ЕВО КАДА ЋЕ СЕ ЗАВРШТИ РУСКА СПЕЦИЈАЛНА ВОЈНА ОПЕРАЦИЈА

EVO KADA ĆE SE ZAVRŠTI RUSKA SPECIJALNA VOJNA OPERACIJA

30 juna 2024

POZNATI stručnjak za Ukrajinu – politikolog, publicista i istoričar, predsednik Centra za sistemske analize i prognoze, bivši diplomata Rostislav Išćenko – izneo je svoju pretpostavku kada će biti završena ruska specijalna vojna operacija.

Po njegovom mišljenju, o kraju Specijalne operacije biće moguće govoriti tek nakon što ruske trupe stignu do linije Žitomir-Vinica:„Upravo to će označiti konačni slom ukrajinske vojske i ukrajinske države“.

Išćenko je uveren da će ovaj scenario razvoja događaja naterati ne samo Ukrajinu, već Zapad da započnu konstruktivne pregovore radi traženja rešenja za Ukrajinu i globalnog rešenja. Odnosno: o novom globalnom poretku.

Ne samo sa Rusijom, već i sa njenim ključnim saveznicima.

KOMENTARI6 komentara

 1. M says:

  Sve manje od toga ne bi bio riješen problem za Ruse i tu je Išćenko totalno u pravu što se tiče Rusije!Ali,što se tiče USA-NATO-Zapada se bojim da nije u pravu da će oni to mirno progutati!

 2. upozorilo says:

  Pa da, već '14-te rekao sam da će Rusija uzeti sve osim Galicije jer joj katolici uopšte ne trebaju. Sve ostalo je Rusija. A siromašnu Galiciju...nek zarate Poljaci, Rumuni, Mađari oko nje 😂

 3. Srbije says:

  Po mojoj analizii stvar je sledeća Hazari su su imali moćno carstvo. Rusi su ga unistili. Narod hazari su se razbežali po svetu ili se pritajili i utopili sa ostalim narodima, kako ne bi bili istrebljeni. Svoju osvetu su studiozno planirali. Našli su saveznika u Vatikanu. Tada su plasirali ideologiju pravičnosti, jednakosti, bez surove eksploatacioje i sl. Izmislili su ideologiju komunizma, našta se Ruski narod primio. Ta ideja je dovela do stvarawa novih naroda i država, a na uštrb Rusa. Tako je nastala Ukrajina i Ukrajinska nacija. Danas ta komunistička tvorevina, kako države tako i naroda gurnuta je na Rusiju i Ruse. Sada ih potpaljuje Vatikan i Hazari. Ukrajinci, kako narod tako i država grčevito ginu da sačuvaju plodove komunizma, neznajući da služe interesu Vatikana i Hazara. Mnogo i dugo su proučavali Slovenske narode, dok ih nisu doveli do bratoubilačkog rata. Trgovina organima, naseljavanje EU Slovenskom populacijom su samo posledice.

 4. persida says:

  Ovaj Zapadnjake zamislja kao logicne tipove koji ce se povinovati logici dogadjaja. Naivan do bola.

 5. Željko says:

  Kako stvari stoje nikada jer budimo realni i objektivni RF ne može da uzme sela uz svoju granicu a da ne spominjem većinski ruski Harkov a da bi se došlo do Žitomira i Vinice treba zauzeti navedeni Harkovm Sumi, Černihov, Dnjepropetrovsk, Nikolajev, Odesu, Polatavu, Kijev, itd.! A RF ne može voditi dugi rat jer kao i EU ulazi u probleme! Rješenje je preventivna nuklearka a ne neke "crvene linije" Kremlja jer ovako se nitko ne boji na Zapadu RF a i novi "saveznici" BRICS još nisu sigurni u moć RF i kalkuliraju, jedna nuklearka mijenja sve! Netko će misliti da nisam normalan, nego sam samo realan jer predugo ovo traje gripa ili tzv. "COVID", onda Ukrajina, ogromna poskupljenja gdje je realna inflacija 70% a zvanična oko 5%, narodi su umorni od svega, mi koji nismo u ratu, a možete misliti kako je narodu u RF i UA uz granicu!

  • test01 says:

   slazem se a sto se tice "umora" to i jeste cilj duboke drzave sa WEF-om, da stalno izaziva krize i haos u svetu da bi zavladali celim svetom. Vec su poceli sa novom plaNdemijom (pticiji grip) i masovno su pobili pilice i goveda po zapadnom svetu - cilj je kontrola hrane ! Ocekujte dalju escalaciju planDemija uz pomoc "demoNkratskih" medija - uskoro i u vasem gradu posto se primicemo tzv izborima u USA.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *