ЕВО КАКО је један Србин спасао ДОНАЛДА ТРАМПА од затвора

EVO KAKO je jedan Srbin spasao DONALDA TRAMPA od zatvora

9 marta 2017

1352561527_donald-trump-4

Iako su srpski mediji na sve načine pokušavali povezati Donalda Trampa sa Srbijom propustili su glavnu informaciju – kako je Srbin učestvovao u spašavanju da novi predsednik Amerike ne završi u zatvoru, tvrdi poznati ekonomista Branko Dragaš.

Život Donalda Trampa izgleda kao odličan scenarijo za holivdski film, a Tramp kao glavni lik imao je u životu mnogo uspona i padova. Devedesetih godina kada je se našao na samom dnu i kada mu je pretio zatvor, Tramp je pozvao u pomoć srpskog biznismena koji je brzo organizovao pomoć i spasio ga da ne završi iza rešetaka.

— Kada je Tramp bio u nevoljama i postojala mogućnost da će ležati u zatvoru trebao je platiti kauciju od 43 miliona dolara, on je pozvao u pomoć jednog Srbina i zamolio ga za pomoć. Ovaj je, naravno, munjevito reagovao i svojim privatnim avionom došao u Ameriku i doveo još dva biznismena (jedan je poreklom iz Evrope, a drugi iz Saudijske Arabije) koju su zajedno s njim založili kauciju i Tramp je izašao na slobodu – tvrdi Branko Dragaš.

Da li Srbija može imati koristi od tog čoveka?

— Naravno da Srbija može imati koristi od njega jer je on na direktnoj liniji sa novim predsednikom Sjedinjenih američkih država i koji to neće zloupotrijebiti, tako da bih ga sadašnja vlast mogla postaviti za npr. ambasadora u Vašingtonu i pomoću njega bi imali veoma jak lobi u Americi – objašnjava Dragaš i dodaje – trebamo učiti od Slovenije kako se prate svetska dešavanja. Oni su preko Melanije Tramp, koja je po nacionalnosti Slovenka, počeli da lobiraju kako bi prvi sastanak Vladimira Putina i Donalda Trampa bio u Ljubljani i svaka im čast na tome.

Ko je čovek sa takvim uticajem, a da srpska javnost nikada nije čula za njega?

— Ne smem da kažem ime zbog njega jer to ne bi bilo u redu, ali ću svakako otkriti nekoliko informacija o njemu. On je moj dugogodišnji prijatelj, Srbin iz Beograda koji je skoro celi život proveo preko. Veliki kapital je stekao u Africi i koji je prvi devedesetih godina imao 350 miliona dolara, privatni avion, jahte i klubove po Španiji. Zanimljivo je još spomenuti da je jedno vreme bio čak i vlasnik jednog fudbalskog kluba u Španiji.

(srb.news-front.info)

KOMENTARIJedan komentar

  1. Igor says:

    Nema to veze sto je Srbin spasio Amera mi nebeski narod bez obzira na sve ostajemo u slavu Hristovu na panelu odstrela. To je nas odredeni zivot .Krst svoj ne moze svak da nosi.Kako Gospodu tako i nama Njegovim u vecnost

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *