Ево ко је први притекао у помоћ Зорану Цвијановићу

Evo ko je prvi pritekao u pomoć Zoranu Cvijanoviću

28 avgusta 2015

zoran-cvijanovic-tv-fest03Srpski glumac Zoran Cvijanović, koji je zbog prevare najboljeg prijatelja i saradnika ostao bez stana i novca, pravdu će potražiti na sudu.

Kako piše „Blic“, glumac je svog oca smestio u starački dom i preći će u njegov stan, koji je iznajmljen. Jedine prihode ima od male uloge u filmu Emira Kusturice, kod koga je u Mokroj gori našao utočište.

Njemu je u poslednjem trenutku pomogao i Milorad Mandić Manda, koji ga je primio u pozorište “Boško Buha“.

Inače, advokatska kancelarija „Tomanović“, koja će zastupati poznatog glumca, oglasila se saopštenjem za javnost u kome se navodi da glumac ima „sve uslove da ostvari zaštitu svojih prava pred nadležnim pravosudnim organima države Srbije“.

“Zoran Cvijanović osnovano veruje da će pred nadležnim državnim ustanovama ostvariti satisfakciju za prevaru kojoj je bio izložen i za pričinjenu štetu koja mu mora biti nadoknađena“, navodi se u saopštenju.

KOMENTARI4 komentara

 1. Sale says:

  Petooktobarski ljigavac...pa do tih para je i dosao muckanjem,koje mu je omogucila zloglasna DS stranka...

 2. mija says:

  Ništa od sudske pravde. On nema para, pare su kod njegovog "prijatelja", a pred našim sudovima pobedjuje onaj ko ima para.

 3. Goran says:

  Firmu je prebacio na "prijatelja" dok je bio savetnik u vladi "da se vlasi ne sete", napravio kombinaciju da uzmu pare preko subvencija i dotacija za drustveno-odgovoran posao reciklaze i kada je ostao bez para i pokajao sa sto je dao udeo u firmi, "prijatelj" ga je iskulirao. Sta ima tu da se zali? Mozda je interno i isplacen, mi to ne znamo...

 4. Dunja says:

  Nije Mile lud???? ili ipak jeste....

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *