ЕВО КО ЈЕ ЕМАНУЕЛ МАКРОН- противник Марин Ле Пен

EVO KO JE EMANUEL MAKRON- protivnik Marin Le Pen

24 aprila 2017

An Fulda, biograf centrističkog kandidata Emanuela Makrona koji se sinoć zajedno sa liderkom ultradesnice Marin le Pen kvalifikovao za drugi krug predsedničkih izbora u Francuskoj, kaže da je on u stanju da „pokori“ Francusku, kada je uspeo da osvoji svoju profesorku iz srednje škole sa kojom je već deset godina u braku.

– On želi da pokaže da, ako je bio u stanju da zavede ženu koja je 24 godine starija od njega i majka je troje dece, u malom provincijskom gradu… uprkos osudi i ruganju, može da osvoji Francusku na isti način – tvrdi Fulda.

BBC navodi da je Brižit Tronj, aktuelna Makronova supruga, predavala dramu njegovom odeljenju u srednjoj školi „La providans“ u Lamjenu.

– Nije bio poput ostalih, nije bio tinejdžer. S odraslima je imao odnos na ravnoj nozi – izjavila je ona u francuskom dokumentarcu snimljenom prošle godine.

Seća se da joj je jednog dana Makron došao sa planovima da zajedno napišu predstavu za maturante.

– Nisam mislila da će to tako daleko otići. Mislila sam da će mu dosaditi. Pisali smo, i malo po malo mene je potpuno osvajala inteligencija tog dečaka – rekla je Tronj.

Sa 16 godina Makron je otišao iz Amjena kako bi nastavio školovanje u Parizu, obećavši pritom da će je oženiti.

– Zvali smo jedno drugo stalno i provodili sate na telefonu. Malo po malo, porazio je sav moj otpor, na neverovatan način, strpljenjem – navela je profesorka.

Tronj je napustila muža i započela vezu sa bivšim učenikom za kojeg se udala 2007. godine.

KOMENTARI3 komentara

  1. milan says:

    Neoliberal i banksterski pulen. Nastranu sto je nastrani i iskompleksirani baboj..ac! Da budem posten Francuska danas isto kao i ostale kolonije Washingtona u koje ubrajam i Srbiju, biraju izmedju loseg i goreg! Nema tu "stoci sitnog zuba" velike pomoci izborom jednog ili drugog/e!

  2. goran says:

    Ovaj monstrum ce biti sledeci predsednik. Sve je vec namesteno. Evropa je leglo mraka, korupcije i zlocina.

  3. Dondon says:

    Voli matorke

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *