ЕРДОГАНОВ ТЕЛОХРАНИТЕЉ ИЗВРШИО САМОУБИСТВО: Оставио језиво опроштајно писмо, изнео страшне оптужбе

ЕРДОГАНОВ ТЕЛОХРАНИТЕЉ ИЗВРШИО САМОУБИСТВО: Оставио језиво опроштајно писмо, изнео страшне оптужбе

17 марта 2021

Полицајац стациониран у Управи за председничку заштиту откривен је у уторак мртав у свом стану, у случај је окарактерисан као самоубиство.

Kолеге полицајца Мехмета Али Булута открили су његово тело када су отишли ​​у његов стан да га провере након што се није појавио на послу и када му је телефон искључен.– Сигурно је најбоље да вређате своје особље, претите му, отпуштате га, понижавате и претварате да су лажови – рекао је Булут у руком написаној белешци.

– Сваки човек има свој понос и нисам могао да трпим те речи – такође је стајало у белешци.

Председников телохранитељ цитирао је две особе са иницијалима Ц.Б. и А.О., рекавши: „Волео бих да сте се добро понашали према својим запосленима и питали их како су“.

Жртва је такође рекла да не жели да му надређени присуствује сахрани, осим једног шефа полиције.

Заменик председника опозиционе Републиканске народне партије (ЦХП) Мурат Бакан поднео је парламентарни упит министру унутрашњих послова Сулејману Сојлуу да одговори на питање колико је полицајаца извршило самоубиство. Бакан је цитирао још двојицу полицајаца, Халила Акајиа и Етема Дамдевирена, који су извршили самоубиство у јануару, односно марту.

– Ова деца, у најбољем реду свог живота, желе да постану полицајци, а затим изврше самоубиство. Шта их гура да одустану од сопственог живота? – упитао је заменик обраћајући се Сојлуу.

Бакан је рекао да су се у свим случајевима полицијских самоубистава која су до данас постала јавна, полицајци жалили на узнемиравање надређених и питали да ли су истражена имена која су полицајци цитирали у својим самоубилачким белешкама.

KOMENTARIЈедан коментар

  1. M says:

    Nisu!Ni neće!Sankcionirati krivce!Jer Turska država obstaje stoljećima,i to kao moćna,upravo na tim principima oštre subordinacije!Kao uostalom i sve moćne i sređene države!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u