ЕВО КО ЈЕ И ШТА ЈЕ „МАЈКА СРЕБРЕНИЦЕ“ КОЈА ОПТУЖУЈЕ 22.000 СРБА ЗА ЗЛОЧИНЕ: Је*ем вам мајку, могу да трошим 2.000 марака и ДА УЖИВАМ КАО ЛОРД

EVO KO JE I ŠTA JE „MAJKA SREBRENICE“ KOJA OPTUŽUJE 22.000 SRBA ZA ZLOČINE: Je*em vam majku, mogu da trošim 2.000 maraka i DA UŽIVAM KAO LORD

10 jula 2018

Munira Subašić, predsednica udruženja Majke Srebrenice, koja je zgrozila javnost najavom da će čak 22.000 Srba optužiti za zločine, uspela je da „iskoristi tragediju za sopstveno bogaćenje“.Ona je pred kamerom FTV rekla da ima dve kuće u Sarajevu, a da njen sin vozi džip koji su UN donirale udruženju.

– Tačno je da imam dve kuće, a jedan čitav sprat sam iznajmljivala jednom ministru u Vladi BiH za novac. Šta bih drugo sa tolikom kućom? – rekla je Munira.

Ipak, to nije sve što poseduje. Njeno udruženje je od „Telekoma BiH“ dobilo 300.000 maraka, a Subašićeva na listi nekretnina i poseda ima i oko šest hektara zemlje.

– Rođaku Hamidu, koji je bio direktor „Telekoma BiH“, dala sam deo zemlje da ozida sebi vikendicu. Dala sam mu plac jer smo od njega dobili 300.000 maraka. Dobijamo pare i za pomoć povratnicima, kao i za rad našeg udruženja – hvalila se ona.

Majka Srebrenice ponosi se i primanjima koja su još 2010. mesečno iznosi oko 4.000 konvertibilnih maraka.

– Je*em vam majku, može mi vala biti 2.000 maraka da trošim i da uživam ko lord – izjavila je ona u kameru.

KOMENTARI6 komentara

 1. jaja ture says:

  Pa drzavo iskoristi ovu "sustinu" slucaja Srebrenica! U pravu je Petrusic da je do sada oprano i ukradeno nekoliko milijardi preko Srebrenice i srpskih ledja!!! A Mladic samo sto je ziv! Eee Srbi, braco, govna jedna....

 2. ljubi sav says:

  interesantno veoma.....!

  • Jovo says:

   Slažem se veoma interesantno,kako nisko se neki ljudi mogu spustiti.Govorim o nama, zar je to prava Srbija.Sramota za objavu takvih klevetanja,Žena je izgubila pola porodice......Sram vas bilo.Mate srbine češ me opet napadati?Ili se slažeš s takvim smećem?

 3. Velika Metla says:

  Retki su ovakvi "kapitalci"brkate balijanerke! Ovo je inače prva supruga "srPina" Zaharije!

  • Jovo says:

   Kako vas nije sramota.Srbijo zacrveni se

 4. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  muslimanska baba-roga samo laže.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *