ЕВО КОЛИКО ЗАРАЂУЈЕ НАТАША КАНДИЋ за пљување Србије!

EVO KOLIKO ZARAĐUJE NATAŠA KANDIĆ za pljuvanje Srbije!

12 novembra 2016

natasa-kandic-4456

Šefica Fonda za humanitarno pravo (FHP) Nataša Kandić, osvedočena mrziteljka Srba i Srbije koja u svakoj bogovetnoj prilici našu državu optužuje za navodne ratne zločine na Kosovu, u Hrvatskoj i BiH, od januara 2014. do oktobra 2016. godine od EU i SAD dobila je fantastičnih 2.126.752 evra na ime donacija!

Finansijska dokumentacija i precizni podaci, do kojih je došla naša redakcija, pokazuje da ovu šiptarsku zaštitnicu najviše finansiraju zloglasni američki tajkuni Rokfeler i Soroš, ali i Evropska komisija!

Strana agentura

Milionske donacije FHP dali su i Ministarstvo spoljnih poslova Švajcarske, američka fondacija NED, NVO „Sivil rajt difenders“ iz Švedske, a posebno je interesantan podatak da su desetine hiljada evra Kandićevoj uplatili Centar za suočavanje s prošlošću iz Hrvatske i ispostava FHP na Kosovu!

Dokumenti koje posedujemo dokazuju da je Kandićeva za samo nešto više od dve i po godine od zapadnih institucija i fondacija zaradila 359.960 funti, 845.230 evra i čak 955.311 dolara. Za to vreme, jedini posao FHP bio je da optužuje Srbiju za navodne ratne zločine na Kosovu, u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini!?!

Nataša Kandić juče nije želela da komentariše ove podatke, dok nikakav komentar nismo dobili ni od Sandre Orlović, aktuelne direktorke FHP.

Na drugoj strani, lider Treće Srbije Miroslav Parović kaže da finansiranje brojnih prozapadno orijentisanih portala i nevladinih organizacija mora konačno da bude do kraja istraženo i potpuno transparentno.

– Više je nego očigledno da veliki broj NVO dobija novac od Zapada za delovanje protiv Srbije. Slučaj Kandićeve i FHP možda je najslikovitiji primer. Nadam se da će sad, kad je i u SAD pobedio Tramp koji je protiv takvog delovanja NVO po svetu, konačno pasti ta agentura uspostavljena devedesetih godina prošlog veka… – poručuje Parović, dodajući da ćemo uskoro imati priliku da konačno vidimo šta su sve te NVO i neki mediji radili protiv Srbije.

– Ako se otkrije da su naneli štetu državi, trebalo bi da za to odgovaraju pred sudovima. Taj dan će biti znak da je Srbija izašla iz krize i krenula pravim putem – naglašava Parović.

Ucene i pretnje

Milovan Drecun, predsednik skupštinskog Odbora za KiM, ističe da je poznato da su neke nevladine organizacije privilegovane u slučajevima finansiranja sa Zapada i da je FHP svakako među njima.

– FHP često postupa jednostrano. To pokazuje niz primera kad je Nataša Kandić pribavljala lažne svedoke u slučajevima koji su vođeni protiv Srba osumnjičenih za ratne zločine na prostoru bivše Jugoslavije i na Kosovu. Postoje primeri i da su neki čak i osuđeni upravo na osnovu tih lažnih svedočenja. Ne treba zaboraviti ni to da je Kandićeva ucenjivala, pretila i nudila nagodbe u zamenu za lažna svedočenja – zaključuje Drecun.

(Informer)

KOMENTARI8 komentara

 1. milovan says:

  Ona je u svemu ovome ponajmanje kriva. Ovim nisam mislio na njen patriotizam,obraz ili cast.Ona od svega toga nema nista.

  • Dadaizam says:

   Ood svega toga ima samo dobru lovu, neka joj je na čast, pljuni na otadžinu, dobiješ lovu i bićeš velika, Grupi odvratnih lica sveta pridružuje se i ona, Klintonka, Maja Gojkovič, Jelena Milič, Jorgovanka Tabakovič i Nata Kandić. Nije kraj liostu će uskoro popuniti novi odvratni likovi poput Deveporta, Obame, i sličnih

 2. Trifun says:

  SVE CEMO VAS SPALITI NA VELIKOJ LOMACI U BEOGRADU, GRADU NACISTA GERMANOFILA I ANGLOFILA KOJI JE NAJVECI DUSMAN SRPSKOG NARODA NA BALKANU I KOJI MORA BITI UNISTEN, ZAJEDNO SA TIM SLJAMOM KOJI DIRIGUJE GENOCIDIMA NAD NASIM NARODOM, A ONDA PRODAJE TE KOSTI NASIH LJUDI I DECE NEMCIMA NACISTIMA I ANGLOSAKSONSKIM GENOCIDNIM HIJENAMA. KOJI IM PLACAJU $10 PO LESU SRBINA ILI DETETA, ISTO KAO STO PLACAJU ZA IMEJL ADRESU NEKOGA. $10 PO GLAVI. STO NAS VISE POUBIJAJU IZ BEOGRADA NJIMA VISE DOLARA.

 3. Milica Stepandić says:

  Normalno da nije kriva, kad država i pravosudni organi ne preduzimaju ništa. Ma treba još da uzme motketinu neku i da sve udara po glavi ove naše uvažene državnike i političare ako bi se dozvali pameti, ali teško da će biti to da se dozovu pameti pošto je i nemaju. A da je država kao što nije ona bi davno trebala da bude iza katanca i da bude proglašena za državnog neprijatelja. Ne samo ona nego i svi drugi koji deluju i rade kao ova karakondžula a mnogo je takvih. A naš državni vrh neka ćuti i neka se dodvorava Americi i zapadu zarad toga da bi ostali na vlasti i pozicijama na kojima se nalaze. SRAM da Vas bude srpskog naroda i onih koji su dali svoje živote u prvom svetskom ratu a i kasnije.

 4. Trifun says:

  MI ILI ONI. RAT JE RAT. KO POBEDI POBEDI. KO IZGUBI BICE MRTAV. ZA SVA VREMENA. SLAVA SVAKOM PALOM BORCU ZA SLOBODU, SVAKOJ ZRTVI NEMACA, BRITANACA, AMERIKANACA, ITALIJANA, USTASA, MUDZAHEDINA, FRANCUZA, SIPTARA...IZVINICTE NE MOGU VISE DA IH SVE POBROJIM A VOLIO BIH. KOJA 'CAST' DA SU SVI ONI TOLIKO VELIKI I MOCNI, OSIM USTASA I MUDZAHEDINA I SIPTARA, NASLI DA TREBA DA VRSE GENOCIDE NAD NAMA, TAKO MALI NASPRAM NJIH I NIKAKVA PRETNJA NJIMA. MOC JE U NEMANJU STRAHA OD TIH HIJENA, MOC JE U MOCI DA IM SE OSVETIMO SVIMA DO JEDNOG. SLACEMO UBICE AKO NE MOZEMO DA IH UHAPSIMO I SVE PO JEDNOG LIKVIDIRATI KAO STO SU TITINE UBICE KOKALE USTASE ILI MOSAD NACISTE. DOK POSTOJIMO GANJACEMO IH. KADA SRAVNIMO BEOGRAD I USPOSTAVIMO SRPSKU VLADU I SLUZBE ZA KOKANJE NASIH DZELATA SVUDA PO SVETU. ALI PRVO CEMO DA LIKVIDIRAMO SVE NASE NACISTE GERMANOFILE I ANGLOFILE U BEOGRADU. TO JE GRAD KOJI JE SADA JASNO POKAZAO DA NAM JE NAJVECI DUSMAN I NEPRIJATELJ. AMEN.

 5. longin says:

  Ne mrzi ona toiko Srbe koliko voli dolare i eure!

 6. Kulak says:

  Kandićka godinama gazi Srbe i Srbiju i u istoj toj Srbiji živi odlično.Puna je love.Ne dira je niko.Dobro što je ne dira vlast,to mi je nekako i jasno kad znam ko je na vlasti,ali je čudo da se ne nađe neki pojedinac ili grupa građana pa da ovoj albanskoj lobistici zaprže čorbu.

 7. Dujo Dubajić says:

  Ipak je dobro.Još samo malo i ode ova stara gadura Bogu pred istinu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *