ЕУ ОДЛУЧИЛА: “Доста је било Мило, ОДЛАЗИШ ЗАУВЕK”

EU ODLUČILA: “Dosta je bilo Milo, ODLAZIŠ ZAUVEK”

9 februara 2020

Brisel se okrenuo protiv Mila zbog bahatosti i korupcije koja traje godinama.

Prema poverljivim izvorima iz nove administracije EU, evropski zvaničnici su rešili da definitivno “puste niz vodu” Mila Đukanovića i njegov režim, koji zbog nezapamćenog stepena korupcije i bahatosti već godinama zadaje ozbiljne glavobolje vrhu EU.Da je u Briselu, piše portal Nacionalist, doneta konačna “presuda” Đukanoviću potvrđuje i uzdržanost EU da komentariše aktuelnu situaciju i mirne i dostojanstvene proteste pravdoljubivog, verujućeg naroda u Crnoj Gori, pokušavajući da na taj način “opere ruke” od crnogorskog diktatora kome je godinama pružala podršku, zatvarajući oči pred njegovim “problematičnim” aktivnostima.

Već dugo zvaničnici najuticajnijih država EU muče muku kako da se reše Đukanovića i demontiraju njegov režim, jer ni u najluđim snovima ne nameravaju da jednu takvu duboko kriminalizovanu državu prime u svoje redove.

Razrešenje muka sam je ponudio režim u Podgorici nakon što je u teškom bunilu pokušao da otme svetinje pravoslavnom srpskom narodu, a onda otišao i korak dalje kroz hapšenja, prebijanja i progon nevinog naroda i pripreme za izvođenje tenkova na ulice najvećih crnogorskih gradova, piše portal Nacionalist.

I više nego dovoljan povod da glavešine iz Brisela iskoriste Đukanovićevo mahnito ponašanje i krenu u realizaciju svog davno skovanog plana o njegovom uklanjanju, pa sad šefovi obaveštajnih službi najuticajnijih država EU užurbano vade iz fioka tone prikupljenih materijala o kriminalu Đukanovića i njegovih saradnika i nose ih u Brisel, kako bi zakucali poslednji ekser u već pripremljen kovčeg.

U Briselu takođe znaju i za Đukanovićeve planove da isprovocira EU tako što će u ovom gradu organizovati konferencije o navodnoj srpskoj agresiji na Crnu Goru, za koje planira da iskoristi pouzdane plaćenike, antisrpske kvaziintelektualce i lidere nepostojećih političkih partija iz Srbije i regiona sa spiska potpisnika sramnog “Apela 88” koji je izazvao duboko gađenje sve poštene evropske inteligencije.

S obzirom na to da je i u ovom slučaju očigledno reč o “pucnju u prazno” Đukanović bi trebalo ozbiljno da se zapita da li zaista vredi da rasipa novac na uzaludne konferencije koje treba da odbrane neodbranjivo, režim kome je “smrtna presuda! već doneta, ili je vreme da umesto punjenja džepova plaćeničkih smutljivaca bez trunke kredibiliteta počne da štedi za “crne dane” koji neupitno dolaze.

(Nacionalist)

KOMENTARI12 komentara

 1. Ivan Grozni says:

  Ovaj plan zdusno pomaze Vucicev dr. sort. Nije se on "slucajno" istrcao da da izjavu o Crnogorcima. Sad Milo moze komotno da to iskoristi u "svoje svrhe". Posto nisu mogli da nadju greske na litijama, verovatno su zamolili Vucka za pomoc a On izabrao odlazeceg ministra.

 2. Ivan Grozni says:

  Dr. SMRT

 3. Djoka Brica says:

  Sto pre, sto bolje. Nedati mu da pobegne, vec da se ta lopovcina i crnogorski hitler uhapsi i sudi.

 4. 123 says:

  i tako 30 godina...

 5. Goran says:

  Milo ce otic i drgi Milo ce doci i treci i dok je Crnogoraca nece dozvlit niko da poklekne CG Srbima a ako ta politika nastavi iz Srbije pasce Vojvodina jer ce Crnogorci u Srbiju doci pameti a ima ih 2 Miliona i Napravice Crnogorsku drzavu ali u Srbiju do Horgosa

  • Ivana says:

   Prvo si nepismen i ne znaš izraziti ono šta bi hteo. Drugo ako sad ne dođe do ujedinjenja Srbije i Srpske Crne Gore onda nikad neće idemo do kraja.

   • Slobodanka says:

    Smanji apetite. Nije prihvatljiva niti je izvodljiva integracija sa državom članicom NATO-a. Očekivati da će Crna Gora napustiti NATO to je prilično rizično po nju. Neka NATO najpre napuste Turska, Nemačka i Francuska, itd. Ne treba gurati Crnu Goru u prvi plan.

    • Ivana says:

     Ajde ustaškinjo ne podmeći i ne glumi Srpkinju nema opasnosti da Srpska Crna Gora napusti nato i da se sjedini sa Srbijom ako to ceo narod želi. Jedina opasnost je ta vas nesrbe koji podmećete lažne informacije naivnima i nepismenima. Srpski intelektalci prepoznaju vas petokolonaše izdaleka.

     • Slobodanka says:

      Ne budi suludo ambiciozna preko tudjih ledja. Crna Gora jedva ima 600 hiljada stanovnika, a ti bi ni manje ni više da ona prva napusti NATO alijansu. Smanji apetite. Trk po lekove.

     • Milan says:

      Opasnosti za narod u Crnoj Gori ima, a naročito je ima kada ti ovako goloruki narod šalješ u nadmudrivanje i u dvoboj sa pokvarenim NATO-om. Ti nisi dobroamerna sestra, nego sebična djavolica.

  • Dr says:

   Uzeo si lekić?

  • Djoka Brica says:

   Pa ti si bas neki pravi seksualni milogorski manjak jos nam pretis. Oca ti ocevinu.. osojeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *