ЕНГЛЕЗИ ТВРДЕ: Путин је тешко болестан!

ENGLEZI TVRDE: Putin je teško bolestan!

6 novembra 2020

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov demantovao je navode britanskih medija da ruski predsednik Vladimir Putin planira da podnese ostavku.

Tabloid San je objavio da Putin (68) planira da napusti predsedničko mesto početkom sledeće godine usled sve vecćeg straha za svoje zdravlje.„Stručnjaci za Kremlj“ rekli su da su nedavni snimci pokazali da 68-godišnji moćnik ima moguće simptome Parkinsonove bolesti, a upućeni analitičari tvrde da Putina čak i Alina Kabajeva (37), za koju se sumnja da mu je žena, moli da se povuče.

Posmatrači koji su proučavali nedavne Putinove snimke primetili su da su mu se noge neprestano kretale i izgledalo je da ga boli dok se hvatao za naslon stolice. Takođe se primećuje da su mu se prsti trzali dok je držao olovku i držao šolju za koju se veruje da sadrži koktel lekova protiv bolova.

Peskov je, reagujući na pisanje britanskog lista, naveo da Putin ne planira da podnese ostavku zbog zdravstvenih problema.

– On se oseća odlično – rekao je Peskov novinarima.

(The Sun)

KOMENTARI6 komentara

 1. Avangard-Kinzal says:

  Smešni mali Englezi.

 2. Erulian says:

  to je pirgavoj babi milo, to joj se i snilo.

 3. Rista says:

  Ako je Putin bolestan, onda sam ja odavno mrtav. Ja nisam mrtav i još uvek zamaram naokolo a Putin je daleko mlađi od mene. Pre godinu-dve uđe čovek ladno u ledenu vodu a nije se ni naježio. Ja sam mislio da će barem reći "brrr...al je hladno" ali ništa. Ja u njegovim godinama ne bi ni prst gurno u tako ladnu vodu a ne još i da se brčkam. Posle ladno obu čizme i ceo svet navalio da kupuje te ruske čizme. Amazon se zaglavio jednog momenta od poruka. Ima taj njegov snimak svuda samo britanci su paščad ljubomorna. Putin bi smućenog Džonsona umotao oko prsta. Kanda se britanci zamrzli onda i još se nisu otkravili. Putin ima nekih svojih bubica, kao što je lizanje usana, ali se još uvek aktivno bavi sportom. I to znaju britanci ali ga ne volu pa to ti je. Ni ja nisam zaljubljen u njega, ali brate što je istina istina je. Zdrav je ko čelik. Taj će živeti još sto godina, kako naše babe kažu. I neće otići u penziju po britanskoj i mojoj želji jer u vezi toga britanske želje su naricanje a moje prašina. Ne volem britance ni kad poklone donose(mada se to nikad nije ni dogodilo)

 4. milorad3 says:

  tek će oni da budu bolesni,sumnjam da je ovaj corona virus upravo potekao iz engleskih laboratorija, oni jako dugo već eksperimentišu sa virusima kijavice i gripa kao nosačima ozbiljnih smrtonosnih bolesti, ako neko na svetu OZBILJNO priprema biološki rat, to su englezi na prvom mestu i prvi osumnjičeni jer on rade ne samo na virusima nego i na tehnikama i procedurama masovnog širenja i masovnog suzbijanja istih patogena.Neki bi možda rekli da je engleska zahvaćena opasno virusom ali njih to ne brine,ova epidemija je idealna stvar za pripremu rata protiv rusa i uvodjenja ratnog stanja u državi na sporedna vrata.Nema sumnje da su englezi SVAKAKO odlučili da zarate sa rusijom u prvom zgodnom momentu jer sve njihove špijunske i diplomatko ekonomske aktivnosti su vveć sada na nivou DIREKTNOG NAPADA protiv rusije bez sakrivanja i sa maksimalnim NAPOROM kao što se i radi u ratnom stanju.DEFAKTO engleska i rusija su VEĆ U RATU,nebjavljenom doduše, i englezi samo čekaju da nadju dovoljan broj budala da ginu za njih a onda kreće direktan sukob.Čeka se BAJDEN.

 5. Olja says:

  Ko ,,sumnja"?Englezi?E onda mora da je tako, još ako potvrde Trifunović, ŠorGmaz, Milićeva i frfljavi ObradoviČ, onda više mesta za sumnju nema!

 6. persida says:

  Smesni Englezi, a jos smesniji Putin koji bi da vlada hiljadu godina, kao Tito.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *