EВО КОЈЕ СВЕ ПОЗНАТЕ ЛИЧНОСТИ су пљувале Србе и Србију

EVO KOJE SVE POZNATE LIČNOSTI su pljuvale Srbe i Srbiju

22 novembra 2018

ustinov 546Mi, Srbi, poznati smo po tome što olako opraštamo, a još brže zaboravljamo. I to je naša najveća tragedija. Dovoljan je samo jedan mali osvrt na sve ono što su drugi godinama govorili o nama kako bi smo shvatili sve ono što smo davno zaboravili. I oprostili.

„Srbe treba spokojno bombardovati, jer će sve brzo zaboraviti” – govorio je Džejms Šej, portparol NATO-a, marta 1999. ne sluteći koliko je bio u pravu što se naše zaboravnosti tiče.

„Trebalo bi da bombardujete Srbe” rekao je Papa Jovan Pavle Drugi. Ove njegove reči bile su upućene predsedniku Klintonu tokom javnog pojavljivanja u Denveru.

„Srbi su narod bez zakona i bez vere. To je narod razbojnika i terorista” bila je izjava Žaka Širaka, tadašnjeg predsednika Francuske, za ručkom, juna 1995. povodom sastanka Šefova vlada država članica EU. Iste one u koju danas tako vrtoglavo jurimo!„Molim se da se vatra nebeska obruši na Srbe” rekao je Otac Pjer, poznati francuski sveštenik – humanitarac, po povratku iz Sarajeva i posete Markalama 2, na svojoj konferenciji za štampu.

„Što se Srba tiče… To je danas jedan bolestan narod” – General Žak Kot, bivši komandant UNPROFOR-a u Bosni i Hercegovini, Vojni mesečnik Difens nacional, jun 1997. u Pariz.

„Srbi nisu naročito pametni… „Srpska deca se više neće smejati” bila je to zlokobna pretnja Lorensa Inglbergera bivšeg državnog sekretara SAD-a.

„Srbi trguju ljudskim organima svojih žrtava kako bi obezbedili novac za svoj rat… Trebalo bi da đavolski bombardujemo Beograd!” izjava Pola Džeksona, urednika lista „Kalgari san” za Fani star,13.oktobara 1992.

„Mi bismo trebali da Srbiju osudimo na karantin, sve dok se virus koji ona nosi ne izbriše” – David Gompert, stariji direktor za Evropu u Savetu za nacionalnu bezbednost u vreme Bušove administracije, Časopis „Forin afers”, jul-avgust 1994.godine.

„Srbe treba baciti na kolena” bila je izjava Klausa Kinkela, nemačkog ministra inostranih poslova, data 27. maja 1992.godine.

„Srbi su zločinački dupeglavci” reče Ričard Holbruk 6.novembra 1995.godine u „Njujorker”-u, kao tadašnji Klintonov emisar u Jugoslaviji. Isti onaj Ričard Holbruk koji danas vedri i oblači nad Srbima.

„Zaustavite Srbe. Odmah. Zauvek” – Margaret Tačer, bivša premijerka Velike Britanije, u „The New York Times” 4. maj 1994.

”Hrvatska ne želi da u njoj žive ljudi koji pripadaju drugom narodu„. – Bosiljka Mišetić, potpredsednica hrvatske vlade, na press-konferenciji 1995.

„Nema mira dok Srbija ne bude vojno poražena„ – Srđa Popović, advokat i potpisnik zahteva svetskih intelektualaca za bombardovanje Beograda, u izjavi za zagrebački ”Globus„ oktobra 1994.

”Suštinski uzrok sukoba je ideologija etničkog čišćenja koju je obnovio gospodin Ćosić, predsednik Srbije, koji je već 1990. objavio Memorandum„ bila je izjava na francuskoj televiziji Žaka Delora, bivšeg predsednika EU, u maju 1994.

”Uostalom, bosanski Srbi su za nas uvek bili i ostali samo banda razbojnika i ubica„ – Johan Fric, direktor bečkog dnevnika Di Prese i direktor Međunarodnog Instituta za Štampu. Gle čuda! Upravo ovaj Johan Fric imao je, u to vreme, veliku moć nad štampom…i velikog udela u satanizovanju Srba!

”Srbija, nesumnjivi agresor, trebalo bi da bude prisiljena UN rezolucijom da snosi čitav teret reparacija„ reče Josif Brodski, ruski jevrejski pesnik-disident i Nobelovac, u dnevniku Internešenel Herald Tribun, 5. avgusta 1993.

”Srbi su dvodimenzionalan narod sa težnjom ka prostakluku… Životinje koriste svoje resurse znatno sređnije nego ovi naopaki stvorovi, čija pripadnost ljudskoj rasi je u velikom zakašnjenju„ – Ser Piter Justinov, glumac i ambasador UNESCO-a, ”The European„ 10. jun 1993.

”Predlažem da se srpskoj deci zabrani u školama učenje srpske nacionalne poezije„ – prof. dr Rolf-Diter Kluge, direktor slavističkog seminara Univerziteta Tibingen, na okruglom stolu Univerziteta u Tibingenu, 1997.

”Srbi su nemilosrdni ljudi, spremni zaklati nožem, što mogu zahvaliti svom slovenskom poreklu„ izjava je Fransoa Kremio-a, pripadnika francuskih snaga SFOR-a,u maju 1995.

”Na nesreću, nisam pobio sve Srbe„ – Tomislav Merčep u govoru na kongresu Hrvatske pučanske stranke, Feral Tribune,1995.godine.

”Neka se Srbi podave u sopstvenom smradu„ izjava (verovatno njemu najdraža) Helmuta Kola, nemačkog kancelara, početkom 1998.godine.

„Vodićemo protiv Srba rat – diplomatski, ekonomski, politički, propagandni i psihološki” – Džejms Bejker, državni sekretar SAD-a na američkoj TV, jun 1992.

„Ovo je borba između dobra i zla, a NATO neće dozvoliti da zlo nadvlada” – Vilijam Koen, američki državni sekretar za odbranu, proleće 1999.

„Rat protiv Srba nije viče samo vojni sukob. To je bitka između dobra i zla, između civilizacije i varvarstva” – Toni Bler, britanski premijer tokom NATO agresije na Srbiju 1999.godine.

„Srbi sprovode teror i siluju albansku decu” – Bil Klinton, američki predsednik, govor na proslavi 50-godišnjice NATO pakta u Vašingtonu, 23-25.april 1999.

”Prošle nedelje imali smo devetoro ubijenih Srba, ove nedelje – osmoro. To je jasan napredak„ – Bernar Kušner, Šef civilne misije UN na Kosovu i Metohiji u izjavi za TV ”France 2„ krajem marta 2000. Isti onaj koji se izdaje za velikog ”mirotvorca„!

Nobelovac Ginter Gras, napominjući 26.marta ,dva dana posle početka bombardovanja Jugoslavije da nije pacifista, na otvaranju Sajma knjiga u Lajpcigu rekao je :“ Krajnje je bilo vreme da se Jugoslavija napadne, nadam se da nije prekasno“!

Sve su ove izjave, danas zaboravljene !

Izbor iz knjige Zorana Petrovića ”Izbrisati srpski virus“„.

Međutim, kako naš narod voli da kaže da „mnogo više boli kada te tvoj ujede za srce“, tako i ja ne mogu,a da se ne setim i našeg „velikog“ (?!) dr Zorana Đinđića! Upravo onog koga danas mnogi veličaju i preuveličavaju. Posebno zanimljiv izvor je, ni manje, ni više nego Njujork Tajms! I još zanimljivije je upravo to što je ovu izjavu, pored „dragog“ nam Zorana, potpisao i aktuelni predsednik Crne Gore – Milo Đukanović! Nije li to onaj isti koji je nedavno priznao nezavisnost Kosova?!

Potrebno je citirati i komentar novinara da bi se shvatilo kako su „Milo i Zoki“,u naizgled uvijenoj formi, otvoreno podržali bombardovanje Srbije.A sve u ime svojih političkih ciljeva!

„New York Times”, May 1999.

Joint statement of Milo Đukanović and Zoran Djindjic : „…If the war finishes with signature on peace agreement with the same leadership with Slobodan Milosevic on top, tragedy and violence will continue.

Stability of Yugoslavia is of the main importance because of its geographic position in Balkan and its role in determing stability or instability of its neighbors, Bosnia and Herzegovina, Macedonia and Albania. Up to now, however, international strategy for Yugoslavia has been conducting the crises, while the roots of the crises were being neglected….“

Komentar nemačkog novinara Klausa Hartmanna u vezi ove zajedničke izjave Mila Đukanovića i Zorana Đinđića iz maja 1999 godine bio je :

„Djindjic liebte die Bombe auch, aber diplomatisch“
U prevodu – „Đinđić je takođe voleo bombe, ali na “diplomatski način”!“

U prilog tome ide i čuveni njegov intervju za nemački list “Špigl”, gde je za vreme NATO bombardovanja Jugoslavije rekao sledeće:

“Jugoslavija se mora bombardovati … samo nastavite da bombardujete popustiće oni”’ (Der Spiegel 20/1999).

Mi smo Srbi poznati po tome što olako opraštamo i još brže zaboravljamo. To je naša najveća tragedija. Dovoljan je samo osvrt na sve što su drugi govorili o nama kako bi smo shvatili sve ono što smo davno zaboravili, kako bi smo shvatili koliko smo mali.

„Srbe treba spokojno bombardovati, jer će sve brzo zaboraviti” rekao je Džejms Šej i ne sluteći koliko je bio u pravu.

NE ZABORAVI NIKAD !
NE OPROSTI NIKAD !
PAMTI ZAUVEK
NATO BOMBARDOVANJE 1999 !

(Intermagazin.rs i /www.nestosasvimlicno/

KOMENTARI212 komentara

 1. z-i says:

  Mi smo Srbi glupi sto drzimo takve koji nas prodaju za male pare a njima dobro dodje-pun Dzep-a ovi sto pricaju i pricali samo jedu govna, svima njima je Srbija i Srpski narod TRN U OKU osim pojedinih prodanih za sitne novce kolko Srbija sa narodom vredna

  • Davor komljenovic says:

   Srbi su genocidan narod.Zato su bili kizmeticki bombardovani cilj bombardovani je bio i ostao da otpor srpskov agresije postane vudljiv.za vrwme kizmeticki bombardovani srbije nije ubijen nijedan srbin.

   • zeljko says:

    Da, ta genocidnost je dosla do izrazaja 1914-1918, i od 1941-1945, kada su u NDH i Bosni pobijeno, izmasakrirano hiljade i hiljade srpske nejaci, uglavnom zene,deca i starci. Nego vi koji imate tablu u Nemackoj, na kojoj pise,sacuvaj me Boze kuge i hrvata, takodje u njihovim arhivima pise o vasim zverstvima u prvom i drugom svetskom ratu. Imate onaj prepoznatljiv prilaz, kao kada ciganin nesto ukrade na pijaci, pa pocne vikati"drzite lopova! Bolje da cutite, jer od vas nema gorih.

  • Davor komljenovic says:

   Srbi su genocidan narod.srbi lleve u skupine koju pripremljene genocida pokolj.srbi su poconili pokolju malih naroda Kao Srba a 1913 godine pobiliilikundvests huiljada miyoljubiv duptara Yo je opisao dimitrije tucobvic izmedju ostslih .posle su srbi svskom prilikomvrsili nastxvili pokolju arbanacs sedan puta i pobili tri milijuns arbxnaca

 2. z-i says:

  vidi mu samo slike jebo sliku svoju,FANATIK ko i drugi ravni njemu

 3. Herceg says:

  BRAVO ZA TEKST!!! SVAKA CAST!!!PREDLAZEM DA SE OVAJ TEKST SA ODREDJENIM DOPUNAMA PLASIRA SVAKO 2-3 MJESECA ILI U NAJGOREM SLUCAJU SVAKO POLA GODINE!!!

  • Batina says:

   Ko je taj mutant na fotografiji?

   • vlada says:

    Piter Justinov,internacionalni civutin !

    • Aljoša Jovanović says:

     Ne smeju se koristiti nacistički nazivi i pogrde, a posebno ne za Jevreje. Kao što Srba ima i najboljih i najgorih, a jako teško je odrediti kojih je više, pa tako i sa Jevrejima, ima i njih loših.

     • milovan says:

      Aljosa*Slazem se sa vama,da da u svakom narodu ima dobrih i losih ljudi.Problem je u tome sto npr.od deset pobrojanih su njih osam "jevreji",odnosno Hazari.Kolovodja u harangi protiv Srba je bila lazna jevrejka i lazna katolkinja madlen olbrajt(ona je Hazarka).Srbi su je spasili u II.sv.ratu,a ovog Ustinova sa slike docekali Srbi sa hlebom i solju,dok je sa roditeljima bezao ispred crvenih.

     • Miloš Obilić says:

      Nisam za nacističke pogrde , ali jesam za to da se malo "pretrese" njihovo ponasanje od II rata pa do danas . Kad oni nazovu Srbe zlikovcima ili sl , to je u redu , a kad se njima bilo sta prebaci ( a ima dosta toga ) to je odmah osporavanja holohausta . Pa dosta vise sa tim demagogijama , pogotovo sto se baca u "zaborav" stradanje Rusa za slobodu čitavog čovečanstva pogotovo prezivelih iz logora . A gde ko spominje Jasenovac ?

     • goran says:

      A da li su i gde ti dobri Jevreji kritikovali one lose??? To je pitanje postavio i Bobi Fiser jednom americkom novinaru i, gle cuda, ostao bez odgovora.

    • milovan says:

     Ustinov nije jevrejin on je Hazar.Postali su grofovi u Rusiji.Posle Oktobarske revolucije ziveo je jedno vreme u KraljeviniSHS. Postao je SIR u Engleskoj,vratio se judaizmu.

     • goran says:

      Kuku Milovane, pa ti ne znas da su Hazari prihvatili judaizam. Koga ti ovde branis covece?

  • Zaharije Serak says:

   Ja isto mislim da se svake dvije tri godine treba ponavljati ovaj tekst da se ne zaboravi šta su sve pojedinci radili i u moje ime.Mislim da je najveće zlo došlo od "moga" naroda.Ratovalo se u Sloveniji,Hrvatskoj,Bosni i Hercegovini,a nije u Srbiji.Normalnom dosta,ne treba biti pametan,samo realan i normalan.

  • dragutin martinović says:

   Saglasan

  • Istrijan says:

   Evo male dopune; Paolo Rumiz, talijanski pisac i novinar: Bit ću prijatelj Srba kad će bombardirati Beograd" G. Amato, bivši talijanski ministar i premijer, direktor talijanske enciklopedije; "Srbi se moraju odrći svoje prošlosti"! (Uzvratio sam mu lično onomad na Sveučilištu) Ali ne zaostaju ni "korov ispod našeg žita", kao kamaleonti poput Predraga Matvejevića!

