ЕВО КОЛИКО БЕЛОГ ЛУКА ТРЕБА ПОЈЕСТИ СВАКИ ДАН против канцера

ЕВО КОЛИКО БЕЛОГ ЛУКА ТРЕБА ПОЈЕСТИ СВАКИ ДАН против канцера

31 августа 2019

Доказано је да је бели лук невероватна превенција од канцера, а ево колико белог лука треба да поједете дневно!

Постоји 200 различитих типова канцера са потпуно различитим симптомима, али бели лук је међу најбољим средствима за превенцију против ове, често смртоносне, болести, пише Лепа & срећна.Бели лук има антибактеријска својства и успешно у телу блокира материје које могу узроковати појаву или раст тумора. Такође, зауставља канцерогене супстанце у телу и смањује ризик од болести који је узрокован генетском предиспозицијом.

Лекари истичу да је бели лук одлична заштита и превенција од болести, а Светска здравствена организација напомиње да сваки човек дневно треба да поједе један чен белог лука или узме 300 до 1000 мг белог лука у праху.

(лепаисрецна.рс)

KOMENTARIЈедан коментар

  1. теоретичар says:

    Лепаисрећна не постоји и назив је критично неправилан. Сулуд, понижавајући и увредљив за већину жена. Нема ништа од живота без ружне али симпатичне жене. Имао сам ја лепих, није ми пресело, али није баш ништа нарочито. Имају лепоту и обавезно имају комплекс лепоте успут. Тај комплекс им не да да се опусте ни за секунд. Глупост. Није важно, баш ме и то брига што неко сматра да помаже само лепим женама, али бели лукац једем цела века. Замислите сремске домаће кобасице? Бре, све трешти од бела лука. Имао сам бар пет "канцера", односно ракова и сви поцркали. Имао сам и у мозак и само помиришем бели лукац и крај. Нема ги више. И тако то...Нисам ни хтео да пишем о белом луку него да мало реално искарикирам лепе и несрећне жене. Кад год сам излазио са лепом женом, морао са да се држим ко да ме турци набили на колац. И ко за казну, другу половину живота сам апсолвиро скрушено и на трчећи јер ми Бог дао лепотицу. Тек када сам пришао стотој години, мало сам се опустио. Све дошло на свеједно. А шта ће бити у следећем веку, немам појма.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u