ЕВО КОЈИ СВЕ МИНИСТРИ И ПОЛИТИЧАРИ ће учествовати на „ГЕЈ ПАРАДИ!“

EVO KOJI SVE MINISTRI I POLITIČARI će učestvovati na „GEJ PARADI!“

17 septembra 2016

UCESNICI PARADE PONOSA

Iako policija još nije donela konačnu procenu bezbednosti ovogodišnje Parade ponosa ona će se, prema planovima organizatora, održati u nedelju u centru Beograda. U poslednje vreme u društvu se oseća znatno manja napetost zbog ovog događaja, pa organizatori ne očekuju probleme i nerede na ulicama prestonice.

– Pitanje „Prajda“ je rešeno, Parada ponosa je tu svakog septembra i više nije tabu – izjavio je jedan od organizatora „Prajda“ Goran Miletić. On navodi da bezbednosnu procenu i dalje nemaju, kao ni svake godine, ali da na osnovu svih pokazatelja ne očekuje da će biti drugačije nego proteklih godina i da će Parada ponosa biti održana.

Takođe, vladajuće strukture nemaju ništa protiv održavanja „Prajda“, pa će tako ulicama prestonice u znak podrške gej populaciji šetati ministri Ana Brnabić i Slavica Đukić Dejanović, kao i gradonačelnik Beograda Siniša Mali. Podršku će dati i kandidati za lidera DS Bojan Pajtić i Dragan Šutanovac.

785328

– Podržavam napore LGBT osoba u Srbiji u eliminisanju diskriminacije, kao i borbu protiv nasilja nad neistomišljenicima – rekla je Đukić Dejanović.

S druge strane, DSS je protestovao što Vlada Srbije pod pritiskom briselske administracije daje podršku gej paradi.

(Večernje novosti)

KOMENTARI10 komentara

 1. Bajurina says:

  Kosovac i Batina na celu kolone. Hahahahahahaha

  • Bajurina says:

   Moram da priznam,ja sam ovaj krajnje lijevo(ovaj sa crnom bradom(po uzoru na moje koze),gey zastavicom,glavom oslonjen na zuti balon).Hahahahahaha

 2. Trifun says:

  A zasto gej?? Kada mi imamo rec pederi i lezbejke? Ne smemo dozvoliti da pederi postanu peta kolona Zapada! Taj covek nadesno u prvom redu je Peter Gary Tatchell, poznati aktivista iz VB koji zagovara nasilne smene vlada po svetu.

 3. Brana says:

  pederi, jebite se po vasim rupama ... otkad je trpanje kurca u guzicu razlog za ponos, olosu jedan nenormalni, sodoma i gomora, a ovima svetskim facama i borkinjama (ha, ha, ha)za ovakva ljudska prava ... sta da kazem osim ... mars bando lazljiva

  • dondon says:

   Nema Brano mesta ljutnji i vredjanju..oni su kaznjeni od Boga i sta god da im kazemo nemoze biti teze od saznanja da si derpe, lezbusa ili ko zna koja bolesna podgrupa koja ljubi zastavu boje d(t)uge. Zamisli kako je tim jadnicima da zive sami sa sobom? Uuuu daleko bilo.

 4. janko says:

  ako ce vucic u uniju mora imati gej paradu i upisatih u ustav beograda i i odreci se svega sto je srbsko

 5. Dejan says:

  Pratit i podržavat če ga političari koji su zaprimili novce od Soroševih zaklada!

 6. skaka 61 says:

  Ova prva na slici, je iz tog mi9ljea, a ova banda-političarska toliko je uspešna, u svom bavljenju politikom da se šlihtaju pederima, kako bi napribrčili neki glas. Glas takvih da vladaju nama ovakvim.

 7. DFVT says:

  Nije problem u gay paradi vec u njihovim politickim stavovima i nacinu organizovanja. Naravno srbijnaski talibani to nemogu razumeti, jer i oni mrze Srbe. Nekako je u srsbistanu svima zajednicko da mrze Srbe. Cast izuzecima.

 8. Souza says:

  Cudi me da na pederijadi nije bio pichkousti, da proslavi sa svojima pa da nam uvece na dnevniku sere kako nam je super!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *