МАРКО ЛОПУШИНА ОТКРИВА – ЕВО КО СУ НАЈБОГАТИЈИ И НАЈУТИЦАЈНИЈИ Срби и Српкиње на СВЕТУ! (ВИДЕО)

MARKO LOPUŠINA OTKRIVA – EVO KO SU NAJBOGATIJI I NAJUTICAJNIJI Srbi i Srpkinje na SVETU! (VIDEO)

15 januara 2019

Gost emisije “ A ŠTA VI MISLITE“ autora i voditelja Ratka Dmitrovića, na televiziji RAS, bio je Marko Lopušina. Publicista i novinar je govorio o bogatim i poznatim Srbima. Ko su najbogatiji Srbi i Srpkinje, ko su najuticajniji Srbi i Srpkinje? Koliko novca iz dijaspore dolazi u Srbiju? Koliko Srba ima u dijaspori? Koliko ima Srba u regionu? Samo su neka pitanja na koja je odgovorio Marko Lopušina.

(INTERMAGAZIN)

KOMENTARI4 komentara

 1. Rezova Livada says:

  A niko ne pominje dve udovice, imperatrise Miru Marković i Ružicu Đjnđić -koliko su one teške.Mirin muž je prodavao Srbiju a Ružičin muž je prodao mirinog muža.

 2. Zoran says:

  Ne moze da se napreduje u poslu, tesko se menja posao, ako kazes da si Srbin? A gde to, u Evropi? Sumnjam i za tamo. Indijci ne voze taksi? Jedan me vozio u NY. Drze hotele i benzinske pumpe. Nisu svi intetelktualci u Americi, daleko od toga. Vrlo prosecno znanje o nasoj dijaspori. Sta li je on radio 40 godina i istrazivao o nama napolju, bog sveti zna. Pola sam gledao. Dosta je.

 3. Budi Bog s nama says:

  Pa eto zašto nema domaćeg zdravog kapitala, zato što pošteni Srbi, radi i vredni trpe takse i rekete od čelinka mesnih zajednica i opština. Sramota! I treba da nam dođe Haradinaj sa albancima, samo se nadam da pre njega dođe Putin sa rusima.

 4. Popara Dorcol says:

  Ovome lopusini treba zabraniti internet. On nema blage veze sta je definicija bogatstva. Mogu samo da zamislim, hej ja sam lopusini , ispovedaj se, koliko si bogat. Tracenje vremena za citaoce a pare njemu u dzep

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *