ЕВО КОЛИКО ЈЕ БОЛЕСНА ЕВРОПА: У Генту организована „школска свадба“ два дечака!

ЕВО КОЛИКО ЈЕ БОЛЕСНА ЕВРОПА: У Генту организована „школска свадба“ два дечака!

16 јуна 2016

Ilustracija_1848

У основној школи белгијског града Гента, а у оквиру програма образовања за толеранцију према геј популацији (ЛГБТ култури), организована је „свадба“ два дечака.

У манифестацији су учествовали педагози (учитељи), представници градске власти и родитељи.

За мајку једног од дечака које је учествовало у „венчању“ ово је било „интересантно искуство“, а децa ће „запамтити ово и сmећати се када заиста ступе у брак, било као мужеви или ‘жене’,“ преноси лист Het Nieuwsblad.

Истовремено, учитељица дечака, Лиса Ван Малдегрем, изјавила је да фиктивни брак два дечака „нема ништа са хомосексуализмом. Дечаци се уче да упознају социјалну структуру друштва“.

(Принцип)

KOMENTARI10 коментара

 1. Barakuda says:

  Ovo je vrhunac bolesti .....

 2. vanja says:

  Zapad "Apocalypse now". Mi pravoslavni smo naucili na krstenju da pljunemo na Zapad i da mu okrenemo ledja. Primenjujmo u svakodnevnom zivotu tu crkvenu pouku.

 3. Мало логике says:

  То уопште није болест Запада. Они, људи, једноставно тако живе. То је њин свакодневни лебац, њихова културна надградња, која се између осталог неописиво поштује у Србији задњих 200 година, у Русији задњих 500 година, у Јапану се поштује задњих 70 и једну годину... Дакле, свеопшта утицајна култура на све старлете, пластикањке и пластикањце, премијере(нарвно - и српски и руски премијер ђускају у фармерицама и волу западну културу), већину режисера, оркестара...Сви копирају западну културу, сви се боре да су јој што ближи(а Срби и Руси очајавају за њом), сви помало касне. И...И? Па ето. Запад зна и сада им је туријо дубоко. Пласирао педере, преписиваче докторских дисертација, педофиле, родну равноправност(Срби се куну у њу - највећим ИНТЕЛЕКТУАЛНИМ ЈАВНИМ делом, јавним новинарима као што је Јакшић, уводе у школе њихова правила... И шта се буните? Ово је само час источњацима жељним западне културе. Има их у Србији милиЈон, и то су ама баш све јавне личности, укључујући ту и вође- Вође СНСОваца, Двероваца, ДС и ДССоваца, СПОсоваца, Радикализоваца, Комунисти су на челу, и бивши и данашњи. Дакле, тих ради којих српски народ добија ове лекције су свега 10% али оних 10% који држе новине, уређују их(нарочито Дмитровић и Смајловићка) затим велики коментатори, Дрецун, Лазански, Мојсиловићка, Антић професор, Јакшић, Вукадиновић...Сви ти људи ђумле ово пласирају Србима и умивају их свако јутро новим догађајима са Запада. од њиних узора и миљеника. Са њима хатишериф пишу и Шешељ и Николић, писали некада Ђинђић и Коштуница...СВЕ, ама БАШ СВЕ јавне личности су докторирале на педерским баловима, а Кандићка и Бисерко ће ускоро своје унуке, ако их уопште имају, јавно увенчавати за пример. И Вучко своје и Тома своје. Багра која је дала сва обећања само и једино да дође на власт. Ама иста багра као и Коштуница, Ђинђић, Тадић, Пајтић... То су људи који омогућавају родну равноправност у Србији и који рекламирају и својим понашањем часове као што је овај горе, педерско-дечији. Има један проблем. Деца нису свесна шта им родитељи раде. Када одрасту, бар сваки десети од њих ће убити своје родитеље. Запад злоупотребљава своју децу, а наши водичи се угледају на њих. Само је питање дана када ће се овај час одиграти у Србији. Није питање "да ли ће", него кад ће.Деградација коју спроводи Запад је узела широке размере. Оних 10% Срба који командују Србијом са НАТО армадом иза својих леђа, заједно са присталицама, су највећа пропаст српског народа и трагедија још од данка у крви и набијања на колац.

 4. padre says:

  Ma šta mene boli, šta oni rade u svojoj kući!Manite se tih sporednih stvari!

 5. Pitagora says:

  Samoorganizovanje roditelja? Noćni izleti u fantomkama? Posle toga neće im pasti na pamet!

 6. opet ja says:

  Ma problem je što su im devojčice/devojke ružne pa se iz očaja okreću "drugarima" ha ha

 7. potomak J.V. Staljina says:

  Deda je ovo resavao univerzalnim metodama.

 8. Sodom von Gomor says:

  EU JE ZLO, OKRENIMO SE RUSIJI I BOMBARDUJMO SKUPA TE BOLESNIKE KO 45.!

 9. Раде says:

  Ботино не стављај Двери у то друштво,нисмо исти и никада нећемо ни бити исти.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u