  • Milan says:

   Herceg imam malu dopunu tvog predloga za sve Srbe koji imaju vremena za komentare.Neke izjave su i Drzavna politika nekih Zemalja.Sacuvajte tekst na compjutoru i svakom Srbinu iz vlasti koji ima izuzetno lijepo misljenje o Drzavnoj politici neke zemlje a u suprotnosti je sa navedenim tekstom, citirajte tekst u komentaru. Ne brinite procitat ce ga Srbin polioticar jer vole citati svoje izjave,pa i misljenje NARODA. Svako Dobro HERCEG.

   • Reymond Redingoton says:

    Sve su upravu vi Srbi ste poremećne pishopate šta ste samo napravili mom drugu tokom bombardiranja

  • Danka Marković says:

   Upravo tako, srpski pdmladak mora da uči iz kolevke o stradanju svojih predaka, o velikim, najvećim srpskim svetskim misliocima i naučnicima. Te činjenice moraju stalno da se javno čuju.

 4. ivan says:

  Problem su nasi politicari koji nas prodaju sta ce Kora Udovicki ponovo u vladi.Zamisli se SRBIJO.

 5. Za Srbiju says:

  NE ZABORAVI NIKAD ! NE OPROSTI NIKAD ! PAMTI ZAUVEK NATO BOMBARDOVANJE 1999 i sve neprijatelje iz svih ratova, kao i fukaru i sve njihove pozive na linč i satiranje Srbstva!

 6. Obavezno says:

  Ovo je pateticno i paranoicno. Koje mi komplekse imamo. Koga boli briga ko je sve rekao zlo o nama? Da li Kinezi ili Rusi prave ovakve clanke. Ko zlo misli njima? Vjerovatno jos vise ljudi. Ne znam ima li naroda koji je vise opsednut svojim imidzom u svijetu,a koji navodno opet prezire. Ok smo mi, solidan narod, samo da se bavimo malo konkretnim stvarima a ne samo mitovima, preuvelicanoj istoriji, velikim idejama o sopstvenoj cascu, patnji itd. Ponovicu, dobri smo, ali ovakvih naroda (mali, pravdoljubivih, nastradalih) ima jos, PUNO.. treba se potruditi i napraviti neku konkretnu razliku..

  • goran says:

   Budi siguran da Kinezi i Rusi, kao i Amerikanci, vode jos precizniju evidenciju ko je o njima i sta rekao. Navedi mi ime naroda koji je toliko napadan i ucenjivan u poslednjih 50 godina. I da te je sramota sto indirektno branis zlikovce.

 7. deks says:

  pa ljudi su i u pravu za sve ove recenice, a vi ste dokazali da su oni u pravu silovanjem klanjem protjerivanjem paljenjem ubijanjem svega sto je nesrpsko citav svijet i danas misli o vama kao zlocincima, a vi se ni malo ne kajete za svoja djela jos glumite zrtve, da sam srbin bilo bi me stid biti srbin

  • N.N says:

   deks jel se kurvati stide jasenovca,stare gradiske,pa oluje? Ne! To su njihovi ''nacionalni praznici''! A poznati ste zlikovci,zlocinci i kompleksasi koje stiti vasa nastrana ''europa'' i Usa. Nemoj ti kurvatsko smece da nam drzis lekcije o tome ko je zlikovac i zlocinac! Cut bre smece kurvatsko!!

   • Radomir says:

    Stroga neutralnost I Neka zive Kina I Rusija I Svi prijatelja Srbija i Srba...Treba nam Samo mir I Jaka ekonomija I diplomatija...Zna Li Neko gde I Ko je spasilo Olbrajtovu I Ustinova..Nesto I Imena molim?!

  • Vuk says:

   Kako vam bre vise ne dosadi sra+i i jesti ta gov$a vise? Bjezi na svoje forume ustaske, ima ih i previse...

  • Zoranka says:

   Ti fasisto znas da su srbi najmiroljubiji narod na svetu govno jedno od coveka sta su srbi trebali da dozvole da GA unistavate a oni da vas maze govna jedna zato sto smo najbolji zato nas mrzite nemozete nam nista crknite idiote

  • goran says:

   Pa, da smo toliko klali, pola Evrope bi bilo nase. Ali, gle, ostadosmo i bez sopstvene teritorije. Imas li mozga uopste kad tvrdis ovakve gluposti?

  • serbian man says:

   ali zato ti si ustasa pa se nicega ne stidis. jer akvi su tvoji ustaski koreni. Jasenovac i docek cvecem hitlerovih tenkova nasred zagreba sve govori o vama! fujjjjjj.....

 8. Branka says:

  Ovo bi moglo biti razlog, biti srbin ili srbkinja, za rezignaciju ali ne, necu necu: NIKAD ZABORAVITI necu nikad OPROSTITI i PAMTITI CU ZAUVEK NATO BOMBARDOVANJE 1999, I SVE NEPRIJATELJE IZ SVIH RATOVA, KAO I FUKARU I SVE NJIHOVE POZIVE NA LINC I SATIRANJE SRBSTVA!!!!! Ovog glumca Piter Ustinova sam volela gledati, ali to je bilo nekada, zagadio mi se zauvek, kao i svi ostali na ovoj listi poznatih ¨licnosti¨"koji su pljuvali na Srbe!!! 63 godina sam bila tipicna Srbska dusa, nisam to znala, ali je istina svi mi zaboravljamo brzo, u nadi da ce nam zaboraviti NECE, sv mi oprastamo u nadi da ce nam oprostiti NECE svi mi otvaramo ne samo vrata kao sto oni cine, nego i srce kada nam neko dodje, oni NECE, sve otvaraju, vrata, novcanik, rajsferslus od pantalona.sve samo ne srce, nikada ne otvaraju srce, a mozda ga i nemaju?? SRBI imaju Veliku dusu i jjos vece srce, ali ipak od danas necu vise zaboraviti, necu oprostiti i zapamticu zauvek...a mozda cu ...

  • Jovo says:

   Da su vas bombardovali 91 posle dok ste sravnali sa zemljom Vukovar 100 hiljada ljudi bilo bi spašeno Brankice i svet neče Zaboraviti Sarajevo,Vukovar i Srebrenicu

   • Istrijan says:

    Eh Jovo, Jovo, malo si se zbunio ...ne ćemo zaboraviti srpsko Sarajevo, srpsku Srebrenicu i srpski Vukovar. A, samo takav nakazni mozak može da se moli bombardiranju jednog naroda!

    • Aca says:

     Da srbine srbski Zadar, srbski Split, srbska Ljubljana,srbski Beč sve je srbsko zar ne?A šta se bombardovanja tiče dokazali ste da volite bombardovanje dok vi bombardujete druge srbine.

    • Dragan says:

     Videlo se sta su bili Nemcii Hrvati(mislim na one koji su bili Ustase),to je bio Bolestan narod,a u sadasnjosti jedino NATO sto je bolesna institucija zarazna.Ne mislim na sve clanice nego one pojedine.To je ZLO koje ce jednog dana nadam se izumreti.

    • Radomir says:

     Stroga neutralnost I Neka zive Kina I Rusija I Svi prijatelja Srbija i Srba...Treba nam Samo mir I Jaka ekonomija I diplomatija...Zna Li Neko gde I Ko je spasio Olbrajtovu I Ustinova..esto I Imena molim?!

 9. deks says:

  kaze mi kolega sa fakulteta mi srbi nikad nikog nismo napadali, mi smo samo branili svoje, oke kako je moguce onda da su oni branili onda moj grad da su se popeli na brda i tukli ga s cim su stigli i gdje god su stigli, kako je moguce da jedan mali mirni pitomi srednjobosanski gradic dozivi takvu sudbinu, gradic gdje je srba mozda bilo 500 a drzali smo ih kao kap vode na dlanu, bili su direktori i na svim vecim polozajima. Kako je moguce gdje nikad nije bilo srba da su odjednom dosli palili i zarili, pod izlikom da je to njihova zemlja a nema ni pedlja njihove zemlje, svoje lice ste pokazali ubijajuci nevin narod sad kukajte i govorite slobodno da ste zrtve mi svi znamo tko su srbi ( zlocinci,koljaci, genocidasi, palioci, ubice, barbari, itd...)

  • Batina says:

   Vi ste nevinasca hebo vas slon ko onog ustasu baju. Pogledajte te sto kolju u siriji I vidjet cete sebe.

  • N.N says:

   deks ustasko kurvatsko smece! A vi ste nevine zrtve jel da?! Mozda ali samo po vama kurvatima i vasim americkim ''prijateljima''. Zlikoci koljacki. Jasenovac, Stara Gradiska, Oluja nikad ne zaboraviti jer ovakva kurvatska smeca to pokusavaju uporno da izbrisu!!

   • ana says:

    Dragi moji Srbi budite hriscani i ovakvi tekstovi treba da nam daju snagu da svoje redove uredimo i da zbog svojih dusa osudimo svoje zbog zlidela da drugima ne zaboravimo i da ih stavimo tamo gde im je mesro.nebitni su. Uredimo svoje dvoriste da bude lepse i bolje za zivot.

  • Mirko says:

   a Srbi su sami sebi sekli glave, sebi palili kuće i veseli otputivali sa svijih ognjišta i imanja bez ičega u Srbiju... Vi generalizujete vaš ugao posmatranja i slučaj sa dešavanjima u Hrvatskoj i BiH gde su oba lidera hrvata i srpskih muslimana jasno izjavila da žele rat i stradanja kako bi NATO dobio odgovarajući razlog da napadom na Srbe rasturi Jugoslaviju. I dalje nameštamo priču, jel da?

   • Zaharije Serak says:

    Da!

  • Zoranka says:

   Gospode Hvala ti sto Sam srbkinja a ne ovakva govna od naroda koji kolju nabadaju na kolac ubijaju nozem seku glave a napadaju bozji narod Koji ih sve prima u svoju zemlju de im ne hvali ni dlaka sa glave da se ja pitam nebi vi prisli srbiji kod nas zaragjujete pevajuci i ucestvujuci u rijalitije i pobegjujete jer izrodi od naseg naroda glasaju za vas gadovi fasisticki da bi jeli govna za nas srbe

 10. Aleksandar says:

  Ja kao Srbin na žalost mogu da konstantujem da je većina napisanog tačno.

  • Mirko says:

   Ako se ti osećaš ološem, verovatno si u pravu. Ako uživaš u ovome, to ti i pristaje. Dakle, tvoj komentar iz nečega bazdi. Da li od neke laži koju si izgovorio ili od neke teskobe koja te muči... Neko zlo jeste.

  • Zoranka says:

   Ko si da si ali srbin nisi govnaro baliska ili ustaska

  • Ellena says:

   Bravo!! Konacno i neko nepristrasan!!

 11. vv ss says:

  Ti kako rece da sa fakulteta ti rece kolega da smo se branili mi Srbi e da ti ja kao zidar kazem kako je sve moguce kao prvo prvi ste poceli rat da se ne lazemo postoje dokazi za to a zlcini NDH.to si zaboraio pa ko protera Srbe iz lepe vase, sa Kosova i metohije krst svoj sam nosis ovde mozes da mrzis i lazes koliko ti volja bogu na istini neces moci nema cistiliste da ti papa da oprost i on ce odgovarati sto namece laznu pricu a ne sledi bozju rec pokaj se deks dok je vreme....

 12. Ankica says:

  Deks- ti si ocito frustriran. A izvor svih tvojih frustracija su ortodoksni Srbi. A sta drugo zakljuciti? Ipak ne mozes bez njih, kud god krenes ko sjena te prate.... ( ili ti to pratis njih? ) Pa dobro moj fakultetlijo, imam prijedlog za tebe; a sto ne citas npr. Guardian ili Dnevni Avaz nego Intermagazin? Sto tamo ne komentiras ko npr. Peter Ustinov nego ovde i uz to otvoreno vrijedjas Srbe na njihovu saitu? Kopkaju tebe Srbi jer nije krv voda ...... Srpski geni su geni, a priroda je priroda i ne mozes protiv nje. Onda se barem pomiri sa cinjenicom da ima vise vrsta Srba kao npr, Srbi ortodoksi, Srbi katolici, Srbi muslimani itd. Nakon toga ce ti sve biti lakse i probavljivije, a i lakse ces samog sebe smjestiti u kontekst jedne od prethodno pobrojane tri grupe.

  • Mirko says:

   Ovakvi nemaju srpsku krv.

 13. Mali Radojica says:

  Ankice, postavljam te za seficu odsjeka za saradnju sa etnickim grupama koje poticu od nas (nas=naravno aktuelni Srbi) :). Citaj ovo deks-debilna emanacija kolege studenta. :) Drzali smo i mi mnoge na dlanu pa onda oni dodju da cestitaju Bozic nozevima... Rat je nesreca za sve, ne podlijezi manipulacijama nego istrazi detalje pa ce ti biti jasno zasto padaju granate tamo gdje ne treba

 14. poslednji mohikanac says:

  @deks Jeste, u pravu si, zli smo, pijemo krv novorodjencadi i bacamo zive ljude u vatru, a zatim pravimo grupne orgije dok je mesecina. Ja sam terorisao, palio, klao, zatim vadio organe tim ljudima, a onda ih prodavao. Kada bi mi to dosadilo pomalo sam silovao, a zatim bih te zene vesao. JESI LI SADA SRECAN??? - majmuncino ogranicena i iskompleksirana. Kazes da si srbin bilo bi te stid sto si srbin. To kazes jer znas duboko u sebi da je tvojim daljim precima u venama tekla srpska krv. I 1000 puta ces reci sebi da nije tako, ali crv sumnje ce vecito negde grickati. To prokletstvo vas izjeda generacijama, kud god krenes sene te prate ko sto rece Ankica. Zbog toga ste satirali decenijama sve sto je srpsko, a sto se iskonski nije promenilo. JASENOVAC je vasa bolest, vasih ruku delo, ne bi ste li nekako "oprali" to izdajstvo sopstvene sorte i konacno zaboravili ko ste i odakle ste, pa da konacno budete naki narod Hrvati, "dostojni" svetske civilizacije. Ali ne ide dekse to tako. Mozes pljuvati po forumima, nazivati nas ubicama i svakako, ali mi SRBI smo za vas (pokatolicena srpska pseta) amateri u ubijanju. Krv je na vasim rukama.

 15. Deda says:

  Ja sam Srbin i prekjuce sam telefonirao sa mojim drugom Slavkom Hrvatom koji zivi u Hrvatskoj i koji kaze: "Nema goreg naroda na svitu,Hrvati su izrod ljudskoga roda"

 16. Fidel says:

  Stvar je u tome sto je Srbija uvek bila protiv okupatora,za samostalnost,nezavisnost.A ove izjave su od pripadnika (kroz celu istoriju) okupacionih,invazionih,izrabljivackih,robovlasnickih,kapitalistickih drzava,USA,GB,FR,GER...Naravno da nece lepo pricati o drzavi koja se odupire njihovoj okupaciji,dominaciji... Svi koji su klekli pred tim silama,poklonili im svoje drzave bezpogovorno,nisu im rekli NE,pokazali da zele da budu njihovi robovi....,da ratuju za njih...,naravno da nisu bili izlozeni takvoj propagandi.Dovoljan je primer ”Predlažem da se srpskoj deci zabrani u školama učenje srpske nacionalne poezije„ – prof. dr Rolf-Diter Kluge, direktor slavističkog seminara Univerziteta Tibingen, na okruglom stolu Univerziteta u Tibingenu, 1997. Zabrana srpske nacionalne poezije!!!Zasto? Pa zato sto se u njoj velica otpor okupatoru!

 17. Basmebrigazasve says:

  Jebem li vam majku ustasku i tursku pa nad kojim narodu je izvrsen genocid srbima ili vama ustasama.Pa od vas ustasa je i postao genocid vi ste najpoganija nacija koja hoda zemljom i srbi vam nikada nemogu vratiti koliko ste nam zla nanijei, a vi balijice trazili ste rat i hjtli ste obnoviti osmanlijsko carstvo da vam srbi opet budu raja,nema od toga nista.A onaj bjedni srbin sto se stidi daje srbin neka prijede u turke ili ustase,ja sam ponosan sto sam srbin

  • Mirko says:

   tako je brale. Nije ovaj stidljivi najvan, nego tako iza paravana privicira, pravda se lupetanjima zbog nekog greha. E ti su sve zamesili.

 18. Dragan says:

  I say next time we live up to there bullshit expectation and description of us. We exterminate everything muslim or catholic with extreme prejudice. If we, as a people cannot live in peace on our land without some one trying to butcher us. We fight to the last, and let our enemy's in the EU and USA never forget us. Enough is enough.

 19. Nole says:

  Deks,,,ajde klekni malo da ti obradujem usnu duplju

 20. deks says:

  samo vi pisite, vi duboko u sebi znate da ste koljaci i genocidasi, krajem 2 svjetskog rata srpske partizanske brigade pobile su oko 250 000 hrvata na bleiburskom polju i na kriznom putu, jos ste zabranjivali da se to sazna u jugi, 80 godina ste vladali 80 godina ste terorizirali, dok nije dosla oluja, na kostima nevinih ste napravili RS gdje na svakih 10 km se otkrivaju nove masovne grobnice hrvata i muslimana, i jos uvijek glumite zrtve i spominete povijest bagro cetnicka

  • Slava Rodu says:

   Dakle,jedini odnos prema hrvatima je pun reciprocitet u svemu i to na isti hrvatski način. To će jedino razumeti ZAUVEK.

  • Zoranka says:

   Pa vi ste se sami poubijali da bi okrivili srbe ali nam nemozete nista jer pravda je spora ali dostizna necoveku jedan govnarski

  • Mile savić8deks, neznalico. Zašto je, kako kažeš, 250000 nevinih hrvata, pobijeno u Blajburgu. Šta su oni tamo tražili, u tuđoj zemlji? Zašto su napustili svoju "lijepu". Samo ti se kaže:osećali su strah, zbog užasa koji su says:

   Deks, neznalico. Zašto je, kako kažeš, u Blajburgu pobijeno 250000 "nedužnih" hrvata? Nedužni,? zašto su onda bežali? Zašto su napustili "lijepu"? Strah ih je oterao sa ognjišta, strah da će morati da odgovaraju za Jasenovac, Gradišku, za sve one užase koje ste uradili Srbima, a koje je mogao smisliti svaki drugi, samo ne ljudski mozak! Naše prokletstvo je, da je većina tih ustaša srpskog porekla. Taj jovo (otkud kod "hrvata" Jovo), i sledeći koji se stidi što je Srbin (drugar, nemoj da se stidiš, nisi ti SRBIN), su samo obične ustaše.! Vi spadate u onih 80% "hrvata" koji imaju srpski koren! Poznata vam je uzrečica:"nema ustaše dok ga ne rodi majka srpkinja"!

 21. Enki says:

  Iza svog tog zla koji seje novi svetski poredak i njegova agenda, očigledno ne stoje normalna emotivno-razumna ljudska bića, zar ne? Psihopate su to, ako su mogli da bace atomsku na naseljeno mesto, zamislite šta su u stanju još da urade.Ali iza toga stoji mnogo veća i bolesnija sila, oni se ponašaju prema nama kao ljudi prema farmi stoke, koristi ih za svoje potrebe i interese, tako i "oni" oduvek koriste i kontrolišu svetsku scenu, apsolutno sve.Ne budi slep, vidiš i sam da je sistem bolesniji mnogo nego što jeste, samo znanje i čisto srce će ti pomoći.Pali anđeli, arhonati a zapravo Reptoidi i njihovi mešanci hibridi stoje iza svega, to je jedina istina, a vi i dalje verujte da ljudska bića mogu da rade takva nenadmašiva bolesna i mračna zla.Open your eyes

 22. deks says:

  Mi smo imali jasenovac gdje su strijeljani svi protivnici Pavelicevog rezima, i vecina nevinih ljudi, ali srbija pocetkom 2 svjetskog rata osniva 9 koncentracijskih logora pod vladom Nedica, ti se logori zovu: koncetracijski logor Banjica, koncentracijski logor sajmiste, koncetracijski logor topovske sume ,k.l veliki beckerek, k.l crveni krst u nisu, dulag, svilara ,paracin, burica stala, ili se i ovo od vas sakrivalo, nadjite i procitajte tko je tu ubijan

  • vlada says:

   Sajmiste je blento bilo na teritoriji Ndh !

  • petar says:

   ...a Tko, prosim?

  • Analtevs says:

   A, ja sam deks imala strinu koja je bila Hrvatica i koja je bila rodom iz Virovitice...I tako je moj stric koji je bio Srbina j@bao vama vasu Hrvaticu, Deks, nekih pedesetak godina. I poceo je rat i moj stric nije oterao svoju zenu Hrvaticu, niti je se odrekao, a vi ste izbacivali iz kuca i ubijali svoje zene, sa kojima ste imali decu, samo zato sto su bile Srpkinje! Sve ste sami uradili i rekli o sebi, bedaci!

 23. deks says:

  da ne pominjem sta ste u ovom ratu radili i koligo logora imali pocevsi od prijedora gdje ste sve nesrpsko pobili, i vi mi pricate o pravdi i istini, dobro ovi kazu da su srbi gamad

 24. deks says:

  da ne pominjem sta ste u ovom ratu radili i koliko logora imali pocevsi od prijedora gdje ste sve nesrpsko pobili, i vi mi pricate o pravdi i istini, dobro ovi kazu da su srbi gamad

 25. svetijovan says:

  Sve sto su ti svetski zlikovci i idijoti svojevremeno rekli to i danas o nama misle. Za takvo stanje i misljenje i sami smo dosta doprineli, time sto nasi politicari i odgovorni ljudi nemaju dostojanstva i postovanja prema svojoj naciji. Prodaju se za male pare, a takve ljude niko ne postuje.

 26. Danja says:

  Deks, genetski otpade! Vidi se da si "Hrvatina". Vidi se da si ustaša. Da li da se Srbi stide što su tvoji preci zvjerski mučili i pobili više od 750 000 Srba do konca 1943.? Jel da se Srbi stide što su se borili protiv takvog zla? Ti si izrod zdravog razuma i bešćutan stvor. Kad bi ti i ostali ustaški trolovi imali imalo ljudskosti, pročitali bi knjige svojih nacističkih saveznika iz Drugog svjetskog rata. Ali ti i tebi slični ne žele istinu. Žele samo opravdanje svojih zločina. Vi živite u skučenom svijetu svoje bolesne duše. Zato neka neka mladi Srbi pročitaju "Zapisi iz NDH", autor je Edmund Glaise von Horstenau, nacistički povjerenik za Hrvatsku u Drugom svjetskom ratu. Citiram ga sa 20.-te stranice: "Na kraju 1943. izaslanik dr. Neubacher procijenio je broj ubijenih Srba na oko 750 OOO". Treba imati na umu da su se ubijanja nastavila sve do konca svibnja 1945. godine. Uostalom, zato i u New Yorku postoji spomenik nacističkim žrtvama i spominje se upravo ova brojka. Zašto? Zato jer se može dokazati! (Spomenik je postavljen davno prije bombardiranja Srbije. Izgleda da im je izletila istina). Također bi nepravedeni i bešćutni lažovi poput Deksa i slične ljudske gamadi, trebao da pročita knjigu "Istina mora izaći van", autora Josipa Boljkovca, prvog ministra unutarnjih poslova RH. U njoj je jasno prikazano kako su Srbe (većinom civile) odvozili na zagrebački velesajam, mučili ih ubijali i da su zapravo ustaša Gojko Šušak, Vladimir Šeks, Tomislav Merčep, Branimir Glavaš i ostali zlotvori inicirali početak rata. Glavaš je taj koji je naredio ubojstvo časnog hrvatskog policajca Josip Reihl Kira i to samo zato što je zbog njegovog angažmana postojala mogućnost da ne izbije rat u Slavoniji! Što se tiče bajki o genocidu u Srebrenici i opsadi Sarajeva, treba pročitati knjigu "Masakr u Srebrenici: dokazi, kontekst, politika" čiji su autori Edward S. Herman i Philip Corvin (postoji prevod na srpskoj ćirilici). Osobito je značajna knjiga: "Srebrenica – istorija jednog salonskog rasizma” autora Aleksandra Dorina koji se 14 godina bavio razbijanjem monstruoznih laži prema srpskom narodu. Obje knjige dokazuju da su Bill Clinton i Alija Izetbegović dogovorili "genocid". Pri čemu je Clinton rekao Izetbegoviću da mora biti najmanje 5000 "ubijenih" Muslimana da bi on usmjerio NATO snage na Srbe. Zato je Naser Orić sa mudžahedinima pobio 3.326 srpskih civila i isprovocirao Srbe da napadnu Srebrenicu. Tada je pobijeno 2000 muslimanskih boraca (među kojima je bilo i maloljetnih), ali ne civila kako se zlobno lažiraju podaci. Muslimani su ti koji su također zatvorili Sarajevo i pucali prema srpskim položajima upravo zato da bi isprovocirali sukob. Sve ovo možete pročitati u gore navedenim knjigama. Naravno, ovo je namijenjeno mladim Srbima kao i onim Srbima koji "puše" informacije zapadnih medija, da znaju da nemaju čega da se stide. Što se tiče Deksa i slične ljudske sramote, njima istina nikada niti nije bila bitna. Bilo im je samo bitno da opravdaju nekažnjeni genocid svojih predaka iz drugog svjetskog rata i etničko čišćenje iz tzv. "Domovinskog" rata. Prema tome, Deks i njima slični ne bi prepoznali i priznali istinu makar istina bila slon koji im je pričepio kurje oko. Ti i takvi ljigavci posegnuli bi u mračan kutak svog kamenog srca i rekli kako je taj "slon" zapravo, samo četničko-rusko-komunistička propaganda. Jer oni, ustaše, hrane se tuđom patnjom, a svoju djecu doje mržnjom. Ti i takvi izgovaraju smiješne parole: "Bog i Hrvati", a zapravo čitavo vrijeme sjede u krilu Sotone. Taj Bog na kojeg se pozivate i kojeg svojatate... bez brige, sudit će vam sramoto ljudskog postojanja. Za kraj par citata: 1)Hrvati nikada u historiji nisu imali vladara koji je govorio njihovim jezikom" (Franjo Josif) 2)Hrvati to su dronjci" (Franjo Josif) 3)Hrvati su izmet ljudskog roda (Adolf Hitler) 4)Hrvati su najhrabriji narod na svetu ne zato sto se nicega ne boje, nego zato sto se nicega ne stide"(Jovan Ducic) 5)Od svih naroda na zemaljskom saru, Hrvati su najgrozniji"(Karl Marx) 6)Boze sacuvaj nas gladi, kuge i Hrvata"(iznad ulaza u Njemacku katedralu) 7)Hrvate treba staviti pod starateljstvo"(Teodor Ruzvelt). Kada je 1848 izbila revolucija u Severnoj Italiji za otcepljenje od Austrije tkzv. Milanski ustanak, Hrvati su na celu sa banom Jelacicem poslati da uguse taj ustanak, gde stu pocinili stravicna zverstva. Tom prilikom Marks i Engels napisali su sledece stihove: Peitschen Gesindel in die Donau Staupen fort das Freche Lumpenpack Die Bettler, hongrig, inres Lebens mude Ein Schwarm Landlaufer, Schelme, Vagabunden, Kroatenabschaum, niedre Bauernaknechte Die ausgespien ihr ubersatigt land Zu tollen Abend tuuern Sicherm untergang u prevodu na sprski: Batinom oterati te bitange u Dunav Sibajuci odgurati od sebe ovu drsku poganiju Gladne prosjake, umorne od zivota Copor Begunaca, nevaljalaca, hulja, probisveta Hrvatska govna ljudskoga roda, niske seljacke slugenjare Koje je izbljuvala wihova presita zemlja Da bi postali besni pustolovi i da bi sigurno propali Austrougarski vice-maršal Gherter: "Ja nisam video u svome životu, ni čuo za zveri u ljudskom obličiju poput hrvatskih vojnika. Mada su ratovali sa nama i prvenstveno služili za zastrašivanje i represiju nad narodom, ja kao čovek se stidim sto su stajali u našim redovima. U samoj borbi bi napuštali položaje, dok bi veoma vešto izbegavali protivničku vojsku i uvek se kretali ka zbegovima koje su sačinjavali goloruki ljudi, žene i deca. Kada bi ih ponekad i stizali činili su strahote od kojih se i nama dizala kosa na glavi. Oni su pogan svetu i evropskoj kulturi." Američki predsednik Hari Truman, posle upoznavanja sa ustaškim zverstvima kaže: "Hrvati su nezreo narod. Evropa bi trebalo da ih stavi pod tutorstvo."

  • Zagi says:

   Bože, pa vi ste stvarno bolestan narod 😱 Sonntag, 29. Oktober 2017 citati Evropljana o Srbima Poznati ruski pisac i povijesničar Solovjev o Srbima i srpskim vladarima zapisao je “da su od cara Dušana do današnjih dana kažnjavali svoje pripadnike režući im jezik, nos, i uši, a često su ih i žive spaljivali”. Jedan bizantski pisac je zapisao, ”Srbi su narod željan rata, svađe i pljačke”. Britanska spisateljica Darhem, nakon svojih putovanja i studija naroda na Balkanu, zapisala je: ”Srbi su narod najzaostaliji i u isto vrijeme najmegalomanskiji, najšovinističkiji. Često njihov ekstremizam graniči s paranojom”. Britanski premijer Winston Churchil na vijećanju u Jalti rekao je: ”Da se postigne mir i mirnoća u Europi neophodno je razoriti ne samo imperijalizam Njemačke, nego također imperijalistički šovinizam male Srbije”. Rumunjski povjesničar Konrad Bercovici zapisao je: ”Srbi su nacionalisti, beskrajni megalomani bez vjere, to je najšovinističkiji narod Europe, ako ne i cijeloga svijeta, sa Srbima je nemoguće raspravljati, jer su bez razuma. Njih treba mlatiti jer respektiraju samo silu…”. Britanski dnevni list “Manchester Guardian” od od 03. kolovoza 1914. donosi: ”Kad bi se Srbiju moglo odvući na sredinu oceana i potopiti, tada bi se Europski zrak pročistio”. Povjesničar Gathorn Hardy naveo je: "Da se je sukob sa Srbijom mogao lokalizirati, možemo biti sigurni da bi se pretežne simpatije u Velikoj Britaniji bile za to da se kazne horde nacionalističkih bandi". Sigmund Neumann zapisao je :”Povijest Srbije je beskrajna borba opterećena nasiljem bez granica, nepoznata među civiliziranim zemljama. U toj borbi u kojoj laž, prijevara, izdaja i osveta, ubojstvo i zločin, bijaše priznato kao normalno pravilo, rasla je srpska generacija i četništvo, istomišljenici generala Mihajlovića, pa se tome bez muke može razjasniti politički banditizam koji karakterizira srpske upravljače, političke i vojničke vođe".

   • Svetlana Simic says:

    Mozes li ti malo intiligentnije da razmisljas - Gde ti je glava u njoj nista nema kada kliknes samo cujes klik-klak prazno - Vi ste praznoglavi narod - Mrzite se do podne a posle podne ceo svet - ZASTO sta se u vasim glavama desava - Da imate bar malo nekoga znanja ni to nemate - SACUVAJ ME BOZE;))

 27. r.srpsak says:

  Tacno sam ponosan sto pripadam ovom narodu

 28. LADY GAGA / pod Javorom ovce pasu,čini mi se......ma ne čini mi se,jesu moje........ says:

  ŠTA JE ENCIKLOPEDIJA CATENA MUNDI? TO JE ENCIKLOPEDIJA SRPSKOG NARODA, I O SRPSKOM NARODU, U KOJOJ JE SVA, ZAPANJUJUĆA ISTINA O TOME ZAŠTO NAS UBIJAJU, I ZAŠTO MI,SRBI,MORAMO DA PREŽIVIMO. ZABORAVITE SVE ONO ŠTO SU VAS POBORNICI GERMANSKE ISTORIJSKE ŠKOLE UČILI. ISTINA JE NEGDE TAMO,A IPAK NA DOHVAT RUKE. ......I ZAŠTO JE STARI RAS ISTO ŠTO I STARA RUS......... ........A RASJANI ( RAŠANI - SRBI ) ISTO ŠTO I RUSJANI,RUSIČI,RUSI........... ETRURCI NISU NEPOZNAT NAROD. Evo ih na balkanu, postoje....... www.catenamundi.rs/enciklopedija/sta-je-enciklopedija-catena-mundi/

  • Jovo says:

   Vi srbi ste stvarno odabrani narod.Svi značajni ljudi u istoriji su usrvari Srbi.Aleksandar nije bio Makedonski nego Srbski,Napoleon se pravim imenom zvao Negovan itd.

 29. LADY GAGA / pod Javorom ovce pasu,čini mi se......ma ne čini mi se,jesu moje........ says:

  MOLIM REDAKCIJU INTERMAGAZINA DA NAJKASNIJE ZA POLA SATA UKLONI KOMENTARE OVE BUDALE DEXA KOJI SU PUNI STRAVIČNE MRŽNJE PREMA SRBIMA I KOJI NAS DUBOKO VREĐAJU. U SUPROTNOM ĆU ISTE KOMENTARE PROSLEDITI RRA, MINISTARSTVU KULTURE I INFORMISANJA I ODSEKU ZA VISOKO TEHNOLOŠKI KRIMINAL HVALA NA RAZUMEVANJU. P.S. ŠTA VAM JE,PA OBJAVLJUJETE OVAKVE BLJUVOTINE?

 30. ops says:

  Svi bi oni voleli da budu Srbi ali ne mogu! Zbog toga nas mrze i satiru oduvek. U danasnje vreme se desava fasizam na delu ali na svetskom nivou. I ovi sto vicu ja nisam Srbin'ja nisam Srbin mogu samo da nama Srbima koji se ponosimo tim sto jesmo da zavide i mrze. Uzdravlje.

  • Jovo says:

   Ceo svet bi voleo da je Srbin,da živi tako jadno kao Srbi.

  • Zagi says:

   Sigurno zavide, zato i viču:"Ja nisam srbin" 🤔🤯

 31. LADY GAGA / pod Javorom ovce pasu,čini mi se......ma ne čini mi se,jesu moje........ says:

  DOBRO........ ......ODO JA DA PRIJAVIM SVE OVO.

 32. Čedomir says:

  Bil Klinton je rekao i:" Kosovo više neće biti srećno mesto za Srbe...". Kal Marks je napisao da Srbi nisu istorijski narod i ds kao takvi ne bi trebalo da postoje Ispred manadtira Ostroga ,1945.godine , cnogorski partizani su pevali:" Ne verujem u nebesa već u Marksa i Engelsa...". To je tako od kako je Vizantija nestala. Nikada neće promeniti mišljenje da nas treba uništiti. I to je jedino što trebamo da stalno imamo na umu. Imena dželata nisu važna, neophodno je da ne ispuštamo iz vida sekiru!

  • Lune says:

   Hm,hmm...Madlen Olbrajt :"Srbice,farbati jaja,svojomkrvlju za uskrs".

 33. Aleksandar says:

  Ovaj Genetski Modifikovan Organizam koji se potpisao kao Deks ne vredi komentarisati, budale i pecurke se ne sade, same nicu. Respect za Danju!

 34. Pingback: Slobodna Hercegovina » EVO KOJE SVE POZNATE LIČNOSTI su pljuvale Srbe i Srbiju

 35. deks says:

  danja ti si ocigledno jedna teska cetnikusa, vjerojatno si posrbljena , ovdje se srbi spominju o tome kakvi su a hrvati su za vas pojam bili i ostali ne znam samo gdje si izvukla te lazi jel od svoga lazljivoga vuka karadzica, hrvati su vama pokazali kakvi su vojnici branili su vukovar tri mjeseca i unistili pola armije vam, a vi krajinu niste mogli braniti ni tri dana to je rekao vas slobo jebo vas on i mozete samo da nam pusite kurac ebo vam ja mater cetnicku

 36. deks says:

  pljkackali ste vi hrvate 80 godina i iskoristavali nasu dobrotu drzali smo vas kao kap vode na dlanu, necete vise majku vam jebem sto ste uzivali uzivali ste podavite se u svom smradu cigani

 37. Stjepan says:

  Pozdrav i postovanje od Stjepana iz Zagreba.Ne pada mi na pamet da bi se spustio na nivo seljacine i umobolnika tzv DEksa,te da bi bacao "Drvlje i kamenje"po Srbiji,ali da ste cudan narod i prica za sebe,jeste,Covjek koji je predvodio agresiju na Srbiju 1999.g.g i bio najveci huskac te agresije,danas dobije pocasno mj.kao nekakvi savetnik u Valdi Srbije.I nogama i rukama se trgate da udete u tu (Ja kao Hrvat sam protiv te tzv.EU)tzv.EU od koje suvas skoro sve drzave 1999.g.bombardirale.Pa recite misami dali je to normalno i u redu.Ja kao Hrvat(Nisam mogao birati naciju i vjeru svojim rodenjem)vise postujem Vladeka i Rusiju po pitanju ukrajinske krize nego vi SRbi.Na kraju samo(Sta bi rekao ludi Izet Fazlinovic)...Braco moja mila....

  • Aljoša Jovanović says:

   ++ dosta ti je ovo dobro. ali sam znaš ko sebi bira savetnike - tu se narod ne slabo pita. kao i u svemu ostalom. sumnjam da bi Toni Bler dobio mnogo glasova za tu skupu poziciju..

 38. Danja says:

  Deks, ti jadni, zadojeni fašistički stvoru... vjerovao ili ne, poštujem te kao neprijatelja, ali kao objektivnog sugovornika, nikako. Baš kao što je napisano u mome prethodnom postu koji nisi niti uspio pročitati zajapuren od silne mržnje prema svemu što je srpsko. Očito treba ponoviti: ti samo jedan običan sotonski crv. Tvoji argumenti su tipična fašistička laprdanja i prozirni alibiji za učinjena zla. Širiš negativnost svakom svojom rečenicom, a hvastanje sa vrlim vojničkim pobjedama ne stoji iz dva razloga: ljudi koji su učestvovali na prvim crtama bili su, između ostalog i vukovarski Srbi, ali to se "zaboravlja" da se kaže. Upravo je Tomislav Merčep pokrenuo rat u Vukovaru. To je javna tajna. Prva žrtva Vukovara je Srbin Jovan Jakovljević. Dakle, polazište tvojih argumenata je ukorijenjena mržnja i bilo kakav zdrav, argumentirani stav, spodobe poput tebe nisu u stanju prihvatiti. U Hrvatskoj, naprosto, vlada kolektivna patologija. Čast izuzecima poput Josipa. Ne radi se o tome da nije dopušteno kritizirati bilo koga, pa tako i Srbe, ali monstruozne i subjektivne laži koji se plasiraju da bi se opravdao nekažnjeni genocid... e pa previše je! Svaki častan Srbin i Srpkinja sasvim sigurno ne podržavaju smaknuće vukovarskih ranjenika ili zločine poput onih u Škabrnji, međutim... problem je što s hrvatske strane nema osude hrvatskih zločina već se stalno pokušava pronaći opravdanje zašto je to bilo potrebno. Uostalom, to što žele zadojeni mržljivci poput tebe Deks, jest da se zbog pojedinačnih zločina Srba, opravda genocid u Drugom svjetskom ratu, etničko čišćenje u Domovinskom ratu i grupna smaknuća u Zagrebu (obitelj Zec), protjerivanje Srba iz kuća i stanova u Karlovcu, Splitu, Gospiću i da dalje ne nabrajam. Drugi razlog: ma kakvi se to silni "junaci" hvastaju sa dogovorenim ratom!? Nije nikakva tajna, uostalom o tome su pisali i neki istraživački novinari poput Domagoja Margetića, da su Francek i Slobo dogovorili tzv. "humano preseljenje" stanovništva. Zato su se srpske trupe počele povlačiti 30 minuta prije napada "junačkih" hrvatskih snaga... predvođenih NATO plaćenicima (sudjelovale su privatne vojne formacije sastavljene od bivših agenata CIA-e). To je razlog zašto su Srbi iz Čikaga tužili američku kompaniju MPRI kao predvodnicu i pomagača u vršenju etničkog čišćenja Srba. Dakle, što se tiče tvojih basni o pljačkanju "jadnih" Hrvata, pokazalo se sada tko vas pljačka. Imate svoju državu, ali nemate dovoljno Srba da ih optužite da su oni krivi i za pljačke u pretvorbi i privatizaciji. Ustvari, sada kada bivši premijer Sanader leži u zatvoru, e sada se odjednom sjetilo da je on, zapravo, porijeklom Srbin! (do tada je bio primjer pravog hrvatskog patriote). Kada bi likovi poput Deksa imali zrno objektivnosti, shvatili bi da ih na mržnju potiče tek njihova projekcija betonirana predrasudama i vatikanskim lažima... ali, što bi onda dalo smisao života Deksu i raznim Deksićima? U čemu bi im bio smisao života, ako ne u mržnji? Ti jadniče, kako ti je samo život promašen... umjesto da pronalaziš razloge zašto i kako ljubiti, ti pronalaziš razloge zašto nastaviti mrziti. Žalim te jer si izgubio dušu, a kako je krenulo... ostati će u vlasništvu Sotone.

  • N.N says:

   Danja svo postovanje Danja :) neko sa razumom i sa ''njihove'' strane

 39. rade Bukara says:

  svi oni koji suovo govorili mogu srbima patriotama da ga dudlaju

 40. xy says:

  Da, mi Srbi smo pocetak i kraj. Kad nas ne bude, nece biti nikog. To je alfa i omega.

 41. za kralja i otadžbinu says:

  Pamtiti možemo. Od njih se čuvati moramo. Al moramo i oprostiti inače nećemo se nikada vratiti do Nebeske pravoslavne Srbije. Oprosti nam dugove naše kao što i mi opraštamo dužnicima svojim. Amin cccc

 42. Steve says:

  ma mismo pizde najobicnije,kod nas vecine bi brat izdao brate,sto se i pokazalo u praksi.Treba nas jebati dok god se ne osvestimo jer jos uvek nismo!!!

 43. deks says:

  samo ti danja laprdaj, ja dobro znam ko je mene protjerao i grad mi spalio, dobro znam koje tukao kolonu civila s brda na putu u izbjeglistvo, samo ti laprdaj nek smo mi sa vama raskrstili mi smo za vas pojam i bit cemo pojam

 44. deks says:

  vi srbi ste majstori u lazi i izmisljanju a vasa povijest je puna nasilja i mitomanije, kao ona o izmisljenom marku kraljevicu gdje sjece macem svoju majku a sestru baca na kolac, a svaki rat ste ispusili a taj gubitak pretvorite u velike ponosne dogadjaje, kao bitka na kosovu i slicno, gadite mi se a ti danja si vjerojatno nasjela na te brbljarije svojih srpskih lazova dodji malo u hrvatsku dodji malo u bosnu madjarsku albaniju kosovo, prepuna je zemlja nevinih kostiju sto ih vi srbi zakopaste, zato ne govori mi o pravdi i dobroti srba jer srbi su jedan genocidan narod, ali to su svalili na hrvate gdje nisi smio reci da si hrvat, sustavno ste posrbljavali po bosni, sreca pa se na vrijeme otesmo i vidjesmo zlo s istoka, u boj za narod svoj

 45. JAKOB says:

  Ja sam jevrejin po veri ali se Srbinom osecam i verujte mi da cestitijeg i pravednijeg naroda od Srba nema.A ti Deks vidim da pises na lepom srpskom jeziku,a pretpostavljam da i pricas srpski,poganijeg naroda od hrvatskoga nema,pa vi ste jedini imali logore za decu,ej pa to nije zabelezeno u ljudskoj istoriji.Ubijali ste na najsurovije nezamislive nacine pripadnike moga naroda,Srbe i Rome,700.00 i slovima sedamsto hiljada,i to coveka po coveka,sram da vas bude.Vi ste geneski otpad ljudskog roda pa zato i stoji natpis na katedrali u Magderburgu vec 400 godina sačuvaj nas Bože kuge, gladi i Hrvata!

  • Aljoša Jovanović says:

   O Jakove, a od stare loze. lepo ti je ovo, ali malo preteruješ: mislim da Krvati nikad nisu bili autonomni zločinci i da im se svega pripisuje pogrešno. Znaš i sam da je u Nacizmu bilo čak i kooperativnih Jevreja. Krivica Vatikana je ogromna. Za zlo, uvek treba pre kriviti gazdu i vlasnika dželata, naravno bez abolicije ubica i ubistava, a uz obaveznu ogradu i izbegavanje generalizacija. Zločinci su zločinci pojedinačno, čak i ako u grupi nastupaju. Takodje, zapamti, svako ko okači kamu za pojas, ne perorez da ljušti jabuku, unapred se spremio da je upotrebi na nečijem vratu. A znaš da kama nija bila samo ustaška. Po svedocima iz logora, ustaše su sredinom 1944. u Jasenovcu imali veliko slavlje - milionitu srpsku glavu- valjda im je to bilo najvažnije. A rat je potrajao još 9 meseci.

  • Jovo says:

   I srba

  • Danilo says:

   Na kojoj katedrali?

 46. Miiii says:

  Deks pokaži ovo majci rođenoj sve sto si napisao... Majka će ti pogledom reci kako te je othranila i vaspitala...jako mi je zao sto je jedna majka rodila tako nesto:(((

 47. Danja says:

  Što se tiče tvoga protjerivanja, vjerujem ti da su te moji Srbi protjerali. Kad bi bolje čitao shvatio bi da mi, Srbi, ne bježimo od činjenice da se i među nama nađe onih kojih Hrvatima i Muslimanima odgovaraju jednakom mjerom. Međutim, tvoj stav kao i stav sličnih Deksića, o "iznenadnom" protjerivanju i zanemarivanju vaših prethodnih genocida, jest upravo uzrok što ste "pojeli ono što se požnjeli". Uostalom, koji to narod ima baš sve ljude za koje se može reći da su anđeli? Dakle, stvar je u tome što su Srbi u većini slučajeva (90%) po svome habitusu humanisti. I to čak previše. Jer da nisu, zar bi tako brzo zaboravili 1941. i pobratili se sa onima koji su ih do "jučer" klali? Digresija na logor za djecu, nalazio se u blizini Zagreb, konkretno u današnjem gradiću Jastrebarsko. O tome u hrvatskoj povijesti nema ni riječi. Toliko o hrvatskoj objektivnosti. I nadalje, zar bi Srbi na vašu mržnju i prijetnje smrću trebali uzvraćati tek ljubazno: "Pa znate, nije to lijepo... to nema smisla... ljubav bi trebao da bude jedini smisao" itd. Za to vrijeme Deksići poput tebe rezali bi im vratove. Dakle, problem je očito što Srbi ne žele umirati kao 1941. do 1945., već bi valjda, trebalo da umiru uvjeravajući svirepe ubojice i zlotvore kako su zaslužili živjeti kao i svaki narod. Kratak osvrt na moj prethodni post: tjedan dana prije "genocida" u Srebrenici pobijeno je (a to je ono sigurno) 3.326 srpskih civila. Na isti način, zapamćena su hrvatska zla i zato su pojedine skupine Srba (ne opravdavajući već ih razumijevajući) odlučile da se obračunaju s zlom na najsiroviji način. Što se ostalog tiče, u pravu si: vi ste samo pojam! Ništa drugo! Toponimska nacija koja se prije više od 1000 godina izrodila iz svoga naroda. I povijest će vas pamiti tek kao jedan pojam. Kad se već spominje falsificiranje povijesti, nema vam ravnih! Što vi izmislite, ni pas s maslom to ne može pojesti! Posljednji vaš pokušaj falsificiranja je prisvajanje srpske ćirilice. Za svoju braću: ukucajte pojam "Hrvati nam kradu ćirilicu", pa će vam biti jasno kako opstoje trolovi poput Deksa. Prva falsificiranja počinju s prvom gladi. Kako i ne bi... vladala je teška glad, posebno u Lici i Dalmaciji (što se tiče Hrvatske), a katolički svećenici su koristili sve moguće načine da povećaju svoje "stado". Vatikan je vršio pokatoličavanje na dva načina: mitom i mačem. Za Srbe i Ruse nitko ne može da kaže da su ikoga prisiljivali da prihvati njihovu vjeru. Podsjećam na doktora Juraja Krnjevića koji je 1955. godine na osnovu istraživanja iznio zapažanje da je prije 120 godina Hrvatska bila vrlo malena. Činilo ju je Zagorje i okolina, to je bila Hrvatska… Onaj kraj gdje se govori “kaj” to je bila Hrvatska. ”Hrvati ni prije ni poslje 1918. nisu imali svoju državu. Od vremena njihovog odvajanja od Srba i miješanja sa raznim rimokatoličkim narodima – Italijanima, Germanima i Mađarima, tokom 19. vijeka, oni su bili podanici Habzburške monarhije. Potom su bili državljani Kraljevine SHS. Prvu državu dobili su proglašenjem marionetske NDH 1941. godine. Potom su tu tvorevinu, podignutu genocidom nad milion Srba, utvrdili Tito i komunisti, a dovršili Vatikan i zapadne sile predvođene Njemačkom i Amerikom. Za razliku od Deksa i njemu sličnim neznalicama i mržljivcima, iznosim podatke koje svatko, tko želi doista može proučiti uz uvjet da ne bude intelektualna lijenčina... dakle, svatko to može proučiti sam. U tome smislu dodajem: Po austrougarskom popisu stanovništva iz 1850. u Dalmaciji je bilo 330.000 Srba rimokatolika i 70.000 pravoslavnih Srba, bez pominjanja Hrvata. U Slavoniji je bilo 250.000 Srba pravoslavnih i rimokatoličkih, tzv. Šokaca, bez pominjanja Hrvata. U Istri sa Kvarnerskim otocima bilo je 134.555 rimokatoličkih i pravoslavnih Srba, bez pominjanja Hrvata. Dubrovnik je uvijek bio srpski grad, koji je krajem devetnaestog vijeka, slično kao i Vukovar, pretvoren u velikohrvatski rubni bastion, a nakon Drugog svjetskog rata, voljom komunista, potpuno „oslobođen“ od Srba, koji su proglašeni Hrvatima. O Dubrovniku kao nacionalnom i kulturnom sjedištu južnodalmatinskih Srba najbolje svjedoči popis stanovništva od 31. decembra 1890, po kome je dubrovačka općina imala 11.177 stanovnika, od kojih je bilo 9.713 Srba rimokatoličkih i pravoslavnih. U samom gradu živjela su 5.823 Srbina. U popisu stoji da Dubrovčani govore srpskim jezikom, a pisali su Vukovom latinicom i ćirilicom. Ostatak stanovništva pripadao je Italijanima (Romanima) 716, Mađarima (384), Nemcima (285) i drugima. Hrvata nije ni bilo. A sada u tom Dubrovniku nema Srba, pretvorili su ga, kao i srpski Vukovar, u bastion mržnje prema Srbima. Što se tiče tvojih ostalih bljezgarija i neargumentiranih predrasuda, valjalo bi proučiti antičku Srbiju. Tada bi se saznalo da je Skadar bio srpska prestonica od 490. do 1181. godine, dakle više od pet stoljeća. Što se tiče kostiju nevinih, kad bi ti iole znalo makar o povijesti, tada bi znao da je na brdu Taraboš, kosti ostavilo oko 130000 srpskih i crnogorskih boraca, braneći svoju prestonicu. U Albaniji i danas postoji mnoštvo srpskih škola, crkava, kula i naseobina. Srpsko ime se zatire baš kao i u Kosovu, Hrvatskoj i Bosni (nova toponimska nacija, "Bošnjaci"). Za kraj, upućujem na uglednog hrvatskog povjesničar (mlad čovjek, neopterećen mržnjom), dakle povjesničar mlađe generacije, Tvrtko Jakovina, izjavio je na hrvatskoj televiziji, da su Srbi 1918. godine spasli Hrvate i da Hrvatska, da je Srbi nisu prihvatili u zajedničku državu, danas ne bi postojala. Jakovina je rekao i da bi u tom slučaju „takozvani Hrvati iz Zagreba i Zagorja bili mađarska provincija, a ostatak katoličkog stanovništva iz Dalmacije, Slavonije, Like i BiH – ono što i jesu – Srbi katolici".

  • Groß Albanien says:

   Ti si veliko djubre i taja ti historija vazi vama karpatskim govana.to nepali kod nas civilizovan narod.vas govana smrda netreba niko i nece vas niko tako da gubite se govna smrdska nazad za rusiju odakle ste i dosli.govna naselela se na balkan u 7 veku a prica za skadar (Shkodra)da je bila smrdska u 5 veku pa ko vas nema bolesnije rase na ovom svetu,podavite se u svoja govna bagro smrdska.drzite se ove vase histrorije sto samo za vas vazi i tako cete dozivljavati(Ante Gotovinu) i njegovu cuvenu “Oluju“jer samo tako mozemo mi normalni ljudi osloboditi od vas govana.hvala bogu se hrvati oslobodili vas unistili vas za 80% tako da u hrvatsku vi “paraziti“nemate neki uticaj.dok se i bosna ne oslobodi vas“parazita“nece moci Bosnjaci da zive mirno.nas poznati Patriota {Albin Kurti}je jednom rekao sto mu dam za pravo svaku jednu rjec(srbi su ko kancer ako ih pustis da udju unutra nece nikad izaci i samo boles ce da sire zato im nesmemo dozvoliti da tu njihovu bolest nama sire)zivela Albanija,Kosovo,Bosna,Hrvatska i svi normalni narodi koi normalno zele da zive bez smrda i smrdije podavitese u vasih lazi i govana.

   • Alija says:

    Aferim... Turska Rijec :)

   • Vanja says:

    Primat- u stalu mars! Miran,ili bic ima da radi. Srbi odlicno znaju kako se postupa sa evolutivnim greskama..Čibe!

 48. rale says:

  DEKS:MNOGO LAJEŠ,J.B.P.M. N acističko O kupatorko T erorisťičn O organizacija

 49. Petar says:

  Niko mrznju ne nosi iz majcine utrobe. Ona se stice razlicitim metodima sistematskog ispiranja mozgova. Postoje oni retki koji to spoznaju ucenjem od ozbiljnih, kritickih, nezavisnih i naucno potkovanih izvora. Ostali ostaju da zive u mraku. Oni nisu u stanju istinski da vole. Mrznja je modus vivendi njihovog bitisanja. Oni mrze sve sto im dokazuje suprotno od onoga cime su nadojeni u kuci, vrticu, skoli, fakultetu, "crkvi", sekti, partijskoj organizaciji, vojsci, novinama, radiju, televiziji. Mrznja je olicenje lucifera, zato i jeste tako mocno oruzje u rukama malog procenta onih koji istovremeno raspolazu ogromnim kapitalom. Kako bi inace te jadnike napravili zlocincima, ako im ne bi ponudili ili mrznju ili novac, ili najcesce oboje. I zato ne cudi da su ti jadnici svuda oko nas. Moramo pokusati da ih uz pomoc zdravog razuma detektujemo i sprecimo ih u njihovim namerama, pocevsi tu tesku borbu od vrtica pa sve do starackog doma. Najvaznije u toj borbi je da sprecimo da taj virus mrznje ne zarazi nas same, pa da postanemo isti kao oni. Lek protiv te "zaraze" je ljubav, istinska hriscanska ljubav, koje se lucifer najvise plasi.

 50. Sam Ničiji says:

  Evo da se oglasi i jedan pravi Srbin. Naravno da nismo zaboravili. Naravno da ćemo vratiti čim se steknu uslovi. Nekakva lupetanja belosvetskog ološa nije odraz slike o nama. Pravog, čistokrvnog Srbina ćete po srpskom pismu prepoznati. A ti koji na vašem ustaškom pismu pišu, nisu čisti srbi. Oni su ili neupućeni ili nemaju plemenitu srpsku crtu u svom biću. Kada dođe vreme, vreme vraćanja, zavladaće panika u redovima onih ili vas, koji iz neljudskih pobuda pokušavate, kažem pokušavate da satanizujete moj plemeniti narod. Budite sigurni da će se opet srpska država oporavljena i od celog sveta poštovana, uspravna i ponosna, postaviti ispred svih. Neće doveka vladati izdaja i rasprodaja. Neće izdajnički ološ još dugo moći lažima i prevarama odlučivati o vremenu budućem. Naša pokolenja će to dočekati.

 51. Marko Albijanic says:

  A šta ćemo sa bombardovanjem glupostima od strane vas novinara? Svaki dan pročitam makar jedan tekst o tome kako smo mi Srbi loši. Prosto se zapitam odakle takva propaganda u mojoj zemlji. Vi ste bre veća g....a od konduktera i komulannih policajaca zajedno. Čik da vidim u Nemačkoj npr, da li nemci čitaju u dnevnim listovima o tome koliko su sramno poraženi dva puta? Ne bih rekao, njihovi novinari imaju časti i poštenja, kao i etike. I vole svoj narod. A vi? Koga vi volite, osim novca?

 52. deks says:

  nek smo se mi rijesili jednog zla a to zlo su bili srbi, a slobodno pokusajte opet sad vam nece biti oluja bit ce vam uragan, cetnicka kokarda sto se nosila hrvatskom nosila se dosta vas je bilo a vi se gusite u svojim lazima, snimci ne lazu pjesme vase ne lazu, spremaj slobo salate klat cemo hrvate, pa smo vas opet u oluji fino pustili da odete i to upravo one ubojice i palikuce koji su cetiri godine haracili po hrvatskoj....hrvat zna voljeti svoju domovinu to smo dokazali kroz povijest a vi srbi se ugusite u svom cetnickom smradu

 53. rade says:

  Ovaj Deks je ogrezao u lažima i nema snage da od toga pobegne. Samo jedan primer je dovoljan:U Blajburgu je zarobljeno nešto ustaša, koji- kao poraženi, nisu hteli da polože oružje, već je neko od njih pripucao. Odgovoreno je vatrom pobednika i pobijeno njih nekoliko hiljada, dok su ostali zarobljeni. U vreme građanskog rata, neimajući druge argumente, potegli su taj Blajburg i počela da uvećavaju broj poginulih. Najpre na pet-šest hiljada, zatim na deset, pa na 25.000 a ovaj otrovani amputiranog mozga sada penje to na 250.000!!! Može on da tvrdi da je u pitanju milion, a to će i tvrditi ako se njegovim amputiranim mozgom to kaže od šnajdera istorije. I? Šta sa takvima? Ništa, oni ne umiru, oni crkavaju od zlobe, padaju u nesvest kad Nole pobeđuje na primer. Takvi nikada ne mogu da shvate srpski doprinos svetskoj civilizaciji, koja bi bez Tesle, Pupina, Milankovića, Boškovića i plejade bila nezamisliva ovakva kakva je danas. Takve gluperde ne mogu da shvate veličinu srpske duše i astronomsku civiulizacijsku razliku između Srba i nekih drugih na Balkanu. Srbija je Pijemont slovenskog življa, kao što Garibaldi u Italiji ili nemački car itd. Ali se njihovi ujedinitelji slave, a srpskog ubivaju otpadnici od srpstva. Srbija stoji kao svetionik među narodima, a ovakvi mrzitelji ne postoje, a ako postoje- tragovi im smrde nečoveštvom.

  • Aca says:

   UH SRBINE NE MOJ MI O ISTINI.sRBI NE ZNATE NI ŠTA TA RJEČ ZNAČI.pOZDRAV IZ DEŽELE.SRBSKA ISTINA JE LAŽ

 54. deks says:

  samo vi lazite i budite uvjereni u svoje lazi, a tesla je cisti hrvat iz like, djed mu presao na pravoslavlje s katolicanstva za vrijeme osmanskog carstva jer turci nisu toliko dirali parvoslavce koliko katolike odnosno srbe, jer srbi su dali turcima guzice bili su pod turskom 500 godina a hrvatska je bila branik krscanstva nije se nikad predala i nikad je turci nisu uzeli, tesla je ponosno govorio ponosan sam na svoje hrvatsko porijeklo kao i na srpsko, a vi sto lazete i non stop izvrcete povijest i pravite onakvu kakva vam odgovara, ali mi dobro znamokakvi su srbi, hrvati su ponosni i kazu jesmo imali smo jasenovac i priznajemo svoju gresku, ali vi srbi nikad ne priznajete i svaki rat gubite, lazete o prvom doseljenju srba u hrvatsku u 16 stoljecu lazete za prvu jugoslaviju lazete za drugi svjetski rat lazete za drugu jugoslaviju lazete za bleiburg lazete za 250 000 hrvata, lazete o 40 godina vladavine, lazete za domovinski rat lazete za hrvatsku, lazete za bosnu, lazete za kosovo, lazete za vukovar lazuete za ovcaru, lazete sami sebe i gusite se u tim svojim lazima i velicate sami sebe a eto sta ostatak svijeta misli o vama a viu i dalje lazite

 55. deks says:

  kad budete spremni da kazete istinu, prvi cu biti spreman vam oprostiti za sve zlo koje ste donijeli ovom regionu koje traje 150 godina od pojave ideje velike srbije i nacertanija, ali znajte da nikad nece biti velika srbija na prostorima hrvatske i bosne

 56. Draga says:

  Ne znam dali je ime Danja žensko ili muško, samo želim da se zahvalim na detaljnoj argumentaciji o događajima u vezi rata devedesetih. divim se vašem strpljenju da toj budali dokazujete nešto što ne želi da razume. Da nije bilo partizana koji su oslobodili Hrvatsku oni nikad ne bi imali državu. Zahvaljujući Titu nisu zajedno sa nemcima bili proglašeni za okupatora i fašističkog kolaboracioniste. Njima ne vredi ništa dokazivati. Evo šta sada rade Rusima ti povampireni fašisti. Mi i ne znamo kako i kojim imenima nazivaju Ruse. Oni dostojanstveno izdržavaju jer znaju da su to mračne sile koji neće dugo trajati.

 57. Eeeeeeeeeeeee says:

  Deks-Ti si glupa seronja,hrvati nikad nisu postojili kao nacija ,muslimani su ostali poturceni srbi,a turci pobegli u tursku ako oces oko bosne i rvatske,zasto sa makedonijom nije bilo nikakvog rata.2 Sv.Rat vi rvati ste prvi poceli sada 90-tih ste opet prvi poceli pa posle Srbi oce veliku Srbiju,rvati hteli bosnu sa muslimanima kao za vreme turaka i rvatsku kao za vreme austrougara.Pogledaj malo po internetu SERONJO jedan samo baljezgas i seres na ta tvoja usta.

 58. deks says:

  eeh samo vi serite prvi antifastisticki pokret u porobljenoj europi je poceo u hrvatskoj, i to kod siska partizanska brigada sastavljena vecinom od hrvata, pogledajte seronje cetnicke malo i procitajte, a danja samo radi copy paste--- ZNATE KO JE GLUPLJI I PRIMITIVNIJI OD SRBINA, DRUGI SRBIN, pokazali ste se vi x puta dzaba vi sebe uvjeravate da ste dobri i fini mozete da mi sisate macora samo, ebo vam slobo i seselj mater cetnicku

 59. Danja says:

  Dakle, ne pada mi na pamet spuštati se na nivo primitivnog ustaškog trola koji se odaziva na "Deks". Njegovi redovni postovi završavaju sa psovkama, što obično ljudi i čine u nedostatku argumenata. Što se tiče Nikole Tesle, veliko-hrvatske izjave kojima prisvajaju srpske bisere ne treba da čudi. Tako tipično, tako licemjerno, tako hrvatski... S obzirom da sam svjedok ratnih početaka u Hrvatskoj, mogu slobodno da svojim dragim Srbima otkrijem neka dešavanja: 1990. godine, na centralnom trgu u Gospiću, ispred tadašnjeg hotela, miniran je spomenik Nikole Tesle. Biti će zato što su ga lički Hrvati cijenili kao "Hrvata". Glupost na kvadrat, na kubik... Dakle, vrlo dobro se zna tko je porijeklom Nikola Tesla, zato su mu i srušili rodnu kuću, da bi se danas prezentiralo kako je on nekakav Hrvat, bla-bla-bljuć... Vidi se da je Deks pravi ustaša iz Hercegovine... njemu se čak smiju i pošteni Hrvati. Druga stvar, to da je Tesla izjavio da je ponosan "na svoje hrvatsko porijeklo kao i na srpsko" je tek nespretna, ljigava Deksova laž. Naime, originalna laž glasi: "Ponosim se svojim srpskim porijeklom i hrvatskom domovinom", što je ponavljam, tek još jedna laž u nizu. Naime, Tesla prema svjedočenju njegovog nećaka Save Kosanovića, prvog ambasadora u Jugoslaviji, telefonski je kontaktirao Stjepana Radića. Ovaj (Radić) mu je rekao: "Vjerojatno se ponosite i svojom domovinom", na što je Tesla odgovorio: "Da, naravno", a hrvatski mediji su slavodobitno pronijeli originalnu laž koju sam naveo prije. Treće, prvi antifašistički pokret nastao je u Sisku od strane sisačkih Srba, jer oni su ti koji su bili ugroženi, dok su Hrvati pristupali partizanskom pokretu krajem 1943. Osobno znam svjedočanstvo starca koji mi je pričao kako se izvukao iz Sv. Ivana Žabno, selo kraj Siska. Iz ustaške uniforme prešao je u partizansku i tako masa njih. Prema tome, da ti Deks imaš imalo pameti, kao što nemaš... da imaš imalo srama, kao što nemaš... da imaš imalo argumenata, kao što nemaš... ne bi više svojom mržnjom i zlom kontaminirao ovaj virtualni prostor istine. Da, naravno da radim "copy paste", za razliku od tebe bavim se ozbiljnim povijesnim istraživanjem na podlozi dokumenata i činjenica... i naravno da ću dio svojih istraživanja prenijeti svojoj braći i sestrama... za takve poput tebe ne marim... ti i takvi odlučili ste mrziti i smisao vašeg (ustaškog; šiptarskog) života je mržnja. Što se mene tiče, samo nastavi... to će biti tvoja najveća kazna... jer zlo će te izgristi iznutra... i samo nastavi širiti prijetnje, zlo i laži, jer sada se svaki Srbin ili Srpkinja, mogu uvjeriti i predočiti kakvi su profili ljudi koji su izvršili genocid... to su bili ovakvi "Deksovi"

 60. dragan says:

  Auuuuu deks koji si ti moron,pa ti si bre glup kao k.... ,pa ja te uopste ne poznajem sto se podrazumeva i vidim da si glup i da neznas ni nos da obrises kao prvo da si neki heroj ili neznam ni ja sta,ti tako nebih ni pricao,nego ti si gluperda koja je nesto cula od nekoga i onda lupeta.....Braco Srbi ovoga psihopatu netreba ni slusati a ja bih bas voleo da ga vidim uzivo tu zgadurinu od coveka.....Pa bih ti ja objasnio sve majmune jedan,a time se trebas ponositi jeli majmuni su za tebe izmislili inteligenciju......u potpisu tvoj dragi cetnik.......a i oni glupi stranci sto jedu g.... o nama srbima,i oni sami znaju da nisu u pravu i da to sve lupetaju,a da ne vredimo nista nebih se toliko pricalo o nama......

 61. laky says:

  Tacna je konstatacija da"SRBI SVE BRZO ZABORAVLJAJU" I sto je najstrasnije to je da sa onim koji srbima su naneli najveci bol bilo bombardovanjem ili ubijanjem masovnim I progonstvom , posle kraceg vremena nastavljaju da se "PAJTAJU" kao da nista u proslosti nije bilo? Samo cu da dopunim srpsku karakteristiku, naime KARAKTER VECINA SRBA, koji prakticno kod srba I ne postoji? Dokaz o ovoj tvrdnji je kroz istoriju to potvrdjivao a evo par primera iz novije istorije: Srbi su dolaskom komunistickih hordi POGAZILI VERU U 87% , prihvatili komunizam kao daim ga je Bog dao I obozavali TITA kao njegovog izaslanika a u stvari je on taj koji je bio najveci zlocinac prema srbima; kada su srbi uvideli da je komunizam zlo sto je dovelo do njegovog sloma u komunistickim zemljama sem u Rusiji Kini I sev. koreji Srbi do tada ljuti komunisti ponovo se vracaju very I to u nekoj novoj formi kaja nema blage veze sa pravoslavljem do dolaska komunista I sto je najbitniji I svestenstvo propagira pravoslavlje koje ima mnogo slicnosti sa komunizmom a to je da I svestenici kao I srpski drzavnici bezobzirno pljackaju narod sve ovo nedvosmisleno pored svih nabrajanih mana srba ova NEKARAKTERNOST je bila a isada nastavila da bude Najglavnija osobina SARBA laky

 62. dragan says:

  Laki i ti po malo serkas......da nemamo karakter nije tacno,za kumunizam si malo u pravu ni ja nisam bijo za time,jedino u kumunizmu sto mi se svidjalo je da nisi smeo nista da ukrades,nekoga da napadnes,najebes,jedino to bih trebalo sada,a to da imamo posledice od tita,i da su nasi svestenici lopovi to nema nista sa narodom....U svakoj religiji ima takvih,naprimer ako si hrvat vasi svestenici su najveci pedofili,posto nisi napomenuo poreklo....ako nisi znao da su 70 posto ljudi morali da prihvate kumunizam,zato sto nisu mogli da se zaposle i nisu smeli da idu u crkvu a hteli......a sto se tice bombardovanja ne jedi gov.. to niko nije zaboravijo i zato nista narod nije kriv ako cemo o politicarima,tudjman je javno izjavijo.....dok sam ja na vlasti ni jednoga SRBINA nece biti,i zato nije odgovarao,a MILOSEVIC nije potpisao nesto sto je srpsko a ti to dobro znas,posto vidim da se razumes kao marica u kriv k....a mi SRBI i kada se branimo mi smo zlocinci,znaci mi uvek trebamo da stojimo skrstenih ruku i da nam radi ko sta hoce i tada bih svi vi zgadovi bili zadovolni....e toga nece biti,a sto se tice religije dokazano je da 99 procenata SRBA veruju u svoju religiju gde god se nalazili,dok vi neznate sta je kucna slava...ako si hrvat,ako si bosnjak i tvoji su nekada imali slavu pa se posle prodali....pozdrav od SRBINA dragi kenjarosu koji god da si......

 63. Goran simic says:

  „Srbi sprovode teror i siluju albansku decu” Pa to je istina. Zato smo i dobili po tamburi.

 64. Goran says:

  Izgleda da su skoro svi komentatori clanka premladi . 1987 je izdat Vuk u stripu gde smo svi lepo opisani u vremenu i gde se nalazi izjava Dositejeva gde se kaze kako razumijeva zitelje crnogorske ,hercegovacke, bosanske ,dalmatinske ,serbijanske horvatske .i pripadnike ortodoksne crkve i rimokatolike ne iskljucavajuci ni same turke, buduci da se zakon i vjera mogu promeniti a rod i jezik nikada. Ovu original izjavu sam u Novom Pazaru rekao jednom poslasticaru muslimanu na sta je on zanemeo. Ne znam ko je Deks provokator ali sam kao polaznik tecaja Nautickog centra iz Zagreba tamo bio 3 puta i niko me nije mrko pogledao. U jednoj prodavnici sam cak na jednoj prodavacici na plocici procitao ime Milica.Na njen komentar da je to u Hrvatskoj retko ime , ja sam odgovorio da je to kod nas u Srbiji izuzetno cesto ime ( naime i mojoj cerki sam ga dao ). Covek je izgleda neobavesten i ne gleda TV jer sam slucajno na nacional history u dva slucaja gledao emisije iz istorije Hrvatske i tamo je u jednoj rekonstruisan susret Srpskog poglavara Zaharija i kralja Tomislava ( za one koji nisu bili u Zagrebu spomenik kralju ujedinitelju nalazi se naspram Glavnog Kolodvora). Tamo se (u emisiji )nisu boli nozevima i macevima nego su se kao braca zagrlili.Zbog toga bi isti trebao prvo prouciti svoju dalju povijest .

 65. Goran says:

  Neko je jednom rekao Ako se mrznjom na mrznju odgovara kako ce se sve to zavrsiti.

 66. Goran says:

  Ima jos nesto .Nekada davno sam u skoli imao Vuka na slici sa sledecim recima: Radite i pjevajte jednako . Jedino tako cete se blagorodno osvetiti neprijateljima i sve ih posramiti. 1816. Manja verzija mi se nalazi na zidu da je svaki dan mogu videti.

 67. Goran says:

  Oda radosti koju nikad nismo naucili do kraja ali postoji na kaseti Muzika raspolozenja Radost krasi sve lepote , kceri iz elizija opojna ti moc krasote , uzvisena misija. Tvoje snove vezu niti , sto rastavi moda zla. Svi ce ljudi braca biti ,krila tvoja spajat zna. Ovo smo svi ucili a ono sto nismo Gde ste sretni milioni,pjesmom saljem poljub Vam zakriljeni , zagrljeni kao braca rodjena. Prijatelju bud prijatelj , svak svoj ponos cjenit zna Onaj ko to nije spozno ,zivot mu je bezvrjedan. Ovo je napisao jedan veliki Nemac Schiller a drugi je komponovao muziku Bethoven. Zlo su nam napravili neobrazovani Nemci (oni koji ne znaju istoriju svoju). 1204 je Stefan Nemanja u Nisu docekao Fridriha Barbarosu, a Gete je naucio srpski zbog nase poezije ,braca Grim sa novcanice su uprostile nemacku abecedu (sta mislite koliko je Vuk tu imao udela).

 68. beli orao says:

  Dragi moji SRBI,nije mi jasno kako dozvoljavate da vas isprovocira jedan umobolni retadirani majmun kao sto je taj Deks? Upustate se u polemike i budali objasnjavate neke stvari koje njegov majmunski mozak ionako ne moze da apsorbuje.Molim vas,jednostavno ignorisite idiota jer on ionako ne moze da shvati da Srbi stvarno lako zaboravljaju neke stvari,sto samo dokazuje nasu velicinu,ali Srbi se brzo i prisecaju kad dodje pravo vreme a nase vreme polako dolazi! SA VEROM U BOGA - SLOBODA ILI SMRT.

 69. Samo vinjak says:

  Ovakvi tekstovi samo pale narod i prave prepucavanja, treba gledati napred i videti od cega cemo da pocnemo i sta cemo da uradimosami za sebe ne bi li nam bilo bolje. Gledaj sebe i radi na sebi za sebe i tvoje bliznje, skoluj decu ! Pozdrav

 70. Božo says:

  Valjda će Gospod Isus Hristos nama oprostiti kad mi praštamo svima!

 71. Paštrović says:

  Sram da bude sve koji se smatraju Srbima, i koji imaju dovoljno usranog obraza da se prepiru sa ovim milim i dragim am ustašom. Ne, nije mi se on zgadio, nego vi, "Srbi i Srbkinje"! Sram vas bilo u ime svih onih poklanih u ime Pape i Vatikana.

 72. miroslav says:

  Pastrovicu cestitam!

 73. GORDY says:

  MUKA MI JE OD OVIH FASISTA.POKAZALO SE KO KROJI KAPU UNISTENJA SVOG I OSTALOG NARODA.ISTORIJA JE POKAZALA.OVO SU SAMO JADNICI I BOLESNICI. NAJLEPSA ZEMLJA NA SVETU JE SRBIJA.NAJBOLJI LJUDI,HRABRI,SJAJNI SPORTISTI.A STA STE VI?SVETSKI OLOS.NIKADA NISTE IMALI SVETOG SAVU,NIKOLAJA,AVU JUSTINA,PUPINA,TESLU.

 74. GORDY says:

  ZAPRAVO SVI ZLOCINI SU SE I DOGODILI ZBOG OVIH LJUDI.PRAZNILI SU OTROVNI URANIJUM I BACALI GA PO SVETU.ALI SVAKOGA OD NAS CEKA VREME PRED BOGOM I MORAMO DATI ODGOVOR.VREME NOVOG SVETSKOG PORETKA????HA HA HA???

 75. GORDY says:

  KRETENI VODE SVET.

 76. N. says:

  Nema niceg tuznijeg od zrtve koja vremenom postane pogana i podmukla kao i njeni zlotvori. Pa ih je po mrznji u srcu tesko raspoznati.

 77. Vojvoda X says:

  Deksa je napaljeni junoša hitler-cro-jugenda i žalosno je što se palite na seruckanje iz gole nemoći. Meni je on zabavan kao klovn iz cirkusa Kolorado ali ta zabava ima i edukativno svojstvo. Naime, tako nam misle sve te ustaše koje bi rado otvorile ponovo logor za decu sa kompletnim aresenalom srboseka i maljeva. Nikada zaboraviti, a opraštanja je bilo dosta. ne da grizu ruku koja ih je stvorila, dala im jezik i naciju, nego hoće da je zapišaju. Kao ker gospodara.

 78. Vojvoda X says:

  U stvari, krvati poseduju telepatiju, svi misle kao jedan, kao Deksa. Oni su tele koje pati. Telepate. Pate za svojim očevima, za svojim korenima, i krivo im je što ne mogu da budu ponovo Srbi. Mnogo zla su nam naneli, pa ne ide, valjalo bi se izvinjavati a to telad ne umeju. Znaju samo da žvaču travu tamo gde ih je američki gazda okovao, da seruckaju i onim tupim telečim pogledom gledaju ka Srbiji, njihovoj iskonskoj domovini očeva, junaka i heroja! Telad su i zavidna na našu kulturu, tradiciju, pisma, dostignuča u svim oblastima civilizacijske tekovine i svemu onome što čini jednu ponosno naciju i narod, a sve to oni nemaju jer su surogati iz 3 u 1 kesice, smučkani na brzaka u vatikanskoj nestle kuhinji.

  • Vanja says:

   Nije mi muka od hrvata.Njihova bolest je neizleciva. Muka mi je od budala koje uporno hrvatima naturaju neko srbsko poreklo,i time unizavaju ceo srbski rod.Hrvati nisu sloveni,vec divlje i podmuklo pleme zlocinaca koje su sa iranske visoravni proterali tamosnji stanovnici,a koji su se dovukli na ove prostore.O svome iranskom poreklu pisu mnogi hrvatski istoricari..Nikada nikakve veze izmedju hrvata i Srba nije bilo. Pogotovo po pitanju porekla jednih i drugih. Govorim o poreklu,ne o kasnijim mesanjima, promenama vere, voljnom ili nevoljnom pohrvacivanju i slicno.

 79. miroslav says:

  Deks,moraces da vracar dugove,mladi se sele,mi i nekako prastamo.banke i korporacije ne!

 80. Boban1961 says:

  Sverom u Boga za ljubav i slobodu, celog sveta, svih Božijih stvorenja ... Amin.

 81. Ha! Ha! Ha! says:

  @ "deks": A kako bi bilo da, za početak, makar naučiš da pišeš, nepismeni???

 82. miroslav says:

  Svi Srbi minut cutanja za Majora Tepica i vojnika koji su digli u vazduh kasarnu u Bjelovaru.SLAVA I HVALA IM! AMIN.

 83. Lombardi says:

  Mora se cestitati autoru clanka sto je odabrao adekvatnu fotografiju licemernog evropskog vola ispod naslova teksta! To je zadrigla EUropa!

 84. Lady Gaga says:

  MOŽDA IZGLEDA NEBITNO, ALI OVO JE MOJA BORBA PROTIVU USTAŠA, PRVENSTVENO DOMAĆIH. POGLEDAJTE, PA PROSUDITE: www.svet.rs/nas-svet/estrada/zorica-markovic-hvala-zadrugo-u-istoriji-rijalitija-nije-bilo-ovakve-velicine

 85. Lady Gaga says:

  MOŽDA IZGLEDA NEBITNO, ALI OVO JE MOJA BORBA PROTIVU USTAŠA, PRVENSTVENO DOMAĆIH. POGLEDAJTE, PA PROSUDITE: www.svet.rs/nas-svet/estrada/zorica-markovic-hvala-zadrugo-u-istoriji-rijalitija-nije-bilo-ovakve-velicine portal SVET - USTAŠKO BALIJSKI PORTAL.

 86. Dex says:

  Moj pradeda je bio solunac, preživeo, pa je bio u drugom ratu nemački zarobljenik ceo svoj život je bio zemljoradnik, umro je sa šajkačom na glavi, moj deda je umro od šiptarskog batinanja, moj otac je bio u bosni 92 kao sobrovoljac i na kosovu je bio vojnik kao što mu dužnost i savest nalaže, ja sam bio na kosovu za vreme bombardovanja na granici, branio sam svoju zemlju i još uvek je branim, mi ne silujemo i ne ubijamo svaki moj drug i prijatelj je pošten i častan a ima ih puno koji su takvi, na žalost ubojice i silovatelji ne znaju za čast, ponos i poštenje, svako ko kaže da su SRBI najgori je najverovatnije nečiji poltron i bot. Ja kad budem umirao, nadam se da ću umreti sa istom šajkačom za moju veru moje srpstvo moju gračanicu moju neprodatu i otetu zemlju... SRBIN sam živim pošteno i volim sve što se krsti sa tri prsta.

 87. Istina says:

  Jasenovac bla bla bla bla Oluja šmrc šmrc mit mit laž laž Jasenovac laprd laprd ??!! To je "historija naroda" -D

 88. predrag mirković says:

  Kakvi su sve zlikovci, razbojnici, protuve, ništaci, sakriveni iza visokih položaja, zasipali Srbe svojom perverznom mržnjom. Da li se kaju danas, oni koji su još živi? Bože sačuvaj! Njihova vera ne zna za pokajanje. A sa grehovima će lako - platiće za oprost i nastavljaće dalje - istim putem i na isti način. Nama ostaje da sve te uvrede nikad ne zaboravimo.Da naša pokoljenja znaju s kim imaju posla.

 89. Mirko says:

  Nema prastanje ni tim neonacistickim svinjama sa zapada niti nasim veleizdajnicima. Osveticemo im se svima do jednoga. POOSK

 90. NIDZO50 says:

  SAMO ME INTERESUJE KOLIKO IMA JOS ZIVI OVIH NASIH PLJUVACA. BOIG SVE VIDI I PAMTI PA I NJIHOVE IZLIVE MRZNJE PREMA JEDNOM NARODU STO NE ZELI STRANOG VLADARA U SVOM DVORISTU.

 91. Kili says:

  Pa ima svega dosta pomalo....

 92. nikyy says:

  Pravi srbi kako to ja kazem nikada nece zaboraviti sta je ta svetska zlikovacka banda uradila a oni sto glume da su srbi i sto brzo zaboravljaju izjave ovih POGANA bojim se da se predstavljaju Srbima a samo oni znaju ko su i sta su

 93. marko says:

  TU STE ZABORAVILI DODATI GOVNA GORANA MILICA KOJI JE BIO U SRBIJI 25 GODINA LAZE KAO UVEK. SAMO GLUPI SRBI GA ZOVU NA NEKAKVE EMISIJE U SRBIJU. MILIC KAZE NISAM IMAO VEZE S TUDMANOM I JEDINI JE HRVAT OTISAO IZ BEOGRADA 1992 KOJE VEC A TUDMAN GA JE PRIMIO PREKO HDZ VRDOLJKA NA TV I ON GOVORI NIJE NACIONALIST. KAO I NJEGOVE NEBULOZE SRBI SU 66 % BILI JUGOSLAVENI TJ SRBI SU RAZBILI JUGOSLAVIJU JER SU BILI MANJIMA U NJOJ HTEL I SU BITI VECINA I DOMINIRATI. DA GA JE SAD PITATI TOG SMRADA I HRVATE KAO I ON JER JE U HRVATSKOJ OPET DOSLA USTASKA VLAST HZD KAO 1991 ISTI LJUDI VRACAJU SE KAKO TO HRVATI NISU VECINA U EVROPI OD 380 MILIONA SAD PA IM NE SMETA EVROPA I ROPSTVO I DUG OD 55 MILJARDI DOLARA A SMETALA I M JE TOBOZE DA SU MANJINA U JUGOSLAVIJI GDE SU IMALI DUG POSLE RASPADA 4 MILJARDE SAD KAD SU VECINA U EVROPI IMAJU DUG I SRECU OD 55 MILJARDI I USTVARI TRAJNO NESTAJU KAD JE 170 000 HRVATA NAPUSTILO ZEMLJUU JER NEMA POSLA I JOS ZELELI OTICI 200 000. KOJI JE TO KRETEN KAO I HRVATI UOPSTE NEVEROVATNO.KKAO TO ZA TITA KAD NIJE VALJAO NIJE OTISLO 170 000 HRVATA TRBUHOM ZA HLJEB A SAD IH IDE U DEMOKRATSKOJ EVROPI I JOS SU U NATO PAKTU KAKO TO.

 94. Bogdan says:

  Od uvek je u srba bilo teskih govana to je opste poznto.Ali da smo toliko retardiran narod to je prosto neverovatno.Da li je to mazohizam ili koje drugo ludilo kada slavimo Zorana Djindjica, ima ulicu u Beogradu a njegovi simpatizeri i istomisljenici traze da mu se podigne spomenik.Za Srdju Popvica znamo kakva je dzukela i samo laje ali ne pretstavlja ikoga vec sebe i njemu slicne.Posle svega koji cemo mi srbi u EVROPU sa bolesnicima. Mi smo narod pravoslavlja i Svetog Save i nama je jedini put RUSIJA.

 95. vesa says:

  koliko je ovom deksu godina da se seca i drugog svetskog rata?jel mu djedo ustasa bio pa ga srbi??ili sta ga boli ako je mladji od 90-ak godina...nema vecih ubica od krvata i laxzova..

 96. Slovenac says:

  ne mogu, da verjujem, da ste vučiča lopova izvolili ....šta ste mislili ,da če te bolje živit u europi ne čete ....Vi Srbi ste najglupji narod svih vremena ....Rusija ojhahahaha

 97. Aleksandar says:

  Da tragedija srbskog naroda bude jos veca, narod nije taj koji zaboravlja bilo sta! Nesreca srba je u tome sto uporno poklanjaju poverenje prodanim dusama i lazovima, koji istovremeno mnogo vise stete donose svojom izdajnickom politikom i prodanaom diplomatijom. Kada ovo kazem, ne mislim konkretno na Vucica i Nikolica. Mislim na 90% vladara Srbije u celini. Mi Srbi smo plemenit i posten narod. Nismo osvajaci, ali smo budale!!! Nadam se da ce mo uskoro prestati da se ponasamo po onoj narodnoj "Ko tebe kamenom, ti njega hlebom"!!! Sto je mnogo, mnogo je!!!

 98. Branka says:

  A sta kazete na to da svi vi koji pisete sve ove budalastine odete da nesto radite samo ste sebi oduzeli vreme a nista pametno niste rekli,DOSTA JE VISE,gledajte u svoje dvoriste i svoja posla.

 99. Spomenka says:

  Dao bog pa su pocrkavali Ričard Holbruk,Marharet Tačer,Genšer a i dosta drugih sa ovog dugačkog spiska,a ni ovim ostalima ѕe ne smješi budučnost.Dabogda im se vratilo svo zlo koje su nanijeli srpskom narodu ali 1000 puta gore,i to ne samo njima,nego i njihovoj djeci i unucima,prokleti bili.

 100. Petar says:

  Ako se ne varam Justinov je bežeći sa roditeljima od boljševika spas našao u Srbiji, pre odlaska u Englesku.

 101. Petar says:

  Jovan Dučić Sinu tisućljetne kulture Ti ne znade mreti kraj slomljenog mača, Na poljima rodnim, braneći ih časno. Kitio si cvećem svakog osvajača, Pevajuć’ mu himne, bestidno i glasno. Slobodu si večno, zakržljala raso, Ček’o da donesu tuđi bajoneti, Po gorama svojim tuđa stada pas’o, Jer dostojno ne znaš za Slobodu mreti. Pokaži mi redom Viteze tvog roda, Što balčakom s ruku slomiše ti lance, Gde je Karađorđe tvojega naroda, Pokaži mi tvoje termopilske klance. S tuđinskom si kamom puzio po blatu, S krvološtvom zvera, pogane hijene, Da bi mučki udar s leđa dao Bratu, I ubio porod u utrobi žene. Još bezbrojna groblja zatravio nisi, A krvavu kamu u nedrima skrivaš, Sa vešala starih novi konop visi, U sumraku uma novog gazdu snivaš. Branio si zemlju od nejači naše, Iz kolevke pio krv nevine dece, Pod znamenje srama uz ime ustaše, Stavio si Hrista, Slobodu i Svece. U bezumlju gledaš ko će nove kame, Oštrije i ljuće opet da ti skuje, Čiju li ćeš pušku obesit’ o rame, Ko najbolje ume da ti komanduje.

 102. Republika Srpska says:

  BOLESNA ZAPADNA NACISTIČKA GAMAD, TREBA IM VRATITI SVE SA LOGORIMA DA NESTANU.

 103. Žena u šarenom says:

  Sve te izjave treba da uđu u tužbe, a tužbe pokrenute pred međunarodnim sudovima. Nije bitno kako će ih sudovi rešavati jer ih verovatno neće ni rešiti, ali je bitno podneti ih i zabeležiti tuđa govna u pravnim spisima, a ti spisi su neuništivi (bar može biti neuništiv deo koji pripadne državi Srbiji kao strani u sporovima). Šteta je što su naši političari bezmudonje pa se ne odlučuju na ovakve korake.

