ЕВО КО ЗАПРАВО СТОЈИ ИЗА „НОН ПЕЈПЕРА“

ЕВО КО ЗАПРАВО СТОЈИ ИЗА „НОН ПЕЈПЕРА“

26 априла 2021

ЗАМЕНИК председавајућег Представничког дома Парламентарне скупштине БиХ Небојша Радмановић рекао је да прича о нон-пејперу иде на штету Србије и да се сакрива чињеница да се њиме жели створити „велика Албанија“.

„Није искључено да управо из албанске кухиње долази овај документ који предвиђа прекрајање граница на простору западног Балкана“, каже Радмановић.Коментаришући актуелну ситуацију око нон-пејпера, који је последњих дана подигао велику прашину у регионалној јавности, он је истакао да је албански премијер Еди Рама једини признао да је видео документ, за разлику од осталих државника региона.

„Само је један човек рекао да је то видео. Ми као да смо то заборавили. Дакле, ради се о председнику Владе Албаније Едију Рами, који има изборе 25. априла, чији је програмски циљ велика Албанија. Нема спора да је `нон-пејпер` настао у албанској кухињи уз подршку неких обавештајних структура“, рекао је Радмановић за „Глас Српске“.

Он додаје да према том папиру једино добија Албанија, те да се ова прилика користи за нападе на Србију и Републику Српску.

Радмановић каже да је по тим картама направљена „велика Албанија“.

„Волшебно је неко ту окренуо причу против Србије, као она прави ‘велику Србију’. ‘Папир’ део Републике Српске припаја Србији, не знамо који део. Република Српска има 25.000 километара квадратних, Косово има нешто више од 10.000 километара квадратних. Ако би додали Бујановац и Прешево, то је скоро иста територија. Па, ко добија? Каква `велика Србија`?“, пита Радмановић.

KOMENTARI4 коментара

  1. Kulak says:

    Bujanovac je Srbija,Preševo je Srbija,Kosovo i Metohija su Srbija.A šiptarski je pakao.

  2. Pingback: EVO KO ZAPRAVO STOJI IZA „NON PEJPERA“ – Prava istina o svemu

  3. Косовац says:

    Никако да разумем шта то значи „Нон Пејпер“. Ваљда није „Тоалет Пејпер“. Некултурни Срби би га можда назвали „Папир За Дупе“. Косовци то традиционално називају „Гузиц Папир“. Моје искуство је везано за новине „Политика“, „Експрес Политика“ и Новости“, које су одлично вршиле те послове. Међутим, сада у Он-Лине издању, за ове поменуте новине можемо само да се позивамо на њихову стару славу и да онако уз пут кажемо оно просто старинско „Можеш да обришеш дупе са њима“. ………………..Сада је можда Јанез Јанша добио налог из Беча да мало изфорсира свог (тајног) страначког колегу Рамо Рамо Друже Мој, па да као раније Милан Кучан, заврши део послова за које ће му садашње Шипе бити захвални. Видимо неки овог Шипу Раму Раму називају Албанцем, што је врло погрешно. Албанци су, знате, изумрли народ, Албанци више не постоје. Неки су покушали да нам покажу да Албанци постоје – тако што су Шиптарима аплицирали „Албанац“. Шипе су тај назив за себе прихватили драговољно, али још и дан-данас никако да им се отворе уста па да за себе кажу „Ја сам Албанац“. Неће вилице да се размакну, ако се некоме ипак размакну, он на изненађење свима нама, уместо диригованог назива „Ја сам Албанац“, каже „Ја сам Шћиптар“. „Unë jam Shçiptar”. ………………..Тако смо дошли до ситуације да су ови „Шипе“ узурпатори дела простора Велике Србије. А генетски нису исти као Хрвати, Бошњаци, Црногорци и Македонци. Значи, дошли смо сви у неку врло незгодну ситуацију: Кандидати за становнике Велике Србије су сви ови напред поменути, па и Срби који су носталгичари-благовремено оперисани од хегемонизма. Па ето, сорошоиди су се сетили једне спасоносне формуле, а то је да Велику Србију назову другим именом: Западни Балкан. ………………..Па добро, 'ајде, нека буде и то Западни Усрани Балкан, али када би гарантовали да ће онда Србе да оставе на миру. Али не. Не, неће Србе да оставе на миру. Неће све док им не промене хришћанску православну свест. За почетак, уместо да поново постану Комунисти, намећу да Срби постану Родноверци Старе Вере. За сада то врло тешко иде Милом, можда би требало почети са Силом.

  4. jovan says:

    Mogu samo da ponovim moj komentar od pre nedelju dana. Ovde se radi da se naprave Velika NDH i Velika Albanija na stetu srpskih teritorija. Fakat prvi, sve drzave-banane nastale Zapadnom Nato AGRESIJA na SRPSKI NAROD su PRIVREMENA KATEGORIJA!!! Drugo, Velika Srbija nije Srbija bez Vojne Krajine, Republike Srpske sa Drvarom, Grahovom, i dr., bez KiM, Skadra na Bojani,... Trece, cepanje Srpskog naroda je sproveden po planu Natofasista i Vatikana iz 1976 godine, uz pomoc domcih izdajnika, saradnika cija, mija, bnd, iz svih struktura drustva od Dusana Mitevica sa televizije, politicara Vuka i DS, generala Perisica, raznih piskarala, glumatala, novinarcica, muzikanata,... Ali to je bilo 90-ih,kao i 40-h, u Prvom ratu. Zasto sada oni polovinu teritorije od Srba koje nam "nude" zovu VELIKA!? Cilj je da mi sto pre odreknemo Kosova, a da nam "daju" Republiku Srpsku koja je fakticki nasa. Oni shvataju da moc SAD, Engleske, Nemacke slabi i da se njihova OKUPACIJA blizi 1945-oj, i zure da "zavrse raspad SFRJ" koji zaista nije zavresen na njihov nacin cepanjem Srba na 8 dela (Kucan rekao Canku da ce priznavanje osamostaljenje pokrajina Vojvodine i Kosova biti po planu 5-6godina posle Slovenije i drugih republika), ali zele da bar ne propadne sve sto su AGRESIJOM propagandnom i bombama postigli poslednjih 1/4veka. Zapadne pljackaske horde se boje da ce sila br 1 China i Rusija uciniti Srbiju prejakom, pa zele da "cementiraju" raspad koji nije gotov da mi pristanemo na polovinu od celog. Znaci non-pejper je u korist Hrvata i Shiptara.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u