ЕВО КАКО ЈЕ АМЕРИКА ОКУПИРАЛА ЕВРОПУ

EVO KAKO JE AMERIKA OKUPIRALA EVROPU

3 maja 2023

Sjedinjene Države su, koristeći mehanizme NATO-a za svoje potrebe, faktički okupirale Evropu, evropski zvaničnici poslušno izvršavaju vojne zadatke alijanse, izjavio sekretar Saveta bezbednosti Rusije Nikolaj Patrušev u intervjuu listu Izvestija.

„Stvorivši mehanizme Severnoatlantske alijanse za svoje potrebe, SAD su, u stvari, okupirale Evropu. Našavši se u bezizlaznoj situaciji, evropski zvaničnici su Stari svet pretvorili u ekonomsku bazu za američke eksperimente, poslušno izvršavajući vojne zadatke NATO-a“, naveo je sekretar Saveta bezbednosti Rusije.Prema rečima sekretara Saveta bezbednosti Rusije, komanda NATO-a pod kontrolom Pentagona direktno stupa u kontakt sa proizvođačima oružja, „jednostavno ignorišući zvanične vlasti drugih zemalja“.

Patrušev je takođe istakao da širenje NATO-a omogućava Vašingtonu da stavi pod svoju kontrolu dodatne teritorije istočne Evrope. On je skrenuo pažnju da je u tom pogledu indikativan algoritam pridruživanja novih zemalja alijansi.

„On propisuje da se na vernost gospodaru zakunu tako što predaju ratifikovana dokumenta ne bilo kome, već vladi SAD“, primetio je sekretar Saveta bezbednosti Rusije.

KOMENTARIJedan komentar

  1. Perun says:

    Citat iz članka: On je skrenuo pažnju da je u tom pogledu indikativan algoritam pridruživanja novih zemalja alijansi. „On propisuje da se na vernost gospodaru zakunu tako što predaju ratifikovana dokumenta ne bilo kome, već vladi SAD“, primetio je sekretar Saveta bezbednosti Rusije. Nemačka je najbolji primer. Akt o pokornosti Americi (tj. vlasnicima Amerike FAMILIJI) koji su posle Drugog svetskog rata potpisali svi kancelari savremene Nemačke,i dalje je na snazi. Nekada su feudalni gospodari svojim kmetovima nalagali da polože zakletvu da će biti pokorni, a to od 1945. do danas, od svih nemačkih kancelara PRE STUPANJA na funkciju zahtevaju vazalne vlasti Sjedinjenih Američkih Država. U „Aktu o pokornosti", Sjedinjene Američke Države, kao jedna od četiri sila pobednica u Drugom svetskom ratu, 👉 tražile su od SVAKOG nemačkog kancelara NE samo bezuslovnu poslušnost, već i to da on NE radi, shodno ustavu i zakletvi, za dobrobit nemačkog naroda,već isključivo u interesu Familije o kojima se brine kolonija USA! Nemački pisac i istraživač Udo Ufkote, specijalizovan za praćenje rada tajnih službi,smatra kako su svi kancelari koji su potpisali „Akt o pokornosti", pa tako i sadašnji kancelar, time počinili veleizdaju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *