Ево шта је све НОВИ ПРЕДСЕДНИK ХРВАТСKЕ Зоран Милановић говорио о нашој земљи: „СРБИ СУ ШАKА ЈАДА, ВУЧИЋ ЈЕ KАБАДАХИЈА, НЕЋЕ МИ СЕ ОН ШЕТАТИ ПО ЗАГРЕБУ“

Ево шта је све НОВИ ПРЕДСЕДНИK ХРВАТСKЕ Зоран Милановић говорио о нашој земљи: „СРБИ СУ ШАKА ЈАДА, ВУЧИЋ ЈЕ KАБАДАХИЈА, НЕЋЕ МИ СЕ ОН ШЕТАТИ ПО ЗАГРЕБУ“

6 јануара 2020

Лидер СДП Зоран Милановић изабран је за новог председника Хрватске. Он је у изборној трци победио досадашнњу председницу Kолинду Грабар Kитаровић. Ипак, подсетимо се ко је заправо Милановић и шта је досад причао о Србији и њеном председнику Александру Вучићу.

У последњој изборној дебати пре неколико дана, деловало је као да се Милановић и Kитаровићева утркују ко ће више пљунути по Србима. Милановић је тада доминирао.– Србија има несрећу да је води један ратни кабадахија. Тај човек је води у име београдске чаршије, а не у име народа – казао је Милановић.

Ипак, не треба заборавити ни то да је Милановић завршио други круг кампање тако што је оптужио Србију и Александра Вучића да раде све да спрече његову победу, иако те своје апсурдне тврдње није ничим аргументовао. То му је такође био маркетиншки трик, који је у овом случају очигледно упалио.

Чак ни кад је ситуација у Црној Гори у питању, Милановић није пропустио прилику за „поткачи“ Србе.

– Људи који су на челу побуне, наводно око статуса СПЦ, су људи којима се суди за покушај рушења црногорске власти 2016. године – рекао је Милановић и додао:

– Зато што се ради о побуни и притиску једне групе људи, зато што је Црна Гора већином, а сада је та већина још већа, гласала за улазак у НАТО, што је врло деликатно питање, јер ови који сада воде побуну у Црној Гори су против уласка у НАТО, дакле читај политика Вучића и београдске чаршије – нагласио је нови председник Хрватске.

Ипак, његова реакција на Вучићеву посету Хрватској, била је једна од запаженијих.

– Тај режим у Београду је режим с којим ћу радити колико будем морао радити. Али неће ми се овде шетати Вучић по Хрватској. Неће ми бити гост у оваквим околностима. Неће! – викао је Милановић у емисији „Недељом у два“ на ХРТ.

Такође, за новог хрватског председника Срби су и ратни хушкачи.

– Постоји једна београдска чаршија која би хтела бити на пет страна света, и због тога србијански народ пати. Емисари и хушкачи из Београда нека иду даље – казао је Милановић.

Подсетимо се још неких изјава о Србима.

„Срби су шака јада“

На тајном снимку који је 2016. године процурео са састанка одржаног иза затворених врата у седишту СДП-а са хрватским ветеранима, Милановић је био оштар према Србији.

– Србија није никаква дипломатска сила, док су Срби мали народ – шака јада – рекао је он како се чује на том снимку.

Састанак је иначе одржан са хрватским ратним ветеранима, који су од њега захтевали смиривање тензија у односима са Србијом и нормалан дијалог са тадашњим српским премијером Александром Вучићем.

Милановић је тада и државни врх Србије назвао „типовима“.

– Те типове је изабрао српски народ, али је то шака јада, нажалост, шака јада, никаква, како ви мислите, дипломатска сила, то је мали народ – рекао је он.

Kако је рекао, Срби су мали народ, „нема их ни 10 милиона, а желели би да владају Балканом“.„Шарај мало, брате“

И у септембру 2015. године, у јеку мигрантске кризе, Милановић није био баш благ према суседима.

Тада је поручио Србији да „шара мало“ и да не шаље све мигранте у Хрватску.

– Штета због затварања Бајакова је већа за српску привреду него за Хрватску. Није то добро, али нисмо ми будале, видите шта раде. Земље које су најмање угрожене, као Мађарска, изводе шоу. Зашто? За то ће пред Богом одговарати. Србију не прозивам, али могу јој поручити да мало снизи тон и, као што би се у вицу рекло: „Шарај мало, брате. Шаљи мало горе у Мађарску и Румунију – рекао је Милановић.

Изјава је уследила након одлуке да хрватску границу, због великог прилива миграната, затвори за камионе из Србије.

У „клинч“ са Вулином

Милановић је оштро реаговао на упозорења српског министра Александра Вулина да не затвара границу.

– Орао не лови муве. Ми смо орао – рекао је Милановић.

Kампања 2019.

У председничкој кампањи се прилично често говорило о Србији.

Једно од питања било је и оно о несталима, те су кандидати у тв дуели морали да говоре и о томе.

– Што се тиче несталих, мораће то некад да исплива, али то није разлог да стално једну државу кињимо и да је стално уцењујемо. Јачи смо од њих – рекао је он.

Да подсетимо, Милановић није био оштар само према Србији већ и према другим комшијама.

Својевремно је за БиХ рекао да то није држава већ „биг схит“.

KOMENTARI39 коментара

 1. Istina says:

  ...to prugeri sa stilom onako evropski da se dokažu....

  • Dražen Jovan Petrović says:

   Sad je tamo na vlast došao ustaški unuk.Odnosi Srbije i hrvatske bit će i sledećih pet godina zaleđeni.Mi Srbi moramo biti pripremljeni na sve moguće provokacije kad su ustaše u pitanju.

   • Istina booli says:

    Dražene da tebi nije čača ustaša?

 2. Ivke says:

  Pa ti si bre prvi srbin samo se krijes jado bez korena

  • Istina says:

   Da ode na selo i popne se na tavan didiove kuce i potrazi ikonu krsne slave.

 3. persida says:

  Eto, kako izgleda kad postanes Kosovac. Pardon, novoverac.

 4. Novica says:

  SMRAD OD ČOVEKA - original ustaša

  • Portopranco says:

   Moj dida,Srbin iz Benkovca,bio je borac 19.sjevernodalmatinske udarne brigade i ratovao je protiv njegovog dida koji je bio ustaša.Svi mi bezbrojni Srbi prognani iz Zadra,Šibenika,Knina,Benkovca i Ravnih Kotara koji trenutno živimo u Trstu,ogorčeni smo instaliranjem ovog ustaškog unuka na Pantovčak.

 5. deda mraz says:

  Ponovo imamo dokaz da je komunisticki sljam gori od ustasa i da zajedno rade,a moze im se posto u Beogradu sedi njihova bratija.

  • N says:

   deda mraze većeg šljama nema od tebe, sram te bilo, za sve su ti krivi komunisti a uživao si kod njih. trebalo bi tebe na goli otok.....

  • Beli Orao says:

   Па кад прочитам све шта је овај рекао; – Србија има несрећу да је води један ратни кабадахија. Тај човек је води у име београдске чаршије, а не у име народа – казао је Милановић. мислим да је овдје усташа потпуно у праву !!! Све остало је само у његов прилог јер то што он чини као усташа усташама је исто што и братко му у Београду тј Србији !!!

  • Buta says:

   Nisam znala da je g. Zoran komunistički šljam. Moraću malo da ublažim.Htela sam da ga obavestim da Vučiću prave nove opanke, koji će izdržati do Zagreba. Naime, da bi Vas odobrovoljio, rešio je da peške ode da bi mu dozvolili, da se prošeta po Zagrebu. Inače, ostala sam bez teksta, posle Vaše izjave! Ovo veliko V nije zbog poštovanja nego pravopisa!

 6. Baja says:

  Pokatoličeni Srbin ! Buzdovan ! Postao je tikva bez korena !

 7. Portopranco says:

  Dida ustaša.Pas mu mater i njegovom didu ustaši.

 8. Kulak says:

  Sad su za nas Srbe najopasnije hrvatske lobistice u Beogradu poput sonje biserko i zloglasne izabele kisić.Te hrvatske lobistice u Srbiji se bore za hrvatske nacionalističke interese i svim sredstvima ruše Srbiju.Zasad ih u Srbiji ne dira niko.

  • Djoka Brica says:

   Zato moramo mi biti spremni i spremniji od njih.

  • Ivana says:

   Pa gde je ta beda od par miliona Srba bruka i sramota.

  • persida says:

   Svaki kreten moze da dodje u Beograd i da radi protiv Srba. Dok se to ne promeni, Beograd ne moze biti srpski grad, a kamoli glavni grad Srbije. Beograd je regrutni centar za sorosoide, ustase, i njima slicne.

 9. deda mraz says:

  Za ovoga NNN hahahaha pa gde ti zivis covece ili si se rodio posle 1995 god kada je komunisticki sljam sa Milosevicem,Vucicem i Seseljem priznao ovu nakazu od drzave kada su Srbe proterali.Posto si zadojen mrvicam bezboznim od sepavog austrougarskog kaplara koji smrdi na dedinju i koji je kreditima kupovao lakoumne bezbozne srbijance jer Srbe nije moga niko i nikada kupiti za pare i unistio Srbiju pomocu takvih kao sto si ti i tvoja bratija,mogu ti reci da si potpuno upravu da bi me takvi kao ti kao Srbina poslali na goli otok jer to je bila specialnost onih sa cetiri razreda osnovne skole koji su dosli iz CG u Beograd.Nisam to vreme srecom doziveo da se divim sepavom austrougaskom kaplaru i ovim primitivcima sto su dosli iz CG i zauzeli Beograd,a bili smo zaostala provincija jer u to drzavi nismo imali ni jedan auto put i samo im je bila specialnos koliko sam cuo pljackati bogastvo od ubijenih Srba i praviti kokosinjce po Novom Beogradu.

 10. Eto meni crne ptice, zlosutnice says:

  Pa neće ti doći kabadahija, ali kad ti dođe vojvoda Šešelj napunićeš gaće. Te sitne zločinačke prozaične oči zrače ludilom Nerona u Rimu. Čokolindica je bar bila lepo prasence (ali zlo, naravno-takve su oni pasmine).

  • persida says:

   Seselj je Hrvat koji radi na blacenju Srba u svetu, onaj Seselj iz Haga je lazni. Pravi je ovaj koga su poslali u Srbiju da podrzi izdajnicki rezim A. Vucica. Najveca zabluda srpske politike ikada.

 11. Eto meni crne ptice, zlosutnice says:

  Ovaj je genetska modifikacija davno umrlog srbina pretvorenog u zombiranog hrvata, vidi se da je bez kapi krvi, duše, srca, a kosa mu je prišivena za lubanju i namazana uljem, naravno tu je i programirana zombi srbomržnja radi mogućeg profitiranja, ne? Kakav mrtvac camo. Kakvog su predsednika zaslužili, takvog su i dobili, isto kao i mi našeg Luja XV.

 12. Pera says:

  Ama ljudi, ne jedite se, tamanite ih !

 13. Pera says:

  Ispade da je on veca prostituka od bivse kiticke !

 14. petrovgrad says:

  U predhodnom mandatu oslobodio si nam delimično naše krajine za oko pola miliona Hrvata. Samo nastavi gde si stao. Za novi mandat dovedi Hrvate na dva miliona, ili manje i bićemo ti veoma veoma zahvalni.

 15. Beli Orao says:

  Овј са колиндом је већ иселио пола милиона усташа за њемачку а у овом мандату ће још толико !!! Крајишници припремите се за повратак на своја вјековна огњишта , дугу половину липе њихове ће да насели Орбан Мађаре!!!

  • Karital says:

   Otišli i jadni krajišnici trbuhom za kruhom!

 16. mmk says:

  'saka jada; :) recnik mu je: 'pravi gospodin' :) gde samo nadju te iskomlexirne !? da ih lupom trazis ne bi ih nasao a opet ih nadju. Gledaju uvek da je 100% srpska genetika jer samo oni/pokatoliceni Srbi mogu biti tako naopki

 17. Dražen Jovan Petrović says:

  Kolinda je prema muslimanima gajila isti tip mržnje i gadljivosti kakav je prema njima pokazivao Tuđman.Zanima me kakav će stav prema balijama zauzeti ovaj ustaški unuk.

 18. Drago says:

  Čovjek bez i malo stida i srama. Neki dan je srpskom narodu čestitao Božić, a za vreme svoje vladavine kao premijer nije dao da im se uvede struja i naprave ceste. To je veoma opasan čovjek po Srbe u Hrvatskoj. Onako ružno govoriti o srpskom narodu i državi Srbiji može reći samo budaletina. I sutra kada se nađe oči u oči sa Vučićem on će se praviti dominantnim i ponosnim i neće ga biti STID što je sve rekao o srpskom narodu. GNIJIDA i LJUDSKA BALEGA OD čovjeka.

 19. petrovgrad says:

  Međumurska županija ili okrug uvodi Romski jezik kao službeni. Ima ih daleko više od 30%. To im je modgovor zbog poklona za prvo novođorenče u 2020.

 20. Drago says:

  Đubre od čovjeka. Neki dan je čestitao Srbima Božić, a za mandata primjera Hrvatske nije im uveo struju niti postavio i jednu banderu za rasvjetu niti asvaltirao i jedan jedini metar ceste. Tuđman je bio nacista, Mesić lažovčina i klovn, Kitareović pijanica a Milanović sve to skupa. Zajednička njihova mantra je da mrze srpski narod i državu Srbiju.

 21. milan says:

  pre 55 godina sam bio prvi razred osnovne skole. učitelji su nas učili o kosovskom boju i o danku u krvi. ista ta deca koja su odvedena u tursku pa posle vracana u srbiji zvana su poturice. poturice su činili veći zulum nego sami turci čisto da bi dokazali svoju lojalnost drzavi koja ih je vaspitavala i hranila. tako i ovaj gospodin. da bi dokazao svoju lojalnost kao srbin u hrvatskoj mora biti veci poturica nego sto su sami gradjani r hrvatske.

 22. Geto says:

  Nece mi seon setati po Zagrebu...Uocava se potreba da istakne Zagreb kao njegov da zapusi usta onima koji ga osporavaju.Kao sto mu je deda Srbin klao druge Srbe da pokaze koliko je posvecen katolicanstvu tako i ovo govno nastavlja isti kompleks svog velikog pretka.

 23. Drago says:

  Kakav narod, takova država, kakva država, takav i njen predsjednik.

 24. Kulak says:

  Otišla pijana kolinda,došao ovaj kreten.Ustaško ludilo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u