ЕВО КОЛИКО БЕЛОГ ЛУКА ТРЕБА ПОЈЕСТИ СВАКИ ДАН против канцера

EVO KOLIKO BELOG LUKA TREBA POJESTI SVAKI DAN protiv kancera

31 avgusta 2019

Dokazano je da je beli luk neverovatna prevencija od kancera, a evo koliko belog luka treba da pojedete dnevno!

Postoji 200 različitih tipova kancera sa potpuno različitim simptomima, ali beli luk je među najboljim sredstvima za prevenciju protiv ove, često smrtonosne, bolesti, piše Lepa & srećna.Beli luk ima antibakterijska svojstva i uspešno u telu blokira materije koje mogu uzrokovati pojavu ili rast tumora. Takođe, zaustavlja kancerogene supstance u telu i smanjuje rizik od bolesti koji je uzrokovan genetskom predispozicijom.

Lekari ističu da je beli luk odlična zaštita i prevencija od bolesti, a Svetska zdravstvena organizacija napominje da svaki čovek dnevno treba da pojede jedan čen belog luka ili uzme 300 do 1000 mg belog luka u prahu.

(lepaisrecna.rs)

KOMENTARIJedan komentar

  1. teoretičar says:

    Lepaisrećna ne postoji i naziv je kritično nepravilan. Sulud, ponižavajući i uvredljiv za većinu žena. Nema ništa od života bez ružne ali simpatične žene. Imao sam ja lepih, nije mi preselo, ali nije baš ništa naročito. Imaju lepotu i obavezno imaju kompleks lepote usput. Taj kompleks im ne da da se opuste ni za sekund. Glupost. Nije važno, baš me i to briga što neko smatra da pomaže samo lepim ženama, ali beli lukac jedem cela veka. Zamislite sremske domaće kobasice? Bre, sve trešti od bela luka. Imao sam bar pet "kancera", odnosno rakova i svi pocrkali. Imao sam i u mozak i samo pomirišem beli lukac i kraj. Nema gi više. I tako to...Nisam ni hteo da pišem o belom luku nego da malo realno iskarikiram lepe i nesrećne žene. Kad god sam izlazio sa lepom ženom, morao sa da se držim ko da me turci nabili na kolac. I ko za kaznu, drugu polovinu života sam apsolviro skrušeno i na trčeći jer mi Bog dao lepoticu. Tek kada sam prišao stotoj godini, malo sam se opustio. Sve došlo na svejedno. A šta će biti u sledećem veku, nemam pojma.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *