ЕВО КО ЋЕ ОДЛУЧИТИ шта ће бити са Косовом!

EVO KO ĆE ODLUČITI šta će biti sa Kosovom!

3 marta 2018

Komandant Kfora Salvatore Kuoči izjavio je da bi „eventualna razmena teritorija na Kosovu mogla da podstakne druge situacije u regionu”.

Kako je rekao, to nije pitanje koje bi se ticalo samo Prištine i Beograda.

„Nismo deo toga, mi nismo uključeni u ovaj proces. Možda postoji neka ideja. Ne znam mnogo više od ideje ili samo spekulacije, ali to je nešto što može probuditi situaciju, može podstaći druge situacije širom Balkana „, rekao je Kuoči prištinskoj TV Klan.

Dodao je da je razmena teritorija veliko pitanje.

„To je nešto veliko i nije povezano samo sa ove dve zemlje. Ali, naravno, to nije u našem mandatu, ova odluka se donosi na najvišim nivoima i nije odluka koja se može doneti samo u Prištini i Beogradu „, naglasio je komandant Kfora.

„U svakom slučaju, bez obzira na rešenje, mi ćemo biti ovde da podržimo mirni proces, jer ono što treba učiniti mora da se dogodi mirno“, reako je Kuoči, navodeći da ne veruje da bi bilo koja strana želela ponavljanje događaja iz pršlosti.

KOMENTARI3 komentara

 1. Milutin says:

  Odluku o SRBSKOJ ZEMLJI JEDINO MOGU DA DONESU S R B I. Sve drugo što se priča i prepričava je spremanje i IZDAJA SRBSKE ZEMLJE.

  • Bubs says:

   Svoju teritoriju menjati za svoju!?

 2. Gagi says:

  Apsolutno se slazem sa Kuocijem. Kosovo i Metohija mora da se vrati Srbima mirno i dostojanstveno. Znam da to nije moguce u skorije vreme, medjutim, sa razvojem modernog naoruzanja velike vojne baze ce izgubiti svrhu, bice samo bespotrebni trosak i siguran vojni cilj. Kada zapadni vojni planeri to shvate, a shvatice uskoro,strateska pozicija Kosova im nece biti interesantna.Kome su danas potrebne tolike baze i ogromni troskovi, kada iz svog dvorista mogu da lansiraju rakete na drugi kraj zemljine kugle. Drasticno ce se promeniti concept ratovanja,nece biti potreban toliki broj pesadije kao nekada, samim tim, bespotrebno je prijateljski naklonjeno stanovnistvo na teritorijama ratovanja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *