ЕВО ШТА ЋЕ БИТИ СА ЗЕЛЕНСКИМ ПОСЛЕ БАХМУТА!

EVO ŠTA ĆE BITI SA ZELENSKIM POSLE BAHMUTA!

2 maja 2023

Želja ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog da održi vlast i nastavi sukob sa Rusijom svakim danom povećava šanse za njegovu smrt.

Ovo je rekao penzionisani obaveštajni oficir američkog marinskog korpusa Skot Riter u intervjuu za američki Jutjub kanal Tour of Duty.„Što više sedi na vlasti, to je manje sumnje da mu je smrt blizu. Ako ubrzo ne podnese ostavku, neće dugo živeti. Vojska ili novi Majdan će ga ukloniti. Njegova popularnost naglo opada, nivo korupcije postaje značajan, a nezadovoljstvo stanovništva raste“, rekao je stručnjak.

Tako je Riter odgovorio na pitanje da li će stanovnici Ukrajine ustati protiv Zelenskog, koji šalje veliki broj mobilisanih u sigurnu smrt kod Bahmuta.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI2 komentara

  1. milorad5 says:

    Ko zna šta će sa njim biti,očigledno je sve više izolovan na toj poziciji.Njega samo pobeda nad rusima može da spase,zato i priča o tome non-stop,ali meni se stvarno čini da je to čista utopija.Ukrajina je bila dobro pripremljena za rat sa rusijom,to se sada vidi,ali najveći razlog zašto su i do sada izdržali je u tome što to rusi nisu očekivali i nisu bili svesni koliko su oni dobro pripremljeni.Sama činjenica te vojne i svake druge spremnosti je dovoljan razlog da rusi izbuše NATO i ameriku nulearno.Jasno je da su oni spremali ozbiljan rat protiv rusije a to se NA PRAŠTA,isto kao što za poraz neko mora da bude kriv i to će verovatno sve da se natovari zelenskom na glavu.Sve će se rešiti do proleća sledeće god.ovaj rat ovakakav kakav je neće još dugo ostati ovakav i situacija će se menjati u svetu sada mnogo brže nego što se očekuje,spirala se zavrtela i mnogi će sad da izlete sa tog ringišpila,vrlo verovatno to važi iza zelenskog.

  2. persida says:

    "Nece Rusi na Amere, da im ovi ne zamere."

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *