ЕУ БЕСНА – ДАЧИЋ ОТВОРЕНО РЕКАО БРИСЕЛУ кога ће Србија да изабере!

ЕУ БЕСНА – ДАЧИЋ ОТВОРЕНО РЕКАО БРИСЕЛУ кога ће Србија да изабере!

1 новембра 2016

ivica_dacic_sin-54tg

Ивица Дачић изјавио је да није никакав проблем што ће Србија имати војне вежбе са Русима и да ће она одлучивати са ким ће сарађивати.

Он је рекао да постоји намера да се одрже две војне вежбе са Русијом и њеним суседима и још 20 са чланицама НАТО и да то није никакав проблем.

– Сукоб Америке и Русије нас не би требало да се тиче, као што сам рекао, Србија је самостална, војно неутрална и сами одлучујемо с ким ћемо да имамо војне вежбе. Сарађиваћемо са ким год хоћемо, ово је наша земља и наше интересе ћемо да бранимо. Шта треба неког неког војног чиновника да питамо са ким смемо да имамо вежбе – рекао је Дачић.

Дачић је рекао да би Србија увек изабрала Русију ако буде морала  да бира између Русије и ЕУ.

– Не дај боже да Србија бира између Русије и ЕУ. Па ви знате да ће Србија увек да изабере Русију. Не треба да дођемо у ситуацију да бирамо – рекао је Дачић на редовној месечној конференцији за штампу у Министарству спољних послова.

(Vesti-online.com)

KOMENTARI7 коментара

 1. Trifun says:

  Srpski narod NIKADA nece biti uvucen u EU Rajh, koliko god to nekome odgovaralo. NIKADA.

 2. opet ja says:

  Eee ko nas brani i vodi c c c c Ovaj put u EUmaterinu koju debelousti zastupa je ravan izdaji tako da ni ova Dačićeva izjava nije mnogo bolja. Možda se malo oslobodimo stega ako Tramp dobije izbore i održi obećanje da će USrani da vode politiku za sebe bez previše intervencija po celom svetu. EU je bez USranih praktično ništa.

 3. Djordje Petrovic says:

  Hm bas se fino utovio krmak jos da omasti konopac smrad lopovski i izdajnicki isti kao pizdousnazi siftar!!!

 4. Pero Joksimovic says:

  Лаже крмак.

  • micky says:

   Predizborna kampanja za predsednika drzave. Sad ce i dzibronja Niklic-diplomacali i pi..ckousti akrep da se proseravaju sa ovakvim izjavama. Ovo samo kod budala prolazi.

 5. KATOLIČKA PICHKA says:

  SRBIJA ĆE DA UĐE U ODKB I EAU, NIKAKAV ŠUGAVI EU/NATO UDRUŽENJE SMRADOVA !!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u