 104. Zivojka says:

  LAZU: nije Djindja to rekao... Evo Vam ORIGINALA... http://www.spiegel.de/spiegel/print/d-13398569.html

 105. dr milan says:

  Za većinu informacija koje je Danja naveo sam znao ,naravno obzirom da imam 52 godine.U svakom slučaju se takve informacije trebaju češće objavljivati jer mladi ljudi to neznaju,niti ih je znao ko ikad uputiti na to sa namerom ili zbog neznanja naravno koga ima u širokoj populaciji.Ko je hteo sve te poadatke je mogao oduvek imati..u svakom slučaju hvala Danji na ovom podsećanju i meni je koristilo...Da netreba se prepucavati sa ljudima koji ne poseduju elementarno znanje verovatno niočemu...jer to se vidi nakon prvih reči...a pogotovo ne sa primitivcima.Medjutim ovo što je Danja naveo sam siguran da nezna velika većina Srba i to se mora na svaki mogući način stalno ponavljati kroz razna sredstva informisanja ,,,nažalost izgleda još samo ovakvim putem ...jer su ova zvanična faktički neupotrebljiva još uvek.Unapred veliki pozdrav za svakog ko ovako argumentovano na svakom mestu gde je to moguće iznese ovakve za neke verovatno frapantne podatke.

 106. dr milan says:

  E,da,Dučićeva pesma o ovima inima,sve govori...

 107. Kosta says:

  Sacekajte jos malo dok dodju Bacuske, majkevamgagologlave!

 108. Milan says:

  Ti Srbin? Ćuti, smeće jedno. I sramota te je? Otkad je ustašku ciganiju bilo čega sramota?

 109. četnik says:

  Mene su dva djeda bili u četnike, samo mi je žao sto nisu cetnici dobili rat a ne partizani. Ne bi danas bilo hrvatske gamadi kao ni njihove brace siptara.

  • Hans says:

   Jes' siguran da nebi bilo Hrvatske i Albanije? Moj četo, bili bi mi danas do Zemuna, u prirodnom obliku, i Albanija bi bila također, a ne da nam je polovica teritorija okupirana od smradova srbijanaca. Nikad da mozak uključiš...

 110. Hans says:

  "Treba ponoviti bombardovanje Srbije, jer će im tako konačno da proradi svijest, i prestat će da budu primitivan narod, koji i sam sebi štetu nanosi." - od mene za srbe! Pozdrav iz HRVATSKE!

  • Čučuk Stana says:

   Niko ti nije pozdrav i savet, imaš ti puno posla oko sebe i sopstvenog naroda. Mi smo dobro, hvala na pitanju.

 111. Tuga u Evropi says:

  Jadnici. Samo treba novi Viktor Igo da napiše drugi deo "Jadnici" u kome će, između ostalih glumaca ,neznalica i poltrona, glavni lik biti Žak Širak. Stvarno Le Pen treba da dođe na vlast u Francuskoj. Nekako da nađem "opravdanje"za SAD kao zemlju koju su naselili kriminalci i intelektualna i materijalna sirotinja, za Nemce kao velike fetišiste sa nedovoljno razvijenom emocionalnom inteligencijom, ali, Francuzi nemaju nikakvo opravdanje, sem da su u procesu globalizacije omrzli sopstveni narod i kulturu, a samim tim i ostale.

 112. milan says:

  Vi pamtite ovo a ja pamtim kako suSrpske majke tražile da se deca pod hitno vrate sa ratišta,kako se bežalo u inostranstvo da se izbegne vojskaa znate kako ginu amerikanci i nemci i hiljadu km od kuće,što reče jedan moj poznanik lavice uvek radjaju laviće a krmače prasiće

 113. tomo says:

  nisu svi srbi zločinci ali pola bosne genocidom očišćene svjedoči ko ste i šta ste.srbi koji se odreknu fašizma i zločinaca imaju pravo da se smatraju ljudima ostali su moralne nakaze.

 114. Analtevs says:

  Šipak bi ste vi Hrvati pobedili, da niste dobili pomoć i podršku sa strane! Nikakvi ratnici vi niste!Vi ste koljači, silovatelji i kukavice i to je činjenica i istina od koje nikada nećete moći da pobegnede! Niste ni svesni kakvi ste i koliki bedaci!

 115. Sta reci says:

  Sta reci, srbomrzaca koliko oces?! Namece se pitanje zasto nas svet toliko mrzi ili pak zbog cega? Mislim da je ljubomora na prvom mestu. Medju najstarijim narodima smo u Evropi, prvi smo imali pisani zakon u Evropi. Toliko uspesnih ljudi svugde u svetu na svim poljima. To je ono cega se plase, naseg uspeha i nasoj inteligenciji, plase se da se Srbi ne sloze, jer je Sveti Sava rekao da ce samo sloga srbina da spase. Svet dobro zna da Srbin nije nasilan narod i da nikada nece da ugrozi tudj integritet i zato nam namecu ono sto nikad Srbin nebi uradio i pocinio, ne treba zaboraviti koliko je srba izginulo u svim svetskim ratovima braneci tudje zemlje i boreci se protiv neprijatelja na tudjim teritorijama. Nemacka ideologija se nastavlja, Hitlerova ideologija nije nikad prestajala. Srbe treba baciti na kolena. Hitlerove ponovljene reci, od strane Klausa Kinkela.

 116. dusko says:

  OVAJ TEKST TREBA SLUZBENO DOSTAVITI VLADI SRBIJE; MOZDA SU LJUDI ZABORAVILI !!!

 117. joehilander says:

  Eto kako postujes tu navodno svoju strinu ,to sto si ti reko o svojoj strini nikad nećeš čuti od niti jednog hrvata ili hrvatice prema nekome u njihovoj fameliji ko je srbin ili srbkinja ,ja osobno imam famelije srba moja snaha je srbkinja koju poštujem i volim isto ko i svoju sestru i nikad u životu nebi dao reći neku ružnu riječ o njoj ili ne daj bože da joj neko nešto na zlo uradi.

 118. Anonimno says:

  ”Srbi su nemilosrdni ljudi, spremni zaklati nožem, što mogu zahvaliti svom slovenskom poreklu„ Samim tim ste i pljunuli vase prijatelje iz EU kao sto su Slovacka, Ceska, Poljska, Hrvatska i Slovenija. Kako ih bre nine sramota da pricaju tako nesto?!

 119. Vasilije says:

  „Molim se da se vatra nebeska obruši na Srbe” rekao je Otac Pjer, poznati francuski sveštenik – humanitarac, po povratku iz Sarajeva i posete Markalama 2, na svojoj konferenciji za štampu. Elem, Markale su se obrusile na oca Pjera i zaklale ga od uvceta do uvceta ko malog prasenceta. Bice jos Markala oj otac Pjere, ne znas ti sta su Markale Pjere. A jos kad ti se zajedno, Markale i Racak, ujedine u Parizu, bice jaukanja i skicanja oj moj Pjere. A cijeli ce Pariz malo kod svetog Petra na nebo u posjetu. Bog je racunovodja i mjerka svaku rijec svakoga u svjetovnome svijetu. Bog nikome ne ostaje duzan.

 120. xz says:

  Ostale su samo žene koje se bave prostitucijom i uživaju. Da li vi žačite prostitutjke _?

 121. bela zora says:

  dobro proucite ovaj spisak koji nije konacan a na njemu su oni koji su nas na sve moguce nacine pljuvali i vredjali:zimerman,galbrajt,iglberger,olbrajt ,holbruk,kusner,brodski,justinov i ostali potomci davidove zvezde.

 122. Vuk says:

  He, 95% izjava dali najveci fasisti danasnjice amerikanci i najveci fasisti u istoriji njemci. A svi koji su dali izjave katolici (osim dvojice sludjenih zidova). Pa sta bi bilo za ocekivati... A bogam ni jedan musliman nije nista izjavio....

 123. janez says:

  nije ni Slovenac...i neće... hvala bogu

 124. Petar says:

  Na celoj listi bio je samo jedan hrvat. A nas "bratski" narod Francuska nas napljuva...

 125. Pingback: SKANDAL KOJI TRAJE SRBI SU BOLESTAN NAROD, SILUJU DECU: Ovako su poznate ličnosti govorile o Srbiji! | Utopija

 126. Scharping Schröder Fischer says:

  Tja tako je bilo tesko I nama Srbima kada smo videli sta je od nas ostalo u bosni I hrvatskoj posle 2sve.rata Pa nikom nista ovi drugi su pevali I igrali zaboravili sto brze to bolje a nama pustos beda I jad tuga Nijedan narod nema prava da dozvoli da upadne posle izvrsenog Genocida nad njim u slicnu situaciju sa mogucnoscu da se nad njim opet izvrsi masakar NASA SRBSKA NAJVECA NESRECA JE BILA UJEDINJENE SA HRVATIMA I SLOVENCIMA I NEKA JE PROKLETO POTOMSTVO SVIH NASIH VODJA KOJI SU U TOME UCESTOVALI

 127. alex says:

  samo 250 000 , kako su se nasi cetnici presli, trebalo vas je pobiti sve :)

 128. Nikola says:

  Slučajno sam saznao za Pitera Justinova da je njegova dalja rođaka po majčinoj liniji (imali su istog pradedu, Nikolaja Benua, koji je bio dvorski arhitekta Romanovih) bila čuvena rusko-britanska slikarka Duška Horvat, čiji su preci po muškoj liniji, Horvati, bili daljeg srpskog porekla! Da li je Piter Justinov ikada znao to? Takođe, u knjizi memoara "Tales I Never told", britanski režiser Majkl Viner navodi kako je Piter Justinov bio "naglašeni antisemita", iako je Justinovljev pradeda po očevoj liniji, Moric Hol, bio Jevrejin?? I još za ovo oko njega i Srba, mislim da je jedna od podloga bila to što se Justinovljev otac, Jona, u Prvom svetskom ratu borio na strani Nemaca :-)

  • Gregi says:

   Horvati su staro srpsko prezime čije značenje kazuje sve.

 129. Pingback: EVO KOJE SVE POZNATE LIČNOSTI su pljuvale Srbe i Srbiju - Tanjug INFO

 130. Objektivni posmatrač says:

  Što je moja pokojna baba Draginja imala običaj da kaže: "Bog sve vidi i svakom daje po zasluzi". Verovatno se većina od citiranih deklariše kao "vernik", a zaboravili su da je Greh želeti bilo kom zlo! Pa gpsppdo i gospođe, nadam se da ste svesni Božje kazne, koja vam sledi, zbog grešnih misli i želja!

 131. felixfaber says:

  „Srbe treba spokojno bombardovati, jer će sve brzo zaboraviti” Sta god mi mislili i koliko god da nam se ne sviđa, Dzejmi Sej je u vezi ovog bio apsolutno u pravu.

 132. Pingback: Margaret Tačer: Zaustavite Srbe. Odmah. Zauvek! | hamdočamo

 133. simo says:

  Srbija je prirodno od Skadra do Zadra ....

 134. Istrijan says:

  I koliko još takvih sitnih (manje poznatih duša). Da, ne smijete zaboraviti!

 135. Milutin says:

  NE SMEMO DA ZABORAVIMO NE SMEMO DA OPROSTIMA A DECU DA UČIMO I NAUČIMO KAD SE SRBSKIH ŽRTAVA SETE DA IH OSVETE.

 136. Milivoje says:

  Izuzetno sam zadovoljan sto je ovaj clanak objavljen i sto mnogi kazu da ga treba objavljivati najmanje jednom u pola godine ! Nikad ne zaboraviti ni svoje ni tude zlotvore naseg naroda !

 137. Igor says:

  Moj Latino prijatelj me je jednom rekao: "Dok kerovi laju za tobom, znaj da radis dobar posao." Kad vidim ko nam salje kritike, nekako mi njihove gdosti dodju ka kompliment. :)

 138. Pingback: Vučić i poruke notrdamskih zvona | Srpski stav

 139. marko says:

  Srbi kao genocidna gamad ubili su 1.350.000.Hrvata u periodu od 1918-1995 350.000. Bošnjaka, 200.000. Albanaca, 30.000. Crnogoraca, 50.000. nMakedonaca, 370.000. vojvođanskih Švada od toga 70.000. švapske djec koje su odvodili u logored širom Srbije, a najveći dječiji logor jr bio u Zrenjaninu, srbi su Švapsku djecu ubijali, mučili mgladnom, studeni. SANU i SPC propisala je da srbi8masovno ubijaju, siluju, pale, potjerivaju, označavaju ljude trakama kao što su činili mnacisti žiudovima, te upute su genocidni srbi provodili u BIH , a najviše u gradu Prijedoru , gdje su Bošnjake i Hrvate označavali bijelim trakama, srbi su takođe ubijali Židove joiš od 1804, a 1841 su poubijali sve Židove i Srbija je bila prva zemlja u Europi Judenfrei.

 140. Matorac ludih snova... says:

  Samo pogledajte, draga braco Srbi, datume i ko je u to vreme vladao... Setite se Slobodana Milosevica, koji je u Haskom Tribunalu, sutirao Sveto Pismo,pametnom je dosta... Kad neko uspe da ceo svet okrene protiv sebe, to je onda zlocin prema narodu... Procitajte malo istoriju, pa pogledajte sta su radili Sveti kraljevi Milutin i Jovan Vladimir u tim situacijama, pa sami proceniti... Ali, ne, mi smo jedna nacija koja ne poznaje svoju istoriju i zato tako i prolazimo...

 141. Nino Belov says:

  90% onih koji su bili za bombardovnje i izjavljivali ovakve zločinačke gadosti su jevreji. Pa sad nek' mi neko kaže da su nam Jevreji prijatelji (čak "braća")! Njihova elita su sve zločinac do zločnca i monstrum do monstruma, a njihova prava religija je satanizam, judaizam je samo maska! ONI SU "DUBOKA DRŽAVA"!!!

 142. Hrc says:

  Srbi su najstariji narod na kugli zemaljskoj jer su direktno potekli od majmuna

 143. Milos says:

  U pravu svi ovi koji traze da se ovaj text ponavlja sto cesce i u svim mogucim novinama tv-u i radiju....nebi ikome od vas doslo iz dupeta u glavu da nije svijet protiv Srbije nego je Srbija protiv citavoga svijeta...zar niko nema pametan pa da razmisli barem malo i dodje do ociglednog zakljucka da Srbija danas u ocima svjeta jeste to kako je opisiva cio svijet...dok god to ne svatite uvijek ce te to biti i uvijek ce svijet gledati na Srbiju ovako kao sto gleda danas...

 144. Alexander says:

  Te poznate ličnosti nisu „pljuvale Srbe i Srbiju“ već su govorile istinu. Ja sam nažalost srpske nacionalnosti, a otišao sam iz Srbije pre više od 30 godina jer se nikada nisam osećao srbinom i nikada nisam mogao da prihvatim taj mentalitet, koji je po mojem mišljenju više stotina godina iza ostalog sveta. Zar nisu Srbi bili ti koji su napali Hrvatsku i ostale susedne zemlje? Zar nisu Srbi bili ti koji su počinili najgore zločine?

 145. Jebo Srbe says:

  Trebalo vas je okupirati. Jebo klintona u dupe ruzno za odluku da popusti i ne naredi invaziju jos 1995 u Bosni a kamoli kasnije u slucaju kosovskog konflikta. Trebalo vas je tretirati kao Vijetnam.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *