ЕРДОГАН ПАЛИ БЛИСКИ ИСТОК: Подржаћемо Палестину, као што смо и Азербејџан!

ERDOGAN PALI BLISKI ISTOK: Podržaćemo Palestinu, kao što smo i Azerbejdžan!

15 maja 2021

PREDSEDNIK Turske Redžep Tajip Erdogan izjavio je da će njegova zemlja podržati Palestince u Jerusalimu isto tako odlučno kao što je to bio slučaj prilikom oslobađanja azerbejdžanskih okupiranih zemalja u Nagorno-Karabahu.

– Užasno smo besni zbog činjenice ugnjetavanja od strane terorističke države Izrael. Prešli su sve granice. Zaustaviti ih je dug celog čovečanstva – rekao je turski lider.

On je naglasio pritom da konflikt nije moguće rešiti bez učešća UN.

Takođe je naveo i da je u vezi sa konfliktom već razgovarao sa šefovima 19 država.

KOMENTARI7 komentara

 1. persida says:

  Podrzaces samo recima jer radis za Mosad, kao i Putin kome su ponestale cak i reci. Zaigrace jevrejska mecka i pred Vasim vratima.

  • I Love persida says:

   I ta mečka će im pevati "Hava Nagila". Kako god da bilo blago je onom koga turska podrži i one srpske muslimane u bosni i azerbejdžan vidimo sada im je mnogo bolje. U bosni ljudi su zbunjeni sve im je dvojezično bosansko-turski. Erdogan se nikako ne udara sa zapadom, a ni sa istokom i najviše bi voleo da postane Suljman u novom otomanskom carstvu.

 2. M says:

  Ovo je pravi izazov za ambicioznog i prpošnog Erdogana!Lako mu je bilo zahebavati Rusiju,ajd da vidimo da li će se usuditi zahebavati i Izrael,i dal' će i njih šamarati dronovima?!?Ako se pokrije ušima od straha,ili pak pokuša pa popuši,kako je naelektriziran...neće moći spavati bez tri litre vina,i sanjati će Židove kako mu opaljuju čvrge!A kad otvori oči,a ono još gorije!

 3. M says:

  ...a još je gorije USA nego Erdoganu!Jer ako se problem rasplamsa,morate će braniti Izraela,htjeli-ne htjeli!Nije to Europa pa da je ostave na cjedilu kad bude frka,nego Izraela ne smiju ostaviti na cjedilu makar imali zbog toga i krvave gaće!

 4. M says:

  ...a i ti Izraele,mogle bi ti uskoro narasti oči ko sarme,kao što će i svima nama ostalima u tom slučaju narasti oči ko sarme,jer će to značiti da je Veliki dernek počeo...!

 5. Kulak says:

  Kao što smo i ranije znali,musliman uvek brani muslimane.Čak i kad su im ruke krvave do laktova,muslimani uvek brane muslimane.Ovo me podseća na bakirovu perfidnu muslimansku propagandisticu jasmilu žbanić.Ona vodi računa samo o muslimanskim žrtvama,a za druge ne bere brigu.

 6. Karital says:

  Lako je ratovati protiv Armenije koju brane Rusi.Mrdne li prstom protiv Izraela ostat će bez ruke.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *