ЕВО О ЧЕМУ СУ разговарали Вучић и Сорошев син

ЕВО О ЧЕМУ СУ разговарали Вучић и Сорошев син

20 новембра 2017

Председник Републике Србије Александар Вучић састао се данас са замеником председника Управног одбора Фондације за отворено друштво Алексом Сорошем, иначе сином америчког милијардера Џорџа Сороша.

Разговарало се о регионалној сарадњи и подршци ове Фондације европским интеграцијама Србије, реформама у области медија и владавине права.

Председник Вучић је истакао да је стратешки циљ и главни приоритет Србије пуноправно чланство у Европској унији, као и да је Србија спремна за даље реформисање друштва и достизање европских стандарда. Српски председник је нагласио и то да је региону Западног Балкана место у Европској унији, и да Србија, упркос повременим негативним процесима у региону, остаје опредељена да сва отворена билатерална питања са суседима решава дијалогом.

Двојица саговорника су се сагласили да је потребно да Србија настави да примењује реформе, посебно оне које се односе на владавину права.

Заменик председника Управног одбора Алекс Сорош охрабрио је Србију да настави да игра конструктивну улогу, када је реч о стабилности у региону Западног Балкана, и нагласио да је Фондација за отворено друштво спремна да пружи подршку реформским процесима и развоју предузетништва, као и програму интеграције Рома у Србији.

KOMENTARI



8 коментара

 1. punca says:

  PLAN B - SIVA ZONA , sada Migranti dolaze u SRBIJO, a AV je dobio debelo provizijo od Alexa S.

 2. opet ja says:

  poslao mu gazda sina da mu prenese zadatke koje treba da obavi, a na prvom mestu je izmena Ustava radi priznanja nezavisnog Kosova.

 3. Hruscov says:

  Dosao da vidi cifru sto ce vucic traziti za prodaju srpskog drustva i mladog pokolenja...jadno.

 4. Miki says:

  Sta ima predsednik da se sastaje sa svetskim hostlaperima? Ja mislim kada Vucic jednog dana bude gradonacelnik Bg ili predsednik FK CZ da ce i dalje primati najvece svetske zvanicnike

 5. Sančo Pansa says:

  Našao je dan kada će mu doći u posjetu, baš kad nam je uvažena gošća Valentina Metvijenko! Šta rade Vučiću Zapadnjački dželati, repovi i ostaci globalista - "duboke države"!!!

 6. vuk says:

  av prima sve osvedocene prijatelje srbskog naroda

 7. Maja says:

  Multikulturalna Srbija Bravo Vucicu

  • SLOBODAN says:

   Ovo bravo je žena zaboravila da stavi pod navodnike. A i ovo multikulturalna

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *



ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u