ЕВО КАКО ПУТИН РЕШАВА ПРОБЛЕМ СУВИШНЕ БИРОКРАТИЈЕ: „Дима, додај!“ (ВИДЕО)

EVO KAKO PUTIN REŠAVA PROBLEM SUVIŠNE BIROKRATIJE: „Dima, dodaj!“ (VIDEO)

18 septembra 2019

Predsednik Rusije Vladimir Putin je u šali prekorio jednog od prisutnih na sastanku sa rukovodstvom Agencije za strateške inicijative biznismena zbog suvišne birokratije.

Tako je jedan učesnik sastanka ispričao šefu države o svom projektu, ali papire nije predao lično Putinu, već specijalnom izaslaniku predsednika za digitalni i tehnološki razvoj, Dmitriju Peskovu koji je sedeo u blizini.„Dajte ovamo! Zbog čega ta suvišna birokratija i dodatna veza? Dima, dodaj“, sa osmehom je predsednik rekao Peskovu.

Biznismen koji se obratio Putinu rekao je da radi na projektovanju malih satelita koji dopunjuju klasične. On je objasnio da njegova mala kompanija mora redovno da se suočava sa brojnim birokratskim barijerama koje sprečavaju razvoj „startapa“.

​Putin mu je odgovorio da se mnoge zemlje, na primer Sjedinjene Američke Države, suočavaju sa birokratijom. Međutim, to ne menja potrebu za radom na prevazilaženju birokratskih prepreka, naglasio je on.

(Sputnjik)

KOMENTARI2 komentara

  1. Budi Bog s nama says:

    U Srbiji je 99% birokratije, daj Dima, šta će nam to? Ali jes lepo kada ne radiš ništa, a ono kaplje po malo. Ipak, država ti da pa ti onda oduzme jer je i ona birokratska, a tebi šta ostane pa gledaj po sniženjima, akcijama, šiframa i onda uzmi kredit da platiš nagomilane dažbine. Svi te lupaju po ušima, pa onda u kuriru non stop čitaš ubio porodicu pa sebe, pa naravno - potrošačko društvo kada više nema di.

  2. persida says:

    Slobodanka bi htela da se iz Cikaga preseli u Rusiju i dobije papire. Molim Tovaris Putina da joj u tome pomogne.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *