Ево како ЦИА покушава да уништи ПРАВОСЛАВЉЕ!

Ево како ЦИА покушава да уништи ПРАВОСЛАВЉЕ!

31 јула 2016

orthodox pravoslavlje 46

„Ми ћемо на сваки начин подржавати оне који буду усађивали у човеков разум култ секса, насиља, садизма и издаје – једном речју сваке неморалности. У управљању државом, ми ћемо изазивати хаос и неред“, наводи се у доктрини ЦИА.

Шеф ЦИА од 1953. оо 1961. године указује да ће литература, биоскоп и позориште прослављати најнижа људска осећања.

Многи су се насмејали на чувену реплику у филму Балкански шпијун – „ЦИА, снајка ЦИА“, али би се сасвим сигурно још више горко насмејали да знају колико је америчка тајна служба умешана у политичка дешавања против словенских држава.

Доказ је извод из Доктрине борбе против Истока, коју је креирао директор ЦИА Алан Далс, а у документу су смернице како да се разоре традиционалне вредности присутне у православним земљама, угаси национална свест њихових грађана и сломи војна моћ словенских држава.

У Далсовој директиви америчким службама безбедности под насловом Доктрина америчке борбе против Истока, наводи се да САД треба да завладају светом, а претходно морају да сломе дух словенских земаља.

„Даћемо све што имамо, сво злато, сву материјлану моћ на магарчење и залуђивање људи. Човечији мозак, свест људи склони су променама. Посејемо ли тамо хаос, ми ћемо неприметно да им подметнемо лажне вредности и приморати их да те вредности и прихвате. Како? Ми ћемо наћи истомишљенике, своје савезнике и помоћнике у њиховој домовини. Мало по мало, ми ћемо одиграти грандиозну по свом обиму трагедију погибије свих православних Словена, и коначно, неповратно ћемо угасити њихову националну свест „, наводи се у документу.

Америчка тајна служба је задужена да неприметно, прикривено активно и постојано, помаже деспотизам чиновника, корупцију и непринципијелност.

„Честитост и праведност биће исмевани, никоме неће бити нужни и биће сматрани остатком прошлости. Грубости и наглост, лаж и обмана, пијанство, наркоманија, издајништва, шовинизам и непријатељство према народима – све ћемо то култивисати у свест људи „, навео је Далс.

Он је упозорио да ће један мали број људи схватити о чему се ради.

„Али, такве ћемо људе ставити у беспомоћан положај, исмевати се са њима, оклеветати их и прогласити их отпадницима друштва“, део је пакленог плана ЦИА.

Ми ћемо, додао је Далс, рушити духовне вредности, вулгаризовати и уништавати основе народне моралности.

„На такав начин ћемо расклимати покољење за покољењем. придобијаћемо људе у детињству и младалачком добу, увек ћемо главну ставку да бацамо на омладину, деморалисати је, учити разврату и бешчашћу. Ето, тако ћемо ми то да урадимо „, навео је директор ЦИА.

Далс је сматрао да америчке обавештајне службе највише пажње треба да посвете деструкцији Русије.

„Ми морамо имати аутоматске гаранције које обезбеђују да чак и некомунистички, те номинално пријатељски режим Русије не располаже убудуће никаквом војном моћи, у економским односима да силно зависи од спољњег света, да нема озбиљну власт над главним националним мањинама, те да не успостави никад више ништа налик на ‘гвоздену завесу’. У случају да такав режим успоставља непријатељство према комунистима, а пријатељство према нама, морамо се побринути да ови услови и поред тога буду наметнути. Али, ми морамо ако не милом, онда силом да их придобијемо ради заштите наших интереса „, наводи се у доктрини ЦИА.

(приредио ИНТЕРМАГАЗИН и Vitovnica.com)

KOMENTARI33 коментара

 1. Zoran Petrovic says:

  MOGU DA NAM SAMO POPUSE

 2. mali srbin says:

  Ko vam je bio osnivac i prvi direktor CIA taj ce vam je i unistiti

 3. Nina Mina says:

  Nie gledame i ako mislat deka sme glupi,ne sme.Sfakame sto se slucuva,samo treba da znaat deka ako stavi raka BOG,tesko i niv ke bidi.Samo treba nie da bidime svesni za ova sto ni se slucuva deka ni e nametnato,a ne deka nie toa go sakame od svoja volja.Treba samo da bidime razumni ,cvrsti i da istraeme vo ovaa duhovna borba.Samo Bog e tuka i Toj e so nas,da ja zacvrstime verata vo nego,nisto drugo ne e vazno ,i da se borime Taa da ne soedini,da ne potkleknuvame pod nivniot teror.Mozam samo da recam-Gospodi smiluj se nad nasite neprijateli,omekni im gi srcata,a nam daj ni trpenie seto ova da go izdrzime,oti nagrada ke dobieme gore.Pozdrav do site Pravoslavni Hristijani-Hristos Voskrese,Navistina Voskrese+++

 4. Dinarska divizija says:

  Možete samo da nas povučete za kiklopa satane.

 5. srboljub says:

  srbi su unisteni iznutra i svana srbi nemaju drzavu ni svog srpskog cara / cedo i dacic i pasor i zukurlic komandauju sa srbima u srbiji vucic je ih izabra u vladu da vode srebe u uniju

 6. ssss says:

  Kako im slabo ide?Kod nas im vrlo dobro ide,pogledaj samo nasu omladinu i sve ce ti biti jasno.Moral kod istocnoevropskih zena je na najnizi nivo a to su uglavnom slovenskog porekla (ruskinje,cehinje,ukrajinke pa i srpkinje)prvoklasne prostitutke a muskarci sve vise lice na Dzastin Bibera i slicnih homo likova.Vojni rok su ukinuli,oruzje pretopili, narod udaljili od crkve i vere a promovisu blud i nemoral putem rijalitija(farma,veliki brat,parovi...)24 sata ispiranje mozga.Sve vise neformalnih brakova,homica,vestackih podbacaja,pad nataliteta,samoubistva....

 7. N. says:

  Izađite petkom uveče u bilo kom većem gradu u Srbiji i objasnite razumno sebi kakve veze ono što vidite i čujete ima sa pravoslavljem i ljubavlju prema Sinu božijem? Nikakve. Srbija sve više liči na bankrotiranu repliku Vavilona. Hrišćanstvo će se urušiti pod teretom sopstvenog licemerja, CIA može na godišnji što se toga tiče.

  • Pastrovic says:

   Tacno zboris, moj brate po dusI.

 8. M says:

  M:-Ok,receno je kako ce materijalizmom pobijediti Boga.Ali,kad zazkripi materijalizam i dodje nevolja ljuta,kako ce se onda i cime boriti protiv Boga?!?!?

 9. M says:

  M:-Ili da budem precizniji:-Bog udara materijalizam nevoljom ljutom,u konacnici Smrcu!I Pobjedjuje!I Uskrsava samo sluge Svoje!Ostalima zalud im trud sviracima.

 10. N. says:

  Koncept uskrsnuća je egipatska izmišljotina.

  • SRBOLJUB says:

   А ти си Тутанкамон лично! :р

 11. Paštrović says:

  Ajde bre, pročitajte već jednom knjigu Milana Vidojevića "Dosije Omega", pa da ne moram po ko zna koji put da čitam o tome kako CIA planira da nas razjebe. Ovakvim tekstovima počinjem i da navijam za CIA... da to što brže dođe, da se mnogo ne patimo. Da ih zaustavi može samo njihovo totalno uništenje, a mi Srbi ne možemo.

 12. opet ja says:

  Protokoli sionskih mudraca...

 13. СРБОЉУБ says:

  Па ово су "Протоколи сионских мудраца"! Додуше, то и ЦИА је исто!!!

 14. tinman19 says:

  Ako bog uskrsava samo sluge svoje, američki bog će uskrsnuti samo CIA direktore i plaćenike, srpski bog samo Vučića, gay bog samo lezbijke, hrvatski bog samo Merčepa, svaki bog će uskrsnuti samo one koji su radili u njegovu korist.Svatko ima svog boga i za njega tvrdi da je jedini pravi. A bog je iluzija, uskrsnuće totalna izmišljotina.

 15. Toplica says:

  Sveto Pismo je majka mara.U njoj je sve zapisano i ostvaruje se.Ko nju ne shvata i ne oseca,dzaba je ubedjivati i trositi reci.

 16. Neša says:

  Nije ovo koncept za pravoslavne zemlje, nego za ceo svet! Kod amera je odrađen do savršenstva! !

 17. Voka says:

  Illuminati Agenda 01) Ludi moraju biti više naklonjeni zlu nego dobru 02) Propovedanje liberalizma 03) Upotreba IDEALA SLOBODE da bi potstakli meduklasne ratove 04) Upotreba svih dostupnih sredstava za postizanje njihovih ciljeva koji su dakako opravdani 05) Verovanje u njihovo pravo za upotrebu sile 06) Izvor njihove snage mora ostati nevidljiv do trenutka kad steknu toliku snagu da ih ni jedna grupa neće moći potkopati 07) Zagovaranje psihologije rulje i linča, na taj način pribavljajući sebi kontrolu nad masama 08) Promocija upotrebe alkohola, da bi sistemacki pokvarili mladost neke nacije 09) Čvrsto se vezati za privatno vlasništvo svakog građanina, pomoću svih dostupnih sredstava 10) Upotreba slogana kao što su pravednost, sloboda i bratstvo na mase kao oblik psihološkog ratovanja. 11) Rat mora biti usmeren tako da su obe strane stavljene u dug i bedu, dok je mir dizajniran tako da ni jedna strana ne može zadržati pravo na teritoriju. 12) Članovi masonske organizacije moraju upotrebiti svoje bogatstvo da 'kupe' kandidate koji su odabrani u javnosti, koji će se pokoravati njihovim zahtevima i biti pijuni u igri 'ljudi iz senke'. Savetnike treba odgajati i trenirati od samog detinjstva da manipulišu aferama u čitavom svetu. 13) Kontrola medija, odakle dolazi večina informacija koje javnost prima. 14) Agenti i provokatori će prvi nastupiti kao spasitelji masa, a zapravo interesi su im suprotni, smanjivanje populacije. 15) Stvaranje ekonomske depresije i finansijske panike, glad, nedostatak hrane - upotreba ovih događaja da bi se kontrolisala masa i gomila, i da bi se zbrisali oni koji im stoje na putu. 16) Infiltracija 'Slobodnog Zidarstva' da bi se prikrili sledeći ciljevi. 17) Razjasniti vrednost sistemacke obmane, upotreba velikih, zvučnih slogana i fraza, zagovaranje velikodušnih zvučnih obećanja masama, čak i onda kad ih ne mogu ispuniti. 18) Umetnost ulične borbe je neophodna da bi potčinila populaciju. 19) Upotreba agenata kao provokatora i savetnika iza scene, a posle ratova, dogovori tajne diplomatije za pribavljanje kontrole. 20) Osnovati velike monopole koji će kontrolisati svetske vlade. 21) Postaviti visoke poreze i nelojalnu konkurenciju da se postigne ekonomsko rasulo, kontrolišući sirovine, organizovanu uznemirenost među radnicima, i time uništavajući konkurenciju. 22) Formiranje naoružanih policijskih snaga i vojske koji će štititi interese 'Iluminata'. 23) Članovi i vođe svetskih vlada će biti izabrani i imenovani od strane direktora 'Iluminata'. 24) Infiltracija u različite društvene klase i nivoje bilo koje vlade u cilju učenja mladih ljudi, teorijama i principima koji su poznati kao pogrešni. 25) Izrada i upotreba nacionalnih i međunarodnih zakona koji će uništiti čovečanstvo.

  • Voka says:

   https://www.youtube.com/watch?v=ER68ywwAmz4

 18. MIODRAG says:

  ČEMU UZNEMIRENOST I VATRA LJUTA, ZEBNJA? SVE ĆE TO TREĆI SVETI RAT UNIŠTITI, DOVESTI NOVOG MESIJU I UNIŠTITI BELZEBUBASKO CARSTVO TAME U KOME KAO SLEPI MIŠEVI OBČEĆE CRNO PLEMSTVO IZVOR SVAKOG ZLA NA ZENLJI. VIŠEVEKOVNO ISPIJANJA KRVI DOĆI ĆE IM GLAVE. GLOGOV KOLAC ĆE IM ZABITI U TO SATANSKO CRNILO UPRAVO SLOVENSKI BOG - NOVI MESIJA, - P U T I N.

  • milojko says:

   Budale su zaluđene Putinom!Pa vama srbima je kurent u glavi!

   • milojko says:

    Izvinjavam se, ovo je moj partner napisao jer sam ostao ulogovan preko noci

 19. ilija says:

  ide im od ruke jer imaju mzomisljenike u vladi srbije koji mrze srbe od skole komunuzma titina i preko njega se sve radi pogledaj mo nastavnike sto rade od devojcica u skolama srbiji to nisu srbski ucitelji koji idu u crkvu da se mole bogu i da vaspitaju srbsku decu srbija pod ookopacijom iznutra vise nego sa strane

 20. ilija says:

  sad je ili praoslavlje ili katulici nemoze vise svak upravljati svetom jedni hoce od ovo dvoje

 21. iluzionista says:

  E sto je previse, previse je, sto ima CIA sa pravoslavljem uopsre, ako nas iko unistava onda to radimo sami sebi, prdvodjeni vladajucom klikom koju nije izabrala CIA nego narod, sto se u drugim zemljama radi to moraju oni sami znati, sjeca li se uopste neko kada smo jos pjevali, Amerika i Engleska bice zemlja proleterska, sto je od toga ostalo, dokle se stiglo sa proleterizacijom tih zemalja, e bas ti hoce da nam uniste vjeru,nije nego. Naravno za nase neuspjehe uvijek je kriv tamo neko drugi.

 22. СРБОЉУБ says:

  Наведено су цитати из "Протокола сионскох мудраца" (објављених 1905. у Русији)! То је "Устав" Илумината, а ЦИА је створена као оперативна јединица програма! Шта је ту ново и спектакуларно?

  • milojko says:

   Htio si reci 'Protokol sionskih magaraca'.

 23. marinko says:

  da nije bog poslo putina bilo bi zbogom srbine on mozda spasi ali bice naporno zapad je jaki sa svacim ima sve ovo je sad naj gori rat u istoriji sto se vodi protiv covecanstva nezna se ko koga bije

 24. Mlax says:

  Dzaba sve kada je Putin ,,GOSPODAR PRSTENOVA,,......

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u