ЕВО КАКО ДА НЕСТАНЕТЕ СА ФЕЈСБУКА без гашења налога!

ЕВО КАКО ДА НЕСТАНЕТЕ СА ФЕЈСБУКА без гашења налога!

16 марта 2015

facebook-screenПрво морате да обришете све пријатеље са Фејсбука, а након тога да урадите неколико једноставних подешавања која се налазе у наставку.

Уколико користите Фејсбук, сигурно се и вама десило да некога обришете из пријатеља јер вас његови постови иритирају, или је напоран. Међутим, постоје и они који би трајно обрисали профил на најпопуларнијој друштвеној мрежи на свету, али не могу јер им је налог повезан са многим другим сервисима.

Овај проблем можете решити уз помоћ неколико трикова. Ево како да нестанете са Фејсбука, али да вам профил и даље буде активан.

Прво морате да обришете све пријатеље на овој друштвеној мрежи. Када сте то урадили, онда у подешавањима приватности можете да одаберете “friends only”,, а с обзиром да их немате, бићете виртуелно невидљиви.

Приватна подешавања

1. Уколико желите да сакријете све старе постове од јавности, идите у Privacy Settings и кликните на “limit past posts”.

2. Промените “who can look you up using the email address you provided” у “friends of friends”.

3. У подешавању “who can look you up using the email address you provided” и “who can look you up using the phone number you provided“ ставите “friends”.

4. Искључите могућност да интернет претраживачи могу да пронађу ваш “timeline”.

Тimeline и таговање

1. У опцији Who can post on your timeline?“ ставите “only me” (само ја), наравно.

2. Промените “who can see posts you’ve been tagged in on your timeline” и “who can see what others put on your timeline?” у “only me” (само ја).

Након што сте урадили поменуте ствари постали сте невидљиви на Фејсбуку. Постоји неколико кључних ствари због којих је боље урадити ово, уместо гашења налога.

Неки од њих су:

1. И даље ћете моћи да користите Фејсбук.

2. Моћи ћете да пронађете све чланке и приче, као и статусе уколико то желите. Можете чак и да лајкујете све што пожелите.

(24сата.рс, преузето са Вечерњих новости)

KOMENTARIОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u