ЕВО ШТА ЈЕ СВЕ ЦВЕТКОВИЋ ЛАГАО НА ПОЛИГРАФУ

EVO ŠTA JE SVE CVETKOVIĆ LAGAO NA POLIGRAFU

16 juna 2018

Sve je očiglednije da je novinar iz Bele Crkve Stefan Cvetković izmislio svoju otmicu i da je više od 30 sati zmajavao policiju i celu Srbiju.

Cvetković je na poligrafskom testiranju pao na doslovno svim pitanjima, osim na onom kako se zove i preziva, a otkrili smo i stvarno neverovatne detalje iz njegovog iskaza koji nedvosmisleno govore da je njegova otmica čista izmišljotina.Cvetković je, naime, pred policijom tvrdio da su ga u noći između 13. i 14. juna iz automobila otela najmanje trojica nepoznatih ljudi, od kojih je jedan govorio slovenačkim akcentom?! On je, takođe, rekao da mu je jedan od njih strgao sat sa ruke. Međutim, analizom sata koji je pronađen pored napuštenog automobila nedvosmisleno je utvrđeno da na njemu nema drugih otisaka ni dnk tragova osim onih koji pripadaju samom Cvetkoviću.

Takođe, on je tvrdio da su ga napadači na silu izvukli iz automobila, za šta takođe ne postoje dokazi. U automobilu su, naime, isključivo tragovi samog Cvetkovića i njegove porodice, što bi bilo apsolutno nemoguće da je neko silom pokušao da ga izvuče iz automobila.

U svom suludom scenariju, koji je valjda video u nekom holivudskom trileru, Cvetković je policiji ispričao da su ga navodni otmičari čitav dan pre otmice pratili po Beloj Crkvi i okolini. Policija je, međutim, pregledom sigurnosnih kamera u restoranima, na benzinskim pumpama i drugim mestima utvrdila da ni sam Cvetković nije bio na mestima koja je naveo, a kamoli navodni otmičari.

Najsmešnija njegova izjava svakako je ona da su ga otmišari selili sa lokacije na lokaciju po Beloj Crkvi, sa sve kesom na glavi, a da su ga na kraju pitali gde u gradu da ga ostave?!

Koliko daleko je u svojoj neuspeloj prevari Cvetković otišao govori i situacija koja je prethodila njegovom pronalasku. On je, naime, vireći kroz prozor kuće u kojoj se skrivao, video da policija prilazi kapiji, pa je brže bolje istrčao, vičući „Ljudi, evo mene!“. Kao u lošoj triler komediji.

 

KOMENTARI7 komentara

 1. Zoran says:

  Ja milsim da ovaj sto otet treba da robija. Tako obicno i biva. Kad te otmu ides na robiju.

 2. Smerč says:

  Klovn, sada je svima jasno, mesto mu je u ludnici...

  • milos says:

   Ima li mesta?

   • Dr. Freud says:

    Za tebe uvek!

 3. DonDon says:

  Ovo je u informeru izasao clanak, a silo ne podrazumeva obavezan kontakt. Sila je i pistolj, palica, noz. Da li je lagao to vec ne znam.

 4. Milutin says:

  Pa ovom Cvetkoviću prete i to JAVNO VEĆ 5 GODINA I NIKO NE PREDUZIMA MERE ZAŠTITE. Sada kada je vođa najavio da je živ i zdrav ali da mora "malo duže" da ostane u policiji onda pada na poligrafu. Što mu na poligrafu ne postaviše pitanje ko je platio ubistvo Ivanovića. Što ga ne pitaše ko je iz bele crkve uzeo ogromne pare iz državnog budžeta i prisvojio ih. ako to laže onda i novinari udruženja mreža moraju da odgovaraju jer su sve "slagali" ili su izneli ISTINU na svetlost dana ali u ovoj državi anarhije nikoga to ne intersuje. Ovaj novinar je pisao da je u Alibunaru zabranjeno da se drži mali broj grla stoke a po zakonu države SRBIJE SVAKI REGISTROVANI POLJOPRIVREDNIK IMA PRAVO NA SUBVENCIJE DRŽAVE. O tome su pisali i drugi novinari. Pa sad nije jasno šta je to Cvetkvoić slagao a šta je ISTINA. Zato treba sačekati i saopštenje advokata Cvetkovića kao i udruženja mreža pa da se sve činjenice uzmu u obzir i analizom se može saznati prava istina.

 5. Mi says:

  Zašto ovaj članak nije potpisan? Ko je napisao i zašto je postavljen bez ikakvog podatka o izvoru?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *