ЕНГЛЕСКИ МЕДИЈИ ОБЈАВИЛИ: 11. септембар није терористички акт, Џорџ Буш стоји иза свега!

ENGLESKI MEDIJI OBJAVILI: 11. septembar nije teroristički akt, Džordž Buš stoji iza svega!

7 jula 2016

11-septembar-teroristicki-napad-foto-profimedia-1441976107-738259Britanski tabloid San je objavio članak o kamermanu Kurtu Sonenfeldu, kome je dat poseban pristup Kulama bliznakinjama posle rušenja. On tvrdi da poseduje snimak koji nepobitno dokazuje da je administracija Džordž Buša odgovorna za teroristički napad 11. septembra 2001. godine.

Kurt Sonenfeld je tih dana radio pri američkom ministarstvu za unutrašnju bezbednost. Dobio je neograničeni pristup srušenim zgradama i rečeno mu je da snimi sve što vidi.

Međutim, nikada nije predao snimke jer tvrdi da su neoboriv šokantni dokaz da je vlada SAD-a unapred znala da će se dogoditi teroristički napad.

Kako navodi Sonenfeld, ispod Svetskog trgovinskog centra naišao je na prazan sef koji je isražnjen pre udara aviona, što ukazuje na to da se znalo za napad.

Posle toga, Sonenfeldov život je počeo da se raspada. Uhapšen je zbog ubistva svoje žene koja pronađena sa metkom u glavi. Iako je optužnica kasnije povučena, on je napustio zemlju i pobegao u Argentinu zbog straha da će ga uhapsiti ili ućutkati.

„U jedno sam siguran. Obaveštajne službe su znale šta će se dogoditi i u najmanju ruku su dozvolile da se to dogodi“, rekao je Sonenefeld u jednom dokumentarcu snimljenom u Argentini. „Ne samo što su znali, već su i učestvovali u tome“, dodao je.

Po njegovim rečima, najsumnjivija stvar je rušenje zgrade 7 Svetskog trgovinskog centra, koja nije pretrpela nikakvo oštećenje u napadu.

„Ovu zgradu nije udario avion, ali uprkos tome, ta 47- spratovna zgrada se srušila za samo 6,5 sekundi u savršenoj imploziji“.

Sonenfeld i sada živi u Argentini, gde se u međuvremenu oženio i dobio dve ćerke. Administracija SAD je već nekoliko puta bezuspešno pokušala da od argentinskih vlasti izdejstvuje njegovo izručenje.

Slične tvrdnje su iznosili i drugi ljudi pre Sonenfelda, ali su uvek okarakterisane kao teorije zavere. Takođe, mnogi su uvereni da se Sonenfeld bekstvom u Južnu Ameriku izvukao za ubistvo žene. Prava istina se možda nikada neće saznati.

(Kurir)

KOMENTARI9 komentara

 1. namćor says:

  Pojam "Teorije zavere" je stvoren da se običnom narodu oduzme pravo da vidi ono što vidi. Tako nam, u istu kategoriju smeštaju razne nebulozne teorije. I običan čovek kada njih pročita, ostane mu samo da se nasmeje. Međutim. Upravo u toj, prvoj, reakciji na pojam "teorije zavere" se i krije problem: U istu kategoriju se smeštaju sasvim legitimne, dokazane ČINJENICE! I onda, kao, "o teorijama zavere ne želimo ni da diskutujemo" ponašanje elite. Na taj način, najbezbolnije se ignorišu savršeno dokazane činjenice. Običan čovek, od šume, ne može da vidi drvo. Pojam "teorija zavere" je jedna od najpodlije podmetnutih kukavičjih jaja! Nadam se, samo, da ljudi, još, umeju da misle svojom glavom (mada je sve teže i eve nas je manje).

  • micky says:

   Tacno tako.

 2. DFVT says:

  Hvala vam na objasnjenju gospodine ocigledno xaxaxa Mozete li nam sad objasniti kako nastaju oblaci xaxxaxa

  • namćor says:

   Oblaci nastaju tako što iz tebe ispari sva pamet i kondenzuje se u atmosferi...a tebi ostane samo prašina od pameti!

 3. namćor says:

  ...uostalom, samo još oni kojima je pamet isparila (pogledajte gore) ne vide da se redom, jedna za drugom, takozvane "teorije zavere" preobraćaju u dokazanu istinu. Kao što rekoh, u tu kategoriju, namerno se ubacuje gomila idiotskih "teorija". Upravo iz razloga kako je reagovao ovaj ispranog mozga: da sve primi sa podsmehom i ruganjem. Ali šta da radimo, ne raste, nekima, IQ više od broja cipela koje nose...

 4. namćor says:

  I baš ovih dana se jedna, klasična "teorija zavere" pokazala u potpunosti tačnom. Sve tvrdnje da je invazija Iraka bila izvršena iz sasvim drugih namera, nego što je javnosti predstavljeno, svrstavane se, pogrdno i sa podsmehom u "teorije zavere". I šta sada, kada je definitivno utvrđeno da nikakvih "atomskih bombi" i "oružja masovne destrukcije" nije bilo! Ko je, onda kriv za stotine hiljada civilnih žrtava tog rata? Da li samo vojska USA, GB i NATO ili i ignorancija javnosti, koja je mogla, od samog početka da sazna da je rat u Iraku "false flag" operacija!

 5. namćor says:

  Dakle DEFT, kada se drugi put budeš izrugivao mojim komentarima, imaj u vidu da ja ZNAM o čemu pišem. Za razliku od tebe!

 6. milanm says:

  says, sto se obazires na DFVT?! Covek ima problem sam sa sobom. Nezna gde da se udene.

 7. Djordje says:

  Ali prvo mora da ima pamet da bi isparila

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *