ЕУ ТРАЖИ ОД СРБИЈЕ: Срби, заратите са Русима! Уведите им санкције!

EU TRAŽI OD SRBIJE: Srbi, zaratite sa Rusima! Uvedite im sankcije!

2 jula 2016

TAJIKISTAN-RUSSIA-CSTOEvropska komisija neće nastaviti pregovore sa Srbijom sve dok naše vlasti ne usklade spoljnu politiku sa politikom EU. Dakle, ako hoćemo dalje ka EU moramo prvo da uvedemo sankcije Rusiji!

Naime, šef Evropske unije, Žan Klod Junker otvoreno poručuje Srbiji da mora da uvede sankcije Rusiji!

(Informer)

KOMENTARI11 komentara

 1. MIODRAG says:

  ČUJ ME FAŠISTIČKO PSETO! TVOJI KORENI SU DUBOKO USAĐENI U HITLEROVSKO-NACICTUČKU TULSKO-OKULTISTIČKU SEKT6U. VI NEMCI U ONTOLOŠKOJ ISTORIJI STE UVEK EMANIRALI ŽIVOTINKSKIM PRIMITIVNIM ZLOM KOJE STE SVE OVO VREME VEŠTO PRIKRIVALI KVAZICIVILIACIJSKIM PONAŠANJEM. DALEKO STE VI OD CIVILIZACIJE, VAŠE BIOLOŠKO POSTOJANJE SE TEMELJI NA KRVI, NA DIVLJAČKIM PRAISTORIJSKI HOMEIDNIM PONAŠANJEM. VI JOŠ NISTE EVOLIURALI U HOMO SAPIENS. VAS TREBA ZBRISATI SA POVRŠINE ZEMLJE!

 2. Gordan says:

  Dakle, nismo više u "ljubavi" ? Junker, je l' te to Hillary nagovara, a ? Znaš šta...? Možda bismo mi mogli zamrznuti Put Eurointegracija?? Na primer:- Saberite koliko Vam Srbija duguje(daće nam RF i Kina da Vas(EU) otkačimo!), i čistite se odavde! A, NATO povucite prema Sloveniji i Hrvatskoj, i FBI-u(i sl.službama) recite da izadju iz Srbije...! Službe "Medjunarodnog Pravnog Sistema-UN, ostaju! Možemo sa EuroAzijom, a ako nam uvedete Vize, ili nekakve sankcije, vašu "moć" uslovljavanja i ucená ćemo anulirati već nekako...! Za početak...!!

 3. rema says:

  E taj film nećete gledati. https://www.youtube.com/watch?v=5rO_d5oCR28

 4. Beli Orao says:

  Majmune žan kloud junker, popuši mi k..... , atrape evropski, pederu i zlotvoru fašistički!!!

 5. Hakim says:

  Odlicno. Na vreme. Da ne lutamo previse. Treba odjebati tu fasisticku eU gamad.

 6. VUK says:

  Junker mars bre u tri lepe picke materine

 7. Major Dangić says:

  Mi vavilonskim đavolima nismo dužni ništa. Sikter i marš dalje od nas zlotvori i zulumćari. Sve što ne valja je došlo od vas: uništene fabrike (u ratu i miru), nastranosti i ljudske gadosti, robovlasnici u liku i djelu banaka derikoža, pad nataliteta,genetska (pogibeljna hrana), radioaktivnost ... Marš bagro nismo sa vama nikad bili ni vjenčani.

 8. prorok says:

  o boze koji je ovo ludak sto on ne tuce svoje srbiju bran covik sa istoka stani te mu na crtu

 9. Kulak says:

  Seri,seri magare,sutra ćemo na bare!!

 10. DUSKO says:

  NATO JE PRIVATNA FASISTICKA VOJSKA SVETSKIH CENTARA MOCI KOJU MORAJU DA FINANSIRAJU ZEMLJE CLANICE; A EU JE POLITICKA FASISTICKA ORGANIZACIJA; ODNOSNO UNIJA ! NEK NAM OBJASNE KAKO I CIME DA NAPADNEMO RUSIJU ! ONI NISU NORMALNI MI SRBI DA NAPADNEMO RUSIJU; PA MI CEMO ZAJEDNO SA NJIMA DA RATUJEMO PROTIV SVETSKOG ZLA ! SRPSKI NARODE NE U EU NE U NATO; JEDINO EVROAZIJSKA UNIJA !!!

 11. oko says:

  dolazi jedan pacijent u srbiju ataj pacijent se zove putin vucic i dacic traze od merkale da ih primi u uniju a unija nece izdala ih je prpa ih fata gori pod stolicom nemaju de da pobegnu sps i sns uvatili se u vucija gvozda

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *