„INSIDE JOB“: Ево како су банке опљачкале свет! (ВИДЕО – ЗАБРАЊЕН НА YOUTUBE)

„INSIDE JOB“: Evo kako su banke opljačkale svet! (VIDEO – ZABRANJEN NA YOUTUBE)

17 jula 2015

fs_insidejob_03Izuzetan dokumentarac, zabranjen na jutjubu, koji se teško uopšte nalazi sa prevodom.

Na razumljiv način objašnjava kako je izbila aktuelna recesija – neverovatnom, legalnom bankarskom mega-pljačkom finansijskog sistem.

Izazvao je ogromne reakcije širom planete, i smatra se najboljim prikazom bankarskog porobljavanja država i uspona pokvarene industrije.

Kroz svedočenja glavnih insajdera jasno ćete shvatiti globalni-klasični i ozakonjeni monetarni kriminal gde su svi političari tek poslušnici prave, nevidljive moći – međunarodnih bankara.

Pogledajte:

(Izvor: Sandra Panovic on Vimeo; SRBIN.INFO)

KOMENTARI6 komentara

 1. Zeljko says:

  Pa vi Srbi napustite swift,ne treba vam MMF,ECB,WB,ne treba vama nitko,ali sto bi rekao vas "predsednik-malo morgen" !!

 2. Goran says:

  Ovaj film ko vidi promeni poglede na život iz korena.. kad shvati u kojoj legalnoj prevari živi planeta, neshatljivo da se svet preotme potezom olovke i nikom ništa, banke su bukvalno svet preotele klasičnom prevarom; Nema mi Srbi šta da napuštamo swift, nećemo mi planetarnu nepravdu tako promeniti..treba živeti u tom kriminalu banaka

 3. PRAVOSLAVNA ARMIJA...SRPSKA U SRCU says:

  Ni hrvatskoj ne trebaju radnici gradske cistoce,jer o tome uredno vode brigu "bogati" hrvatski gradjani i branitelji "ljepe tamo njihove".U tome ih podrzava celo hrvatsko rukovodstvo na celu sa KRIVOUSTOM grobar-kitara...

 4. deda mraz says:

  Bankari nisu nista u ovome krivi i glupo je njih okrivljivati,jer politika je prvo donela zakone da banke nisu odgovorne za stednje gradjana neg drzava tj. ako banke propadnu onda glupi narod treba da to nadoknadi i posle su sa tim novcem finansirali ratove,prosirenja EU, sav sljam sto rovari po zemljama koje nisu htele sa Amerikom itd.A ovaj komentar o Hrvatskoj je suvisan jer samo treba jadranom prosetati i videti sta ih je snaslo jer su postali paradajiz turisti kao sto su pre bili Poljaci i nigde ih nema u hotelima i naravno sve hotele su im Italijani i Nemci uzeli i sad su samo sluge.

 5. Zapadnjak says:

  E pa nisu svi Hrvati tzv.paradajz turisti,ima Hrvata koji imaju novaca,recimo,lopovi,tajkuni,lpovi,branitelji,lopovi,"estradni umetnici,lopovi,političari,lopovi,prodane duše-strani špijuni,lopovi pa neka mi oproste oni koje sam izostavio.Hrvati su imali,imaju i imaće problrm samo sami sa sobom,njima nije tragedija da im 500 000 tzv.branitelja drže zemlju kao taoca,znači,komplet zemlja,država mora da radi za nikogoviće,ubice i manijake,ali kako rekoh to nije tragedija Hrvata,ta oni su ih "oslobodili"od Srba,Hrvati ne idu više u BGD,po instrukcije,idu u Široki Brijeg,Maja Kocijančić im prenosi naloge iz Brisla,oni su gospodari života i smrti u vukojebini zvanoj Hrvatska,koje se gnuša cela EU,pa i Amerika,koja uzgred ima dobar stomak,ali za idiote nešto i nema.Tako da paradajz turista ima,mnogo,biće ih još i više,velike luke i infrastruktura JNA postaju polako baze nato,pa koliko su dalmatinci mrzili momke u sivimaslinastim uniformama,koji su bili disciplinovana vojska,tek kad im se natovski šljam iskrca na "nacionalna blaga"Splita.Zadra i Dubrovnika a koje je JNA cuvala kao zenicu oka svog,eee onda budemo videli novo kukanje i zapomaganje.

 6. milovan knezevic says:

  Zapadnjak@ zaboravio si nesto vrlo vazno. pa kad crnci pocnu da im karaju zene, hrvatice ima kolektivno da polude. Jer hrvati i onako imaju male pise.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *