ЕВО ШТА ЋЕ СЕ ДЕСИТИ У 2016. ГОДИНИ: Дешифрована Ротшилдова порука (ВИДЕО)

EVO ŠTA ĆE SE DESITI U 2016. GODINI: Dešifrovana Rotšildova poruka (VIDEO)

11 januara 2016

ekonomist-640x334Časopis Economist je poslao šifrovanu poruku u svom najnovijem izdanju putem naslovnice na kojoj piše „Svet u 2016. godini“. Analitičari teorija zavera i istraživači okultnog su već počeli da govore kako će to postati značajan događaj.

Rotšild je vlasnik 50% časopisa Economist i sama ta činjenica je dovoljan razlog da bliže pogledamo naslovnu stranicu i ono što su oni predvideli za 2016. godinu.

Naslovnu stranicu je kreirao umetnik Met Hering i to u dva oblika. Na časopisu se nalazi naslovnica ispod koje se nalazi još jedna i one zajedno čine kombinovanu sliku.

Neki ljudi na naslovnoj strani su crno-beli dok su drugi u boji. Šta to Economist pokušava da kaže?

Angela Merkel se nalazi ispred svih i to nije iznenađenje s obzirom na migrantsku krizu i nevolje sa evrom.

Hilari Klinton je jedina predsednička kandidatkinja SAD koja se našla na naslovnoj strani časopisa. Da li je to naznaka od Rotšildovih da su odabrali svoju marionetu za narednih 4-8 godina?

Na slici se nalazi i Bil Klinton, ali nije jasno zašto se baš on tu našao.

Pored zanimljivih likova koji se pojavljuju na naslovnici, ima i zanimljivih simbola i okultnih poruka svuda širom slike.

Interesantno je kako se leptir nalazi negde između 3. i 4. kraka Sunca, što može ukazivati na neku „transformaciju“ ili „metamorfozu“ ekonomije u svetu.

Na stranici Economist-a na Fejsbuku se nalazi interesantna fotografija na kojoj se vidi kako beba nasleđuje svet od Boga. Šta to treba da znači? Da li to predstavlja kraj starog doba i početak novog?

Economist je objavio i snimak vezan za najnovije izdanje na kom se mogu videti dva Sunca. Da li će oni to u narednoj godini otkriti da živimo u binarnom zvezdanom sistemu? Ko zna, vreme će sve objasniti.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI4 komentara

 1. ??? says:

  je li neko danas video na dnevno.hr neki clanak koji je zabranjen za citanje????????? prosto ne mogu da se nacudim otkud takvo upozorenje??????????

 2. ??? says:

  A sadrzaj im je za dobro jutro. Kao da to niko ne zna. Bitnije je ovo znati, ali sta ciniti, wifi je svuda oko nas......... http://www.theepochtimes.com/n3/399280-wi-fi-could-harm-your-dna/

 3. !!!! says:

  http://www.novi-svjetski-poredak.com/2015/12/03/cijeli-svijet-na-nogama-a-mediji-vam-sve-skrivaju-na-tisuce-zidova-izaslo-na-ulice-protiv-cionista-i-novog-svjetskog-poretka-video/

 4. Milutin says:

  koga vise briga a poruke ovog otpada. oni su gotovi..zasto im pridodajete moc nad vama mogu samo u Cemerici i Kenjadi da salju svoje sifrovane, satanisticke poruke

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *