ЕВО КАКО ЈЕ ЗОРАН РАДМИЛОВИЋ завршио у затвору због „лапрдања“ у кафани!

EVO KAKO JE ZORAN RADMILOVIĆ završio u zatvoru zbog „laprdanja“ u kafani!

28 aprila 2019

„Šala (i te kakva zbilja) nastavlja se u kafani kada Zoran, alijas Ibi, identifikuje te vlastodršce, drugove rukovodioce, sakrije se iza stolice kao dete, uperi u njih prst i sve ih, imitirajući štektanje izmitraljira”.

Ovako je, između ostalog, velikog glumca Zorana Radmilovića opisao nedavno u razgovoru za Nedeljnik Dejan Čavić, autor knjige „Urbana glumačka moderna Ateljea 212″.Tako je u Dubrovniku, u Ulici od Puča, zdipio epitrahilj iz pravoslavne crkve, zabavljao općinstvo pokazujući kako i crkva jeste jedan veliki teatar – ali nijednog trenutka ne sprdajući se sa religijom. Igra se nastavlja čak i u zatvoru, ali ni tu joj nije kraj.

Jednom se u kafani Zoran prelaprda, nepoćudno nešto po mišljenju narodne milicije o narodnoj vlasti reče, pa u haps ga strpaše. Probde noć u stanici u Majke Jevrosime, ode sutradan Mihiz da ga vadi, komandir ga pusti, a on će: ‘Ne idem ja kući bez drugara sa kojima sam ovde noć proveo. Zovite mi advokata!’

Nedeljnik

KOMENTARI5 komentara

 1. Cp6a says:

  Pitam se ponekad, da li bi i on, kao većina iz njegove branše, bio danas prozapadni nacista i štetočina ili bi ostao laf kakvog ga pamtimo?

  • Radojica says:

   Bre ako si stvarno Srba, pa valjda ti je jasno.

  • Zoran says:

   Deda mu je Nemac.

   • Pera says:

    A tvoj ?

 2. persida says:

  Radmilovic je bio infantilac koji je pogodovao komunistickom rezimu. Od laprdanja po kafanama nijedan rezim nije pao, pa ni komunisticki.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *