ЕВО КО ЗАПРАВО СТОЈИ ИЗА „НОН ПЕЈПЕРА“

EVO KO ZAPRAVO STOJI IZA „NON PEJPERA“

26 aprila 2021

ZAMENIK predsedavajućeg Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Nebojša Radmanović rekao je da priča o non-pejperu ide na štetu Srbije i da se sakriva činjenica da se njime želi stvoriti „velika Albanija“.

„Nije isključeno da upravo iz albanske kuhinje dolazi ovaj dokument koji predviđa prekrajanje granica na prostoru zapadnog Balkana“, kaže Radmanović.Komentarišući aktuelnu situaciju oko non-pejpera, koji je poslednjih dana podigao veliku prašinu u regionalnoj javnosti, on je istakao da je albanski premijer Edi Rama jedini priznao da je video dokument, za razliku od ostalih državnika regiona.

„Samo je jedan čovek rekao da je to video. Mi kao da smo to zaboravili. Dakle, radi se o predsedniku Vlade Albanije Ediju Rami, koji ima izbore 25. aprila, čiji je programski cilj velika Albanija. Nema spora da je `non-pejper` nastao u albanskoj kuhinji uz podršku nekih obaveštajnih struktura“, rekao je Radmanović za „Glas Srpske“.

On dodaje da prema tom papiru jedino dobija Albanija, te da se ova prilika koristi za napade na Srbiju i Republiku Srpsku.

Radmanović kaže da je po tim kartama napravljena „velika Albanija“.

„Volšebno je neko tu okrenuo priču protiv Srbije, kao ona pravi ‘veliku Srbiju’. ‘Papir’ deo Republike Srpske pripaja Srbiji, ne znamo koji deo. Republika Srpska ima 25.000 kilometara kvadratnih, Kosovo ima nešto više od 10.000 kilometara kvadratnih. Ako bi dodali Bujanovac i Preševo, to je skoro ista teritorija. Pa, ko dobija? Kakva `velika Srbija`?“, pita Radmanović.

KOMENTARI4 komentara

  1. Kulak says:

    Bujanovac je Srbija,Preševo je Srbija,Kosovo i Metohija su Srbija.A šiptarski je pakao.

  2. Pingback: EVO KO ZAPRAVO STOJI IZA „NON PEJPERA“ – Prava istina o svemu

  3. Kosovac says:

    Nikako da razumem šta to znači „Non Pejper“. Valjda nije „Toalet Pejper“. Nekulturni Srbi bi ga možda nazvali „Papir Za Dupe“. Kosovci to tradicionalno nazivaju „Guzic Papir“. Moje iskustvo je vezano za novine „Politika“, „Ekspres Politika“ i Novosti“, koje su odlično vršile te poslove. Međutim, sada u On-Line izdanju, za ove pomenute novine možemo samo da se pozivamo na njihovu staru slavu i da onako uz put kažemo ono prosto starinsko „Možeš da obrišeš dupe sa njima“. ………………..Sada je možda Janez Janša dobio nalog iz Beča da malo izforsira svog (tajnog) stranačkog kolegu Ramo Ramo Druže Moj, pa da kao ranije Milan Kučan, završi deo poslova za koje će mu sadašnje Šipe biti zahvalni. Vidimo neki ovog Šipu Ramu Ramu nazivaju Albancem, što je vrlo pogrešno. Albanci su, znate, izumrli narod, Albanci više ne postoje. Neki su pokušali da nam pokažu da Albanci postoje – tako što su Šiptarima aplicirali „Albanac“. Šipe su taj naziv za sebe prihvatili dragovoljno, ali još i dan-danas nikako da im se otvore usta pa da za sebe kažu „Ja sam Albanac“. Neće vilice da se razmaknu, ako se nekome ipak razmaknu, on na iznenađenje svima nama, umesto dirigovanog naziva „Ja sam Albanac“, kaže „Ja sam Šćiptar“. „Unë jam Shçiptar”. ………………..Tako smo došli do situacije da su ovi „Šipe“ uzurpatori dela prostora Velike Srbije. A genetski nisu isti kao Hrvati, Bošnjaci, Crnogorci i Makedonci. Znači, došli smo svi u neku vrlo nezgodnu situaciju: Kandidati za stanovnike Velike Srbije su svi ovi napred pomenuti, pa i Srbi koji su nostalgičari-blagovremeno operisani od hegemonizma. Pa eto, sorošoidi su se setili jedne spasonosne formule, a to je da Veliku Srbiju nazovu drugim imenom: Zapadni Balkan. ………………..Pa dobro, 'ajde, neka bude i to Zapadni Usrani Balkan, ali kada bi garantovali da će onda Srbe da ostave na miru. Ali ne. Ne, neće Srbe da ostave na miru. Neće sve dok im ne promene hrišćansku pravoslavnu svest. Za početak, umesto da ponovo postanu Komunisti, nameću da Srbi postanu Rodnoverci Stare Vere. Za sada to vrlo teško ide Milom, možda bi trebalo početi sa Silom.

  4. jovan says:

    Mogu samo da ponovim moj komentar od pre nedelju dana. Ovde se radi da se naprave Velika NDH i Velika Albanija na stetu srpskih teritorija. Fakat prvi, sve drzave-banane nastale Zapadnom Nato AGRESIJA na SRPSKI NAROD su PRIVREMENA KATEGORIJA!!! Drugo, Velika Srbija nije Srbija bez Vojne Krajine, Republike Srpske sa Drvarom, Grahovom, i dr., bez KiM, Skadra na Bojani,... Trece, cepanje Srpskog naroda je sproveden po planu Natofasista i Vatikana iz 1976 godine, uz pomoc domcih izdajnika, saradnika cija, mija, bnd, iz svih struktura drustva od Dusana Mitevica sa televizije, politicara Vuka i DS, generala Perisica, raznih piskarala, glumatala, novinarcica, muzikanata,... Ali to je bilo 90-ih,kao i 40-h, u Prvom ratu. Zasto sada oni polovinu teritorije od Srba koje nam "nude" zovu VELIKA!? Cilj je da mi sto pre odreknemo Kosova, a da nam "daju" Republiku Srpsku koja je fakticki nasa. Oni shvataju da moc SAD, Engleske, Nemacke slabi i da se njihova OKUPACIJA blizi 1945-oj, i zure da "zavrse raspad SFRJ" koji zaista nije zavresen na njihov nacin cepanjem Srba na 8 dela (Kucan rekao Canku da ce priznavanje osamostaljenje pokrajina Vojvodine i Kosova biti po planu 5-6godina posle Slovenije i drugih republika), ali zele da bar ne propadne sve sto su AGRESIJOM propagandnom i bombama postigli poslednjih 1/4veka. Zapadne pljackaske horde se boje da ce sila br 1 China i Rusija uciniti Srbiju prejakom, pa zele da "cementiraju" raspad koji nije gotov da mi pristanemo na polovinu od celog. Znaci non-pejper je u korist Hrvata i Shiptara.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *