ЕВО КАКО ЈЕ ЗОРАН РАДМИЛОВИЋ завршио у затвору због „лапрдања“ у кафани!

ЕВО КАКО ЈЕ ЗОРАН РАДМИЛОВИЋ завршио у затвору због „лапрдања“ у кафани!

28 априла 2019

„Шала (и те каква збиља) наставља се у кафани када Зоран, алијас Иби, идентификује те властодршце, другове руководиоце, сакрије се иза столице као дете, упери у њих прст и све их, имитирајући штектање измитраљира”.

Овако је, између осталог, великог глумца Зорана Радмиловића описао недавно у разговору за Недељник Дејан Чавић, аутор књиге „Урбана глумачка модерна Атељеа 212″.Тако је у Дубровнику, у Улици од Пуча, здипио епитрахиљ из православне цркве, забављао опћинство показујући како и црква јесте један велики театар – али ниједног тренутка не спрдајући се са религијом. Игра се наставља чак и у затвору, али ни ту јој није крај.

Једном се у кафани Зоран прелапрда, непоћудно нешто по мишљењу народне милиције о народној власти рече, па у хапс га стрпаше. Пробде ноћ у станици у Мајке Јевросиме, оде сутрадан Михиз да га вади, командир га пусти, а он ће: ‘Не идем ја кући без другара са којима сам овде ноћ провео. Зовите ми адвоката!’

Nedeljnik

KOMENTARI5 коментара

 1. Cp6a says:

  Питам се понекад, да ли би и он, као већина из његове бранше, био данас прозападни нациста и штеточина или би остао лаф каквог га памтимо?

  • Радојица says:

   Бре ако си стварно Срба, па ваљда ти је јасно.

 2. persida says:

  Radmilovic je bio infantilac koji je pogodovao komunistickom rezimu. Od laprdanja po kafanama nijedan rezim nije pao, pa ni komunisticki.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u