ЕУ ЈЕ ЗАРОБЉЕНА: Хаос због пораза у Украјини

EU JE ZAROBLJENA: Haos zbog poraza u Ukrajini

21 novembra 2023

POKUŠAJ EU da porazi Rusiju u sukobu u Ukrajini je propao, a EU je sada zarobljena, kazao je bivši američki obaveštajac Skot Riter za Gegenpol.

On ističe da EU, pokušavajući da sačuva ostatke svog ugleda, nastavlja da žrtvuje živote ukrajinskih vojnika.U samoj EU, pod uticajem ukrajinske krize, organizacione strukture degradiraju, velike zemlje članice, poput Nemačke, lome EU pod sobom – a to će, prema Riteru, pre ili kasnije dovesti do negodovanja preostalih država članica.

– Evropa još nije stigla do tačke u kojoj može da prizna poraz. I zato će još jednom nastaviti da pokušavaju da spasu svoju političku reputaciju po cenu života Ukrajinaca. Jer svaki dolar koji Evropska unija potroši na Ukrajinu samo doprinosi patnji ukrajinskog naroda – kazao je Riter.

(alo.rs)

KOMENTARI2 komentara

  1. persida says:

    Riter se pravi da ne zna ko je napakaovao Evropi rat. Reziseri rata su Ameri, a egzekutori su Rusi, koji ovim ratom unistavaju Evropu, a spasavaju Ameriku. Pod Evropom ne mislim na smrdljivu Evropsku uniju, nego na stare drzave sa tradicijom o kojoj kauboji mogu samo da sanjaju.

    • Velika Metla says:

      A ko zavrće ruku u laktu eurobskim satanističkim politikantima da uvode sankcije Rusiji ? A UPRAVO te sankcije prave veću šteti Eu nego Rusiji. Zar su ovi eurobski politikanti tolike dileje da ne kapiraju o čemu se radi ? Ako jesu, a izgleda da baš jesu, onda nisu zreli za posao koji pokušavaju obavljati.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *