2 godine posle ubistva đinđića u knjizi "PEČAT VREMENA" a na osnovu istrge DB i zamenika načelnika DB . Zvezdan JOvanović i Legija nemaju blage veze o tome. Treba posebna komisija sa posebnim ovlašćenjima da ispita čedu jovanovića,bebu popovića, dušana mihajlovića i još podosta bivših članova DS koji su imali a i danas imaju veze sa CIOM I MI 6 koje su glavni organizatori i nadzornici ubistva đinđića sa sedištem u surčinu odakle su pratili celu akciju.

 11. Ilija Krneta says:

  tito nije umro jos ubija srbe po beogradu i on vlada jos na balkanu a naj vise u BEOGRADU

  • petrovgrad says:

   Đinđić je sa zapada poslat u Beograd sa zadatkom da od Srbije napravi Siriju a od Beograda Damask. Za ulogu ISSIL boraca obučeni su aktivisti OTPOR. Sloba je samo povod. Đinđić i Sloba su napravili dil da bi izbegli krvoproliće u Srbiju. Sloba predaje vlast Đinđiću i žrtvuje svoju glabu za Srbiju. Đinđić preuzima vlast u Srbiji bez krvoprolića. Mudar dogovor. Zapad vidi da je Đinđić napravio dil sa Slobom i da ih je nasamario. Zapad ne prašta i naravno kraj je poznat.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *