ЕРДОГАН ПОСЛАО МОЋНУ ПОРУКУ МАДУРУ! Америка ће бити бесна!

ERDOGAN POSLAO MOĆNU PORUKU MADURU! Amerika će biti besna!

24 januara 2019

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan je u telefonskom razgovoru izrazio podršku predsedniku Venecuele Nikolasu Maduru, saopštio je portparol turskog lidera Ibrahim Kalin.

– Naš predsednik je pozvao predsednika Venecuele Madura, izrazio mu podršku Turske i rekao: „Brate Maduro, drži se, mi smo s tobom!“. Turska će pod rukovodstvom svog lidera braniti svoj principijalni stav – protiv pokušaja državnih udara – napisao je Kalin na tviteru.

Ranije su i Meksiko i Kuba saopštili da priznaju vlast Madura.

Podsetimo, predsednik parlamenta Venecuele Huan Gvaido proglasio za v.d. predsednika države za vreme trajanja mandata privremene vlade. Sjedinjene Američke Države saopštile su da priznaju Gvaida i zahtevaju od predsednika Venecuele Nikolasa Madura, kojeg ne smatraju legitimnim šefom države, da ne dozvoli nasilne akcije protiv opozicije.

KOMENTARIJedan komentar

  1. Velika Metla says:

    Gde ste šiptariiii.....,Rama.Pacov,i ostali podrepaši naci-američki? Kako će sada da tražite saradnju s Erdoganom? Hahahahaha.....,fuuuuuuuuuj marvo licemrna i pokvarena! Ništa u vama ljudskoga nije bilo,niti će ikada biti! Marva ostaje marva,pa makar i obukli "armanijevo" odelo!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *