ЕУ БЕСНА – ДАЧИЋ ОТВОРЕНО РЕКАО БРИСЕЛУ кога ће Србија да изабере!

EU BESNA – DAČIĆ OTVORENO REKAO BRISELU koga će Srbija da izabere!

1 novembra 2016

ivica_dacic_sin-54tg

Ivica Dačić izjavio je da nije nikakav problem što će Srbija imati vojne vežbe sa Rusima i da će ona odlučivati sa kim će sarađivati.

On je rekao da postoji namera da se održe dve vojne vežbe sa Rusijom i njenim susedima i još 20 sa članicama NATO i da to nije nikakav problem.

– Sukob Amerike i Rusije nas ne bi trebalo da se tiče, kao što sam rekao, Srbija je samostalna, vojno neutralna i sami odlučujemo s kim ćemo da imamo vojne vežbe. Sarađivaćemo sa kim god hoćemo, ovo je naša zemlja i naše interese ćemo da branimo. Šta treba nekog nekog vojnog činovnika da pitamo sa kim smemo da imamo vežbe – rekao je Dačić.

Dačić je rekao da bi Srbija uvek izabrala Rusiju ako bude morala  da bira između Rusije i EU.

– Ne daj bože da Srbija bira između Rusije i EU. Pa vi znate da će Srbija uvek da izabere Rusiju. Ne treba da dođemo u situaciju da biramo – rekao je Dačić na redovnoj mesečnoj konferenciji za štampu u Ministarstvu spoljnih poslova.

(Vesti-online.com)

KOMENTARI7 komentara

 1. Trifun says:

  Srpski narod NIKADA nece biti uvucen u EU Rajh, koliko god to nekome odgovaralo. NIKADA.

 2. Naucnik says:

  Bravo Dačiću

 3. opet ja says:

  Eee ko nas brani i vodi c c c c Ovaj put u EUmaterinu koju debelousti zastupa je ravan izdaji tako da ni ova Dačićeva izjava nije mnogo bolja. Možda se malo oslobodimo stega ako Tramp dobije izbore i održi obećanje da će USrani da vode politiku za sebe bez previše intervencija po celom svetu. EU je bez USranih praktično ništa.

 4. Djordje Petrovic says:

  Hm bas se fino utovio krmak jos da omasti konopac smrad lopovski i izdajnicki isti kao pizdousnazi siftar!!!

 5. Pero Joksimovic says:

  Laže krmak.

  • micky says:

   Predizborna kampanja za predsednika drzave. Sad ce i dzibronja Niklic-diplomacali i pi..ckousti akrep da se proseravaju sa ovakvim izjavama. Ovo samo kod budala prolazi.

 6. KATOLIČKA PICHKA says:

  SRBIJA ĆE DA UĐE U ODKB I EAU, NIKAKAV ŠUGAVI EU/NATO UDRUŽENJE SMRADOVA !!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *