ЕРДОГАН ГОВОРИО О БАЛКАНУ

ЕРДОГАН ГОВОРИО О БАЛКАНУ

22 априла 2021

ПРЕДСЕДНИК Републике Турске Реџеп Тајип Ердоган рекао је данас да његова земља тежи миру, благостању, стабилности и развоју целог Балкана.

Ердоган се путем видео-конференције обратио на свечаном отварању болнице болнице „Турско-албанског пријатељства“ која је средствима Турске изграђена у албанском граду Фиеру, наводи агенција Анадолија.

– Тежимо миру, благостању, стабилности и развоју Албаније, али и целог Балкана. Они који Турску виде као претњу или конкуренцију и делују само на темељу властитих интереса, падају у тешку заблуду – истакао је Ердоган.

KOMENTARI5 коментара

 1. Pingback: ERDOGAN GOVORIO O BALKANU – Prava istina o svemu

 2. Sreća. sreća, radost. says:

  "Ako nam date da mi Otomani preuzmemo Balkan i ponovo tamo zavedemo svoj red?" - Erdo bolan.

 3. Čist je ko Suza says:

  Da, ali kao što reče Knez Miloš Obrenović: "Sultan je slab na pare i muško dupe, a mi pare nemamo." prvom srpskom ambasadoru u Turskoj. Pa im ti posle budi ambasador.

 4. Si Ju Leter Aligeder says:

  Eto kako su nastali prvi gejevi u našim krajevima, pa čak i ono nabijanje na kolac ima neke veze sa time.

 5. Mirjana says:

  Ово је империјална свест коју ми немамо. Тачније не дају нам да је имамо, јер наши југо шакали типа шакал Табаки са великим умиљавањем лижу шапе Ширкану > Америци и Западу. Притом жвалава и подла уста пуна су им оптужби о великосрпству. Али Турска зна да Ширкану истиче време и спрема подлогу за свој већи повратак на Балкан. Засад њеног утицаја има у Србији, Бих, Македонији, Црној Гори, али и у Албанији и на Косову, затим има и у Бугарској. Како ћемо одолети? Никако. Али Турска се све више не слаже и улази у конфронтацију са Грчком, и то је засад једина брана.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u