ЕВО КАКО СЕ ОБОГАТИЛА ПОРОДИЦА ИЗЕТБЕГОВИЋ: „Врећа злата за мога Бакира“ (ВИДЕО)

EVO KAKO SE OBOGATILA PORODICA IZETBEGOVIĆ: „Vreća zlata za moga Bakira“ (VIDEO)

22 aprila 2018

Svi smo svjedoci ogromnog bogatstva koje poseduje Bakir Izetbegović a u to spada vila na Poljinama u vrednosti od oko 3 miliona evra, 2 stana u Istanbulu ukupne vrednosti oko pola miliona evra, BBI centar Sarajevo indirektni vlasnik preko posrednika.

Takođe preko raznih ofšor kompanija vlasnik je i nekoliko firmi u BIH a nikada nije prijavio svoju pravu vrednost imovine niti koliko novca ima u stranim bankama. Prema procenama Bakir godišnje u BIH opere oko 10 miliona svog vlastitog novca a neki analitičari imaju zaključak da je njegova ukupna vrednost i sva imovina koju ima te novci u stranim bankama ide u rasponu između milijardu i milijardu i 100 miliona konvertibilnih maraka.Takođe dosta imovine je upisano i na Sebiju kako bi se umanjila Bakirova vrednost.

Odakle Bakiru ovoliki novac jer ga sigurno nije zaradio niti bi mogao za svoj životni vek.

Novac je u toku rata skupljan po Arabiji i Evropskim zemljama za pomoć narodu Bosne iako taj novac nikada nije stigao do tog istog naroda. Naime u Bosnu su dolazili deseti delovi prikupljenog novca i za 4 godine rata u BIH je za odbranu utrošeno oko 820 miliona DM, dok su za odbranu prikupljena sredstva u vrednosti 10 milijardi DM. Mnogi učesnici su svedočili tim događajima a kada su nekoliko godina posle rata progovorili o tome bili su uklonjeni ili ubijeni.

U to je bila upetljana MOS (Muslimanska obaveštajna služba) pod direktnom komandom Bakira Izetbegovića a u njoj su bili najveći kriminalci i ubice tog vremena a i današnjeg. Ova služba i danas radi tajno za Bakirove privatne potrebe uklanjanja i likvidacije nepodobnih osoba i osoba koje su pretnja Bakirovom planu o stvaranju Pašaluka u BIH.

Prikupljeni novac je na razne načine nakon rata počeo da stiže u BiH a i dan danas stiže. Ono što je najveća ironija je da se taj novac ne koristi u obnovu privrede, pomoć žrtvama rata i slično nego se njime kupuju državna dobra i kompanije koje indirektno dolaze u vlasništvo Izetbegovića.

Sve ono što se napravilo na Poljinama i što je famozni Al šidi uložio u BiH je ustvari Bakirov novac ili novac sakupljen tokom rata. Isti taj Al šidi je bio sirotinja do početka sukoba u BIH kada je upoznao majku Bakira Izetbegovića a i samog Bakira te sa njim kovao planove o krađi i posleratnom ostvarenju cilja privatne države.

Takođe Izetbegović indirektno poseduje i neke ofšor kompanije po raznim arapskim zemljama preko kojih daje kredite sopstvenoj državi a od svoje države uzima kamatu i tako zarađuje što je još jedan vid teške pljačke naroda u BiH.

Prema procenama nekih stranih zvaničnika Bakir Izetbegović je trenutno najbogatiji čovek na Balkanu.

KRAJINA.BA

KOMENTARI2 komentara

  1. Idi begaj:) says:

    Sta li ce na ovo da komentarisa nas zekrija(zaharije serak)???Sigurno ce reci da je ovo Srpska izmisljotina kako bi popljuvali njegovog dragog babu i sina mu bakira,bwhahahaaaaaaaa...

  2. Ludodoba says:

    A sta reci o iZMetbegovicima?! Alija izazivao rat i huskao muslimane devedesetih,Bakir to pokusava da uradi sad opet.A pare se samo mnozile na njihovim racunima dok su ljudi ginuli i gubili sve sto su imali.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *