ЕРДОГАН ГОВОРИО О БАЛКАНУ

ERDOGAN GOVORIO O BALKANU

22 aprila 2021

PREDSEDNIK Republike Turske Redžep Tajip Erdogan rekao je danas da njegova zemlja teži miru, blagostanju, stabilnosti i razvoju celog Balkana.

Erdogan se putem video-konferencije obratio na svečanom otvaranju bolnice bolnice „Tursko-albanskog prijateljstva“ koja je sredstvima Turske izgrađena u albanskom gradu Fieru, navodi agencija Anadolija.

– Težimo miru, blagostanju, stabilnosti i razvoju Albanije, ali i celog Balkana. Oni koji Tursku vide kao pretnju ili konkurenciju i deluju samo na temelju vlastitih interesa, padaju u tešku zabludu – istakao je Erdogan.

KOMENTARI5 komentara

 1. Pingback: ERDOGAN GOVORIO O BALKANU – Prava istina o svemu

 2. Sreća. sreća, radost. says:

  "Ako nam date da mi Otomani preuzmemo Balkan i ponovo tamo zavedemo svoj red?" - Erdo bolan.

 3. Čist je ko Suza says:

  Da, ali kao što reče Knez Miloš Obrenović: "Sultan je slab na pare i muško dupe, a mi pare nemamo." prvom srpskom ambasadoru u Turskoj. Pa im ti posle budi ambasador.

 4. Si Ju Leter Aligeder says:

  Eto kako su nastali prvi gejevi u našim krajevima, pa čak i ono nabijanje na kolac ima neke veze sa time.

 5. Mirjana says:

  Ovo je imperijalna svest koju mi nemamo. Tačnije ne daju nam da je imamo, jer naši jugo šakali tipa šakal Tabaki sa velikim umiljavanjem ližu šape Širkanu > Americi i Zapadu. Pritom žvalava i podla usta puna su im optužbi o velikosrpstvu. Ali Turska zna da Širkanu ističe vreme i sprema podlogu za svoj veći povratak na Balkan. Zasad njenog uticaja ima u Srbiji, Bih, Makedoniji, Crnoj Gori, ali i u Albaniji i na Kosovu, zatim ima i u Bugarskoj. Kako ćemo odoleti? Nikako. Ali Turska se sve više ne slaže i ulazi u konfrontaciju sa Grčkom, i to je zasad jedina brana.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *