EРДОГАНОВА КРВАВА ДИВИЗИЈА: Протурска озлоглажена теорирстичка група отворила базу специјалних јединица у Алепу

ERDOGANOVA KRVAVA DIVIZIJA: Proturska ozloglažena teorirstička grupa otvorila bazu specijalnih jedinica u Alepu

4 decembra 2020

Ozloglašena proturska teroristička organizacija „Hamza divizija“ otvorila je novu bazu specijalnih jedinica na severu sirijske provincije Alepo.

Baza je ponela ime “Mučenik Jaser Abu Šejk”,a otrvorena je uz ceremoniju predstavljanja specijalnih snaga “Hamza divizije”.Predstavnici ove terorističke formacije kažu da imaju najtešnju saradnju sa snagama u delu Sirije koji je okupirala turska vojska. Nova baza nalazi se nadomak graničnog prelaza sa Turskom koji je u rukama terorista.

Ceremoniji otvaranja prisustvovali su p redstavnici terorističke koalicije Sirijska nacionalna armija čija je “Hamza divizija” nahbrojnija članica.

Hamza divizija je direktno učestvovala na strani Turske u operaciji Šitit Eufrata protiv Kurda na severu Sirije i poznata je po brojnim zločinima protiv Kurda. Njeni pripadnici poznati su kao vodeći kriminalci umešani u razne kriminalne poslove na okupiranim teritorijama severne Sirije.

(Pravda)

KOMENTARIJedan komentar

  1. milorad3 says:

    ja sam reako da će turci da okrenu ćurak i napadnu na ruse, samo gledajte kako će to da bude,eskadrile dronova koje su naletale na rusku bazu u siriji su turski dronovi , znaju rusi koliko je sati.Cela priča sa pučem u turskoj je izgleda namešten od strane NATO-a da bi turci za njihov račun ratovali protiv rusa ali mislim da su se preračunali jer uskoro će RUSKI dronovi da jb.mater turcima u siriji:)Rusi imaju 4 proizvodne linije za MASOVNU proizvodnu dronov i to VRHUNSKIH dronova potpuno autonomnih robota ,kad to pone da roka ovi neće smeti da izvire iz zaklona u siriji a to će početi vrlo uskoro za koji dan možda , jer rusi su studiozni, pre nego što udare oni isplaniraju da taj udar bude RAZORAN do max.Nemna potrebe za ponavljanjem:)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *