ЕВО КАКО ЋЕ ИЗГЛЕДАТИ пропаст Хрватске

EVO KAKO ĆE IZGLEDATI propast Hrvatske

5 januara 2019

Hrvat sa koledža Prinstona opisao je u svom novom tekstu kako će izgledati krajnja propast Hrvatske.

Dr Dejan Kovač doktorirao je na prestižnom američkom institutu CERGE a na Univerzitetu Prinston završio je postdiplomske. Član je American Economic Associationa i Royal Economic Society – Velika Britanija.(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Radi na velikom broju međunarodnih projekata, a posebno je usmeren na analize mikro i makro ekonomskih politika u

U procesu “restrukturiranja” usledili su masovni otkazi. Politički podobnici koji su mislili da će biti mirni do penzije ako potpišu za HDZ ili SDP i dobiju posao u državnom sektoru, gadno su se prevarili. Strani konzultanti koje su zaposlili naši kreditori prodali su većinu javnih firmi i podelili otkaze čak i najvećim političkim uhlebima. Ko bi rekao da će mi smeće na zagrebačkom Trnju odvoziti firma iz Londona?

Nakon otkaza usledili su masovni protesti, ali, jasno, bez učinka jer posla jednostavno nema. Oni koji se nisu odselili do tada, odselili su se u novom talasu put Irske i Nemačke. Hrvatska broji manje od 3 miliona stanovnika..., piše on u svom tekstu za Index.

KOMENTARI10 komentara

 1. Ljubinka says:

  A gle čuda plaće 300% veće nego kod nas u zemlji Srbiji.

  • Kulak says:

   Da,ali zato imaju 43.000.000.000,00 američkih dolara vanjski dug.

  • Velika Metla says:

   Ljubinka,jeste Ljubinka,i prostitutkama su 500% veće plate nego radniku! Pa biraj!

  • MI35 says:

   Ma ajde. Ja vise zivim u Hrvatskoj nego u Srbiji. Ajde meni reci kolike su place u Hr? Da cujem.

 2. PRVA LINIJA says:

  POBILI STE I PROTERALI SRBE, OPLJACKALI I OTERALI SOPSTVENI NAROD A SAD IMA DA NESTANETE... UZ BOZIJU POMOC... AMIN...

  • Ljubinka says:

   Šta mi tako hrabri i junaci ne istjeramo šiftare s našeg Kosova a nismo ni štitili Srbe u Krajni a svi heroji.

   • milovan says:

    E LJubinka nazirem ti bela krila:Od 1989(pad berlinskog zida) pa do danas Srbi ratuju sa Amerikom i Zapadom ; Hrvati, Muslimani i Šiptari su samo epizode u tom ratu!general Kertis Skaparoti, komandant snaga NATO u Evrop Na konkretno pitanje koja je zemlja najveći problem, odlučno je rekao - Srbija. Na ponovno pitanje da li je mislio baš na Srbiju ili možda na Republiku Srpsku, rekao je definitivno Srbija, kao država, ali i uopšte srpska populacija na Balkanu! On je naveo i da Rusija koristi odnose sa čelnicima Republike Srpske za podrivanje institucija Bosne i Hercegovine!

 3. petrovgrad says:

  Hrvati i Srbi su dva najbliža naroda, tako će i ostati to nemožemo da menjamo. Najveće zlo su bili pokatoličeni Srbi. Po mom ubedjenju najveći je krivac Vatikan. Ta napumpana i veštačka tvorevina R Hrvatska uskoro nestaje, ostaje bez naroda a uz božju pomoć i u Vatikan će neko uskoro da ugasi sijalicu. Tamo gde nema Srba i odakle su proterani tu nema opstanka za ostale narode. To je zakon fizke, to je praksa potvrdila. Lika, Kordun, Banija, Slavonija Kosovo, Makedonija, ...

  • Ljubinka says:

   Kako sad Vatikan krivac a veliki vođa stalno trubi glupom narodu da nam je Vatikan najveći prijatelj jer eto nije priznao Kosovo javno a tajno ga financira kao i nestajanje Srba u Krajini pola Bosne Crnoj Gori i Makedoniji. Ali Veliki vođa zna narod je glup i nepismen.

 4. Budi Bog s nama says:

  Za to, da će nam hrvati - naša braća, nestati (a bome i srbi) uopšte ne mora da se doktorira na američkom institutu, dovoljno je da se masturbira jer nema brate love, nema onda ni cupi, izumiru srpska sela, nema ko da muze ovce, u gradovima nema posla a ni ovaca koje rekosmo nema ni ko da muze, ni ovce nama više ne rađaju, natalitet stao, izumiranje izvesno, budućnost neizvesna, ali zato ima nešto u budžetu što održava državni aparat, pa će valjda samo to i ostati, naravoučenije - plaćajte ljudi redovno poreze i dažbine, Srbija se predati neće.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *