ЕУ ОТКАЧИЛА СРБИЈУ!

EU OTKAČILA SRBIJU!

4 maja 2018

Posrtanje ka EU je suicidna politika Srbije već punih 18 godina. Čak i u vreme kada najvećim političkim neznalicama postaje jasno da naša zemlja nema mnogo benefita od članstva u ovog organizaciji, rukovodstvo Srbije i većina poslušničkih medija i dalje truju narod o briselskom „sedmom nebu“.

Čak nas ubeđuju da bi trebalo da budemo spremni na takozvane kompromise oko Kosova i Metohije, jer bez rešavanja tog problema ne možemo da postanemo član Evropske unije.

A nacrt novog budžeta EU za period od 2021. do 2027. iz pera Evropske komisije jasno pokazuje da u Briselu nemaju nameru da u tom periodu primaju bilo koju drugu državu u članstvo, pa tako ni Srbiju.Evropski komesar za budžet Ginter Etinger je izjavio da je višegodišnjim finansijskim okvirom nije predviđen nijedan evro za nove članice.

Dakle, predsednik Aleksandar Vučić i pčlanovi Vlade, žele da nam predstave kako je „kompromis i istorijski sporazum sa Albancima“ neophodan do 2019. godine, a iz priloženog se vidi da Srbija nema šanse da postane član EU pre 2027. godine.

Ono što po svemu sudeći čeka region u kojem živimo je stvaranje nekakvog balkanskog, ekonomskog, proevropskog saveza (od država koje su članice za ulazak u EU, a neke i u NATO).

Ovaj do sada najveći štap sa šargarepom iz Brisela imaće za cilj da politički i ekonomski odvoji Balkan od uticaja Rusije, što srpsko rukovodstvo, ako misli makar malo dobro svom narodu, nikako ne sme da dozvoli.

(Srbin.info)

KOMENTARI11 komentara

 1. goran says:

  Vucko sada mora da ostane na vlasti do 2030, kako bi nas uveo u Evropu. Ziva komendija.

 2. Zaharije qSerak says:

  Eto imate varijantu da idete sa Rusijom.Tu Vam je sigurno prosperitet.Samo pogledajte do sada razmjenu ekonomsku sa Rusijom,a na drugoj strani sa EU i SAD! Budali nikad dosta,a normalnom dovoljno.Gurate svoju djecu u nešto sto se zove:”Po strani”! To Vam se ne moze oprostiti.Budalastine,recite samo šta ste dobili od Rusije za ovih 18 godina,osim verbalne podrške .Uzeli su bez tendera i još uvijek uzimaju iz Srbije,a ništa ne daju.Ne daju,jer nemaju,a neće dugo ni imati sa ovakvim rukovodstvom.Pa Putin je čovjek koji koristi prednosti Zapada,a osporava to pravo Srbiji.Vozi Njemačko auto,nosi Svajcarski sat,djeca mu žive u Svajcarskoj,žena se liječi u Svajcarskoj,pare drži na Zapadu......Sve je igra,Srbijo gledaj sebe i svoje gradjane.Nezadovoljni gradjani su problem u svakoj Državi.Nizak ekonomski standard,ravnodušnost,bezparica,bez perspektive,budućnosti!nade......Je li to ono sto treba Srbiji? Osvjesti se Srbijo,priznaj svoje greške,ubijalo se,klalo se silovalo se,napadali su se susjedi,zbog čega? Ništa,Zemlja bez budućnosti,bez nade i prosperiteta.Japan je priznao,Njemačka je priznala i onda je sve bilo lakše

  • Anac iz Liliput-a says:

   Ima istine u svemu navedenom, ali isti pristup imaju i zemlje EU, pogledajte objektivno šta je Rusija privatizovala, a šta zemlje EU i SAD!? Najprofitabilnije kompanije privatizovane su u prve dve godine, poput Cementara npr. mobilna telefonija, Duvanska industrija... od skoro i aerodrom... Zastava je neka druga priča. Zajedničko za sve privatizovane kompanije je da sav profit iznose iz zemlje, i da Srbija od njih više nema značajne koristi. Privatizacija Sartida, subvencije strancima i ostale malverzacije tema su za sebe... Kada država poput Srbije nema nekog jakog iza sebe, može pokušati da balansira na više strana, ali obično na duži rok to je pogubna politika, a mi je vodimo već nekoliko godina. Ne zaboravite da je i Gadafi bio veran saradnik Zapadnih sila, dok nije postavio pitanje duga!? Bez jake vojske sve ostalo je upitno, a mi jaku vojsku nemamo.

   • Velika Metla says:

    Anac iz Liliput-a,istine nema ni malo u piskaranju i komentarluku ovoga balije po pitanju Rusije! Rusije NIJE AMA BAŠ NIŠTA uzela,otela,od Srbije! Pa i da je Rusija,a nije,uzela nešto (nemoj samo reći NIS,jer Rusiji ne treba srbska nafta,pošto ima svoje za ceo svet)nije to uzela ratom,bombardovanjem Srbije,okupacijom dela teritorije Srbije,sankcijama......,itd! Ovaj balijaner što baljezga ovde je sam napiskarako ovde u svom komentarluku da je dobio pasoš od naci-amerike,i naravno da sada mora,to mu je bio uslov,da laje kerina na svaki prefiks SRB i RUS! Njegove komentarluke i lajanja nećeš naći ni na jednoj jedinoj temi osim kada se piše o Srbiji i Rusiji!

  • boke says:

   Dobio sam proliv od ovog komentara, a i povraća mi se.

  • Velika Metla says:

   Balijaneru,kad lajneš otkloniš i najmanju sumnju u to da ako se neko pita je li ovo govedo glupo? Balijaneru,postoji nešto kod insana a nije vezano za analne otvore,i zadovoljenje tih otvora! Naravno da ti to ne kapiraš,nego ja to pišem zbog normalnih ljudi kojima nisu u šivotu Alfa i Omega zadovoljenje potreba analnih otvora! Ti nisi retko glupa budala,nego GUSTO glupa! Naravno da se tebi glupom nema šanse objasniti da si glup! Kamo sreće da si lud,pa bi ti se moglo objasniti da jesi lud,a i sam bi to shvatio,jer i ludaci imaju "lucida intervale",i u tim intervalima su normalni,i tada shvataju svoju situaciju! Lepo su te drsirali,balijaneru,naci-amerikanci,pa se samo golim lažima služiš! Kako,glupane,ne osetiš,a možeš i da vidiš i te kako,da te ovde svako prezire? Osnov kućnog vaspitanja,koje si ti očigledno pogazio da bi pasoš naci-amerike dobio,govori svakom normalnom čoveku da treba da se kloni društva u kojem nije poželjan! Evo od sada te i ja prezirem!

 3. Miki says:

  Zato bruje po sto puta u jednom tekstu Zapadni Balkan ovo Zapadni Balkan ono. Na pomolu je nova Jugoslavija. Glavni grad Beograd a predsednik?????

  • goran says:

   Predsednik je Jospi Broz kome se Srbi klanjaju u Kuci cveca, dokazujuci da su najbolesniji narod na planeti.

  • Velika Metla says:

   Miki,samo neka mi objasne gde je južni Balkan,pa ću im odobriti naziv "zapadni" Balkan! Agresivni i fašistički zapad je izbacio tu floskulu "zapadni" Balkan,iz jednog jedinog razloga,a to je da bi pokazao kako je Balkan u zapadnom vlasništvu,i može da radi s njime šta god hoće! Što je u stvari i istina dok god su ovakve protuve na vlasti u svim balkanskim banana državama!

 4. rajko says:

  Kosovo je ogledalo kakva mafija vodi i Evropu i svet i samo najveći ludaci mogu takve mafijaše da prhvate kao nešto uzvišeno i preko potrebno. Srbija mora sve da učini da se na Kosovo vrati normalan život i da NATO plati za svo zlo koje nam je učinio i to bi bilo tek polazna tačka za dalje razgovore. Najgore je što je sadašnja vlast spremna da napravi greške koje se više neće moći ispraviti a sve u želji da se stvori lažna slika boljeg života. Mi treba da za svoju decu obezbedimo jednu poštenu i zdravu zemlju i zato nam je potreban veoma jak i pouzdan partner a to ovi belosvetski mafijiaši sigurno nisu.

 5. Velika Metla says:

  NIKO od normalnih Srba ne "posrće"ka eu-rajhu,nego puze ka njemu post-5.oktobarci,sa sve ovim esenesovskim gamadima! Svaka država treba da bude slobodna,van svih i svakakvih saveza! Ekonomska saradnja se naravno treba održavati,ALI i to SAMO s onim državama koje ne ucenjuju ekonomsku saradnju s politikantskim šljamom i u politikantske svrhe kakav je zapad i naci-amerika!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *