Eво каквим се све прљавим пословима бави ЕРДОГАНОВА ПОРОДИЦА!

Evo kakvim se sve prljavim poslovima bavi ERDOGANOVA PORODICA!

27 novembra 2015

Turkish Prime Minister Tayyip Erdogan, accompanied by his son Bilal and daughter Sumeyye, greets his supporters in AnkaraRedžep Tajip Erdogan je naredio obaranje ruskog aviona i doveo Bliski istok na korak bliže svetskom ratu.

Par sati kasnije, Obama je izjavio kako Turska ima pravo da štiti svoj nacionalni suverenitet.

Međutim, Erdoganov napad nije imao nikakve veze sa suverenitetom ili vazdušnim prostorom. Bila je to osveta Rusiji zbog toga što je ugrozila njegov porodični posao.

Sin turskog predsednika je optužen da je zaradio čitavo bogatstvo na prodaji ukradene nafte dobijene od Islamske države.

„Bilal Erdogan je vlasnik nekoliko pomorskih kompanija“, piše F. Vilijam Engdal. „On je potpisao ugovore sa evropskim kompanijama za slanje ukradene nafte iz Iraka u razne države Azije. Turska vlada kupuje naftu ukradenu iz Iraka koja se proizvodi u iračkim naftnim rafinerijama pod okupacijom ISIS-a. Pomorske kompanije Bilala Erdogana poseduju posebne luke u Bejrutu i Sejhanu koje šalju ukradenu naftu dalje preko japanskih naftnih tankera“.

Prema rečima turskog predsednika, ova sitna krađa i prodaja nije kažnjiva po međunarodnim transportnim konvencijama.

Međutim, Girzel Tekin, potpredsednik turske republikanske partije, kaže da je Bilal Erdogan do guše umešan u poslove sa teroristima, ali da je imun na bilo kakvo suđenje dok god je njegov otac predsednik države.

Tekin je naveo da je prodavanje ukradene nafte dobijene od Islamske države „porodični posao“, kao i da „predsednikovi bliski rođaci imaju udele u Bilalovoj kompaniji“ po imenu BMZ Ltd. On je dodao i da oni uzimaju nezakonite kredite iz turskih banaka, zloupotrebljavajući državna sredstva.

Čak je i Erdoganova ćerka, Simeje Erdogan, umešana u poslove sa teroristima. „Ona drži tajni bolnički kamp u Turskoj odmah na sirijskoj granici u koji turski vojni kamioni svakodnevno dovoze ranjene džihadiste ISIS-a, navela je medicinska sestra koja je regrutovana da rati tamo dok nije otkriveno da pripada alavitskoj branši islama kao i predsednik Bašar el Asad“, piše Engdal.

Pored toga što sarađuje sa turskim muslimanskim sektama u obučavanju boraca Islamske države, „Erdogan je organizovao uništenje Sirije i svih fabrika u Alepu, ali i pokrao sve mašine i alate“, naveo je Tijeri Mejsan. „On je organizovao i krađu arheoloških blaga i uspostavio međunarodnu pijacu u Antakiji“.

Rusi prete da će ugasiti ove mafijaške operacije koje su motivisale Tursku da obori ruski avion.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI5 komentara

 1. M.Marko says:

  Mala mafija,srednja mafija a najveca politicka mafija.Nigdje se ne radi posteno vec sve kradjom i lopovukom a to se radi u svim Drzavama.

 2. Miraš says:

  Da, u svim državama vlada odnarodjena elita, i nije iznenadjujuća ova vest.

 3. Zoki says:

  U turcina nema vere!!!

 4. Milutin says:

  Nemojte svi horski napadati Erdogana. Bas je problem sto on nije dobio vecinu na iyborima, pa su sada poceli kolo da vode Gulenovci i sl. Taj Gulen je naime finansirao terorizam u Ceceniji. Isto tako, u Federaciji narod misli da se radi o pomoci Turske, kad su upitanju donacije. A zapravo su u pitanju Gulenove NVO-s, koe finasiraju salafizam. Naravno, doticni je oopet finansiran iz Cemerike. ************* Vise o Erdoganu: https://tinyurl.com/nwn78hn

 5. Manojlo says:

  Ergdoganovo čedo je u ovom trenutku pred bankrotom. Porodicu sada očekuju nove špekulacije kojima će morati da pokriju ogroman gubitak . Izgubili su nebrojen broj prevoznih sredstava kojima su švercovali sve i svašta opljačkano iz Iraka I Sirije. Pokrenute kredite kod banaka dobijene političkim pritiscima teško mogu da vrate, "Proizvodnje" vise nema, a ako i pokušaju brzo će ostati bez onog preostalog minimuma uloženih sredstava.Te nedaće su ih nagnale u ludilo da se odluče na samoubilački čin bez razmišljanja. Turska će izgubiti milijarde dolara , slejacoma će se osušiti povrće na vrežama, fabrike će napuniti magacine robom kojoj nema kupaca, zavladaće za kratko vreme očaj. Pritećimo I mi u Srbiji da će turski paradajz biti jeftiniji nego u julu kada se Turci gađaju paradajzom. Biće robe a kupaca će biti malo, zapadne zemlje retko uzimaju tursko voće i povrće i onako. Erdogan je svojim nepromišljenim prstom na orozu zavio u crno turskog radnika I seljaka.